- 18 Mart 2025
- 504
- 173
- 18
Bu test hangi güne ait
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test hangi güne ait
Ya hayır sen kafanı metleştirmek için şimdi bi yap silik çizgiyi bi net görelim. Yarın sabah zaten ilk idrarınla yapmalısınEvet işte onu düşündüm ilk idrarla yapmam lazım![]()
Bunu ayın 9 unda yapmıştım canım ama çok erken yapmışım sanırım dpo 8-9 gibi o yüzden hala umutluydumBu test hangi güne ait
İki arada bir dere de kalmamak için test yaptın dimi stresten adetin gecikmesin diye. Şimdi daha çok arada kaldın amaValla kan verince de insan daha bi ayrı umutlanıyor yoksa şimdi gidip aslında acilde tekrardan yapabilirim hastane yakın ama bilmiyorum me yapsam![]()
Valla öyle kuzum hatta eğer Buda yalansa ağlayabilirim cidden öyle sinirim bozuldu yani moralim değil ama sinirim çok bozulduİki arada bir dere de kalmamak için test yaptın dimi stresten adetin gecikmesin diye. Şimdi daha çok arada kaldın amaya kan ver yada awox ile sabah tekrar yap awox hiç yanıltmadı
Birdahakine olur canım inşallah elbet zamanı vardır rabbim en hayırlısını versin inşallahTestim yine negatifşu andan itibaren saldım
Bebegim once sakin ol 8 9 dpodaki testin negatif çıkması zaten çok normal suanki test hatalı da olabilir ama olmayadabilir o yüzden şimdiden olumsuz düşünceleri cikar kafandan ya kan ver ya da awox al gel bence sen hamilesin ben inanıyorum belirtilerin de onu gösteriyor değilsen de diğer aya tertemiz sıfırdan başlayacağızValla öyle kuzum hatta eğer Buda yalansa ağlayabilirim cidden öyle sinirim bozuldu yani moralim değil ama sinirim çok bozuldu
Aha ikinci çizgi cikmisssss
Evet canım gidip awox alıcam şimdiBebegim once sakin ol 8 9 dpodaki testin negatif çıkması zaten çok normal suanki test hatalı da olabilir ama olmayadabilir o yüzden şimdiden olumsuz düşünceleri cikar kafandan ya kan ver ya da awox al gel bence sen hamilesin ben inanıyorum belirtilerin de onu gösteriyor değilsen de diğer aya tertemiz sıfırdan başlayacağız![]()
SuperEvet canım gidip awox alıcam şimdi
Negatif maalesef canım ama sende benim gibi çok erken vermişsin zaten çıkmazDün verdiğim kan testimin sonucu ne diyo bu anlayan var mı? Reglime 7-8 gün var
Dün kadının biri değeri 0 iken 57 ye yükselmiş. Bu beni inanılmaz umutlandırdıNegatif maalesef canım ama sende benim gibi çok erken vermişsin zaten çıkmaz
Seni çok iyi anlıyorum mimeada öyle bi ikinci çizgi çıkmıştı ki bilmesem oturup ağlardım sevinçten çizgiyi görünce tepkim hadi ordan yaa yalaann dedim direkt . Bu testler insanı rahatlatacağına iyice strese sokuyor. Güzel düşün ama güzel olsun ben inanıyorum bebişin yarın ki testinle sana el sallayacak anne ben burdayım diyeeValla öyle kuzum hatta eğer Buda yalansa ağlayabilirim cidden öyle sinirim bozuldu yani moralim değil ama sinirim çok bozuldu
Bunu bekliyorduk zaten çünkü çoookk erkennDün verdiğim kan testimin sonucu ne diyo bu anlayan var mı? Reglime 7-8 gün var
Canım sende üzülme hayırlısı olsun İnşallah diğer ay güzel haberlerini alırızCidden negatif görünüyor ya kan da bu işler niye bu kadar zorrr