- 1 Ocak 2025
- 926
- 243
- 18
- 27
Off içimizde tesellinin t si yok ona rağmen etrafa umut saçıyoruz MaşallahBak diğer topikte kız adet günü beta 10 görmüş ahahahahha herkese aynı şeyleri örnek veriyorum ama adet gününe kadar her şey olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off içimizde tesellinin t si yok ona rağmen etrafa umut saçıyoruz MaşallahBak diğer topikte kız adet günü beta 10 görmüş ahahahahha herkese aynı şeyleri örnek veriyorum ama adet gününe kadar her şey olabilir![]()
Aşkım senin 5 gün kala negatif çıktı benim 3 gün kala negatiff çıktı ben napiimmYa ama ovulasyon testi kullanıyor mu acaba belki regl günü sanıyor ama geç yumurtlamistirhofffff psikolojimiz fenaa sabah ki negatif beni mahvetti
Son güne kadar umudumuzu kaybetmiyoruz hayatım konu kapandiiAşkım senin 5 gün kala negatif çıktı benim 3 gün kala negatiff çıktı ben napiimm![]()
Gerçekten öyleyiz yaaa surekli bir şeyler araştırıyorum bir gözüm burda bir gözüm chatgpt deYa benim sadece şaşırdığım şu bence buradaki insanlar gerçekten hepimiz çok takıntılı insanlarız biliyor musunuz ? Yani insanlar adet geçene kadar akıllarına bile getirmiyorlar. Benim kuzenimle biz aynı anda çocuk denemeye karar verdik ve kendisi fen öğretmeni olmasına rağmen dün yerleşme 10 gün sonra falan oluyor diyince yerleşme ne ki falan diye sordu ahahahha şok oldumyani insanlar aman adetim geçerse modundalar test bile yapmıyorlar genelde. Biz miye böyleyiz. Bence asıl sorun burda kızlar gölgeden gebelik öğrenmeye çalışıyoruz
Y Yorgunruhum A adenim0011Malones
Ya cidden cesaretim yok, belki devam eder kırmızı bilemiyorum ki xkskkd mesela şu ana kadar başka akıntı gelmemiş olsaydı yapardım test ama şu an adet olduğuna kesin gibi om
Kırmızılı görmeyelim inşallahBenim bugun adet günümdü yani geç yumurtlamadıysam eğerama adet olmadım bakalım yarın ne olcak
Hele bennn şimdi kafamı dağıtmak için yek başıma yürüyüşe çıktımGerçekten öyleyiz yaaa surekli bir şeyler araştırıyorum bir gözüm burda bir gözüm chatgpt de![]()
Yaa Dilan bu kadar haklı bi uazı daha okumadımYa benim sadece şaşırdığım şu bence buradaki insanlar gerçekten hepimiz çok takıntılı insanlarız biliyor musunuz ? Yani insanlar adet geçene kadar akıllarına bile getirmiyorlar. Benim kuzenimle biz aynı anda çocuk denemeye karar verdik ve kendisi fen öğretmeni olmasına rağmen dün yerleşme 10 gün sonra falan oluyor diyince yerleşme ne ki falan diye sordu ahahahha şok oldumyani insanlar aman adetim geçerse modundalar test bile yapmıyorlar genelde. Biz miye böyleyiz. Bence asıl sorun burda kızlar gölgeden gebelik öğrenmeye çalışıyoruz
Y Yorgunruhum A adenim0011Malones
Ya evet inan bi kaç arkadaşım adet geçtikten 5 6 gün sonra test yapıyorlar bide şaşırıyorlar faln hatta bir tanesi silik çıkmıştı bana atmış diyorum kız adetin se geçmiş hamilesin diyo niye tam pembe değil dedim sus ve kaybolYaa Dilan bu kadar haklı bi uazı daha okumadımgerçekten psikolojik sorunlu gibi yumurtlamadan hemen sonra direkt belirti arıyoruz oldu mu ayy parmağım acıdı hamile miyim
millet rahatt rahaatt biz bu yüzden çöktük ruhenn kslskkds
Off bizde misafirliğe gidicez belim de çok ağrıyor hiçte gitmek istemiyorumHele bennn şimdi kafamı dağıtmak için yek başıma yürüyüşe çıktım![]()
O sırada flaşla çizgi arayan biz adetten 5 gün önceYa evet inan bi kaç arkadaşım adet geçtikten 5 6 gün sonra test yapıyorlar bide şaşırıyorlar faln hatta bir tanesi silik çıkmıştı bana atmış diyorum kız adetin se geçmiş hamilesin diyo niye tam pembe değil dedim sus ve kaybol![]()
Ahh ahh bu kafa hepimizi yordu kızlarYa evet inan bi kaç arkadaşım adet geçtikten 5 6 gün sonra test yapıyorlar bide şaşırıyorlar faln hatta bir tanesi silik çıkmıştı bana atmış diyorum kız adetin se geçmiş hamilesin diyo niye tam pembe değil dedim sus ve kaybol![]()
Yemin ediyorum beennnO sırada flaşla çizgi arayan biz adetten 5 gün önce
Geldiğim park yosun kokuyor az önce kendi kendime diyorum ki acaba midem bulanıyor mu bu kokudan ahahahahahhah zorla kusturacam kendimi nerdeyse iyice sıyırdıkYemin ediyorum beennnsabah ki yaptığım teste kaç defa flaş tuttum görürüm belkiiiii diye
![]()
4 ay oldu canımO zaman önümüzdeki ay canım bir şey olmaz kaç aydır deniyorsun![]()
Sesli güldüm yemin ederim sesli güldümm ayy sana bayıldımm yaa Allah ım da seni güldürsün kıızzGeldiğim park yosun kokuyor az önce kendi kendime diyorum ki acaba midem bulanıyor mu bu kokudan ahahahahahhah zorla kusturacam kendimi nerdeyse iyice sıyırdık
Kız 4 ayda bu kadar kafayı sıyırmaaa ben 12 ay olduu daha çok yenisinn Allah ın izniyle olurr4 ay oldu canım
Kafayı sıyırmak bende huy ya konu fark etmiyorKız 4 ayda bu kadar kafayı sıyırmaaa ben 12 ay olduu daha çok yenisinn Allah ın izniyle olurr
Çiçeğim 7-8 aydır aralıksız deniyorum ve olmadı ama bir umut ha bu ay ha bu ay diye diye bunca zaman geçti4 ay oldu canım
Her şeyin bir zamanı var ya hayırlısı ile olurrÇiçeğim 7-8 aydır aralıksız deniyorum ve olmadı ama bir umut ha bu ay ha bu ay diye diye bunca zaman geçtiallah var herşey var
benim reglimede 9 gün var geçen ay reglim bitti bi başladım yumurtlama günüm hariç her gün. Bugün beynimi susturamadığım için kan verdim 9 gün var reglime sjsjsjsh negatif çıktı
yorumlamak isteyen vaaaar mıı ?