Bir sorum var

10 dpoya kadar yerlesebiliyor bebis yani en gec ihtimali düşünelim eğer bebek varsa artık yerleşmiş olmalı salı günü sabah kanda cikar dusuk betayi algılayan guvenilir bir testte bile çıkar
Yarın erken gebelik testi alıp denesem mi diyorum ama zaten adet günüme 2 gün kaldı onu bekleyeyim diyorum bir yandan kararsız kaldım çok kızzzz🥲🫠😂

Yarın erken gebelik testi alıp denesem mi diyorum ama zaten adet günüme 2 gün kaldı onu bekleyeyim diyorum bir yandan kararsız kaldım çok kızzzz🥲🫠😂
2 gun once kan vermemiş olsaydın bak derdim ama bence salıyı bekle en azından 3 gun geçsin canım ahhh bu sabirsizligimiz yaaaa😁😁

Kızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olur 🙏🏻 benim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur
Kızlarrr lütfen yardım

2 gun once kan vermemiş olsaydın bak derdim ama bence salıyı bekle en azından 3 gun geçsin canım ahhh bu sabirsizligimiz yaaaa😁😁
IMG_6688.webp

Canım 4 temmuzda catladigina eminsen salı günü çık ihtimali çok düşük en erken carsamba gibi kanda çıkabilir o da düşük bir ihtimal
Canım bakar mısın sence hangi gün çatlamış

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2999.webp
    IMG_2999.webp
    12 KB · Görüntüleme: 32
Canım bak chate şimdi baştan bi konuştuklarımızı tara dedim nöyle yazmış
Senin 1 dpo ya 1 ağustos ya 2 agustos canım ovulasyon kullanmadigim için net bir şey söylemek zor 2 3 tane guvenilir test alsan aslında yarın başlayıp 3 gun üst üste varsa da koyulasmayi takip edersin

Senin 1 dpo ya 1 ağustos ya 2 agustos canım ovulasyon kullanmadigim için net bir şey söylemek zor 2 3 tane guvenilir test alsan aslında yarın başlayıp 3 gun üst üste varsa da koyulasmayi takip edersin
2 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hemen koşup test alıcam kız valla teşekkür ederim hakkını helal et🤲🏻

2 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hemen koşup test alıcam kız valla teşekkür ederim hakkını helal et🤲🏻
Kızlarr günooo😂 adete kaldı 3 gün şuan test yapmamak için kendimi zor tutuyorum😂 tek çizgi görmek bağımlılık yapıyor sanırım durduramıyorsun kendini🙄

Ben de yaptım tertemiz dün gördüğüm kuruma cizgisiymis..😕
Üzülüyorum ya vallahi kendim için sizin için hepimiz için üzülüyorum ama hayırlısını istiyorum hep🥺 mutlaka bizim bilmediğimiz bir hayr vardır 🤲
Daha adetine 3 gün vardı diye hatırlıyorum belki henüz yükselmemiştir
Sanmıyorum canım zaten çokta umutlu yapmamıştım testi. Normalde adet öncesi sivilcem çıkar dün çenemde çıktı yine. O sivilce her ay benim umudumu kırar zaten. Yine öyle oldu

Back
X