- 30 Ocak 2016
- 322
- 42
- 98
- 30
Ben çok taktım kafaya kızlar ve bunu nasıl serbest bırakacağım zihnimde bilmiyorumHer şeyin bir zamanı var ya hayırlısı ile olurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok taktım kafaya kızlar ve bunu nasıl serbest bırakacağım zihnimde bilmiyorumHer şeyin bir zamanı var ya hayırlısı ile olurr
Ayy vallahi bende öyleyim ya en ufak şeyde dünyanın sonu zannediyorumKafayı sıyırmak bende huy ya konu fark etmiyor![]()
Bende de aynı canım maalesefKafayı sıyırmak bende huy ya konu fark etmiyor![]()
Canım inan hepimiz bunun derdindeyiz zaten zihinden çıkarmayı başarsak inanıyorum ki olacak ama maalesef yapamıyoruzBen çok taktım kafaya kızlar ve bunu nasıl serbest bırakacağım zihnimde bilmiyorum
Kan için çok erken daha 9 var mümkün değil zaten belli olmasıÇiçeğim 7-8 aydır aralıksız deniyorum ve olmadı ama bir umut ha bu ay ha bu ay diye diye bunca zaman geçtiallah var herşey var
benim reglimede 9 gün var geçen ay reglim bitti bi başladım yumurtlama günüm hariç her gün. Bugün beynimi susturamadığım için kan verdim 9 gün var reglime sjsjsjsh negatif çıktı
yorumlamak isteyen vaaaar mıı ?
Evet canım adet gününe kadar umut varKan için çok erken daha 9 var mümkün değil zaten belli olması
31inde reglim bitti o günden 6 ağustosa kadar denedik. 6 ağustos ovulasyon günümdü. Değerlendiremedik. Şimdi de sanki sağ kasık kısmımda bir şey var adını asla koyamadığım. Belim ağrıyor sanırım. ÜffffEvet canım adet gününe kadar umut var
ya acaba diyorum biz bu adamlara ha yumurtladım ha akıntı derken zorluyoruz gönülsüz işten çıkan spermim sonuçlarını mı yaşıyoruz ahahahahahahahhahaha![]()
Valla canım benim se bir gün kasık ağrım var bir gün yok yani psikolojik de olabilir burda hepimiz mecbur adeti bekliyoruz31inde reglim bitti o günden 6 ağustosa kadar denedik. 6 ağustos ovulasyon günümdü. Değerlendiremedik. Şimdi de sanki sağ kasık kısmımda bir şey var adını asla koyamadığım. Belim ağrıyor sanırım. Üffff
Kız seninki yine dinliyormuş ben yumurtlama şu bu diyince biz tavuk muyuz ne diyorsun sen ya falan diyor kapatıyor konuyu offfayy eşim yanımda kahkaha attım neye gülüyosun diyo dedim kii ya bu topik bana çok iyi geldii kendim gibi çatlak bir kaç kadınla sohbet ediyoruz çok iyi oluyor
yazdığına sonuna kadar katılıyorum
zavallı kocam adetim geçti sandığı için bana kesin hamileyim gözüyle bakıyor dün anlatmaya çalışıyorum şu zaman yumurtlarsan şu zaman adet olursun şu zaman lekem olmuştu o aslında yumurtammış adetim geçmedi yani 14 gün eklendi falan adamın beyni yandı
bugün ilişki yarın ilişki bugün yok şu gün var diye diye zehir ettik
![]()
Sakin olmaya çalış mahvolursun bu 9 günde31inde reglim bitti o günden 6 ağustosa kadar denedik. 6 ağustos ovulasyon günümdü. Değerlendiremedik. Şimdi de sanki sağ kasık kısmımda bir şey var adını asla koyamadığım. Belim ağrıyor sanırım. Üffff
Kafamızı nasıl dağıtacağız biz ya kendime bi bakıyorum buradayım sürekli bişiler okuyo bukuyorumSakin olmaya çalış mahvolursun bu 9 günde![]()
Dinliyor da anlıyor mu emin değilimKız seninki yine dinliyormuş ben yumurtlama şu bu diyince biz tavuk muyuz ne diyorsun sen ya falan diyor kapatıyor konuyu offfgönülsüz oluyor adamcağıza da üzülüyorum
![]()
Canım burda dağıt kafanı bizde 24 ssaat burdayızKafamızı nasıl dağıtacağız biz ya kendime bi bakıyorum buradayım sürekli bişiler okuyo bukuyorum![]()
Hahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamınayy eşim yanımda kahkaha attım neye gülüyosun diyo dedim kii ya bu topik bana çok iyi geldii kendim gibi çatlak bir kaç kadınla sohbet ediyoruz çok iyi oluyor
yazdığına sonuna kadar katılıyorum
zavallı kocam adetim geçti sandığı için bana kesin hamileyim gözüyle bakıyor dün anlatmaya çalışıyorum şu zaman yumurtlarsan şu zaman adet olursun şu zaman lekem olmuştu o aslında yumurtammış adetim geçmedi yani 14 gün eklendi falan adamın beyni yandı
bugün ilişki yarın ilişki bugün yok şu gün var diye diye zehir ettik
![]()
Ayy bazen çok kızıyorum kendime ya araştırmasaydım bu kadar bilgi sahibi olmasaydım gelişi güzel takmadan bilmeden ilişki olsaydı adet bekleseydim belki bu kadar stres de olmayacaktı bu kadar uzun da sürmeyecekti gebeliğimHahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamın![]()
Ay o kadar doğru ki aslında ben anlamadım arkadaşHahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamın![]()
Ahahhaha üstüne ceket atılınca hamile kalanlardan olamadık ya yanarım ona yanarımHahahah cidden benim eşimde aynı diyo millet ceketini atıyo hamile kalınıyodu sen ne diyon yok bugun değil yok öbür gün yok yumurtam çatladı kafası yandı adamın![]()
Sorma be bacımAhahhaha üstüne ceket atılınca hamile kalanlardan olamadık ya yanarım ona yanarım![]()