- 30 Ocak 2016
- 325
- 43
- 98
- 30
Kız yapmadın mı bacım daha öldürdün bizi beCanım hadi sen sonucu yazana kadar bende şimdi awoxu yapıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yapmadın mı bacım daha öldürdün bizi beCanım hadi sen sonucu yazana kadar bende şimdi awoxu yapıyorum![]()
Ayy hadiii güzel haberlere ihtiyaçç varrCanım hadi sen sonucu yazana kadar bende şimdi awoxu yapıyorum![]()
Kız bilen var bilmeyen var yazsanaaa ne çıktııAy yaptım kizlarrrrrrr Sinan çetinin müziğini açın hahahahahha![]()
Ne güzel olurdu valla. Psikolojimiz iyice bozulurdu.Bu grubun sonu canlı yayında gebelik testi yapmak valla biri daha demişti hahahah
Foto attt ksjsksls albii gecikince çıkıyor genelde yaa ikisinde de çıktıysa vardıırrHem miratech hem prodoctorda belli belirsiz bir çizgi çıktı ne diyorsunuzzzzz ay dogru olabilir mii albide çıkmadı ama
Ayyy foto at bakalım. 2 pozitif varsa albiyi boşverHem miratech hem prodoctorda belli belirsiz bir çizgi çıktı ne diyorsunuzzzzz ay dogru olabilir mii albide çıkmadı ama
Albi daha az hassastır belki canımmm ay kan verseneHem miratech hem prodoctorda belli belirsiz bir çizgi çıktı ne diyorsunuzzzzz ay dogru olabilir mii albide çıkmadı ama
Kız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım vallaKız yapmadın mı bacım daha öldürdün bizi be
Tamam ev temizdir artık hadi test yapKız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım valla![]()
FotoooHem miratech hem prodoctorda belli belirsiz bir çizgi çıktı ne diyorsunuzzzzz ay dogru olabilir mii albide çıkmadı ama
Ahahah bana da öyle geliyor sonumuz iyiye gitmiyor korkmaya başladımBu grubun sonu canlı yayında gebelik testi yapmak valla biri daha demişti hahahah
Manyak manyak iş yapma beeee sjshshsh resmi at resmiKız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım valla![]()
Yav yap artık sen stres atacaksın diye bayilttin bizi burdaKız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım valla![]()
Kız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım valla![]()
Ayy vallahi bende ama belim koptu ya belim çok değişik ağrıyorKız kendimi evin temizliğine verdim zaman geçsin diye evi kırkladım valla![]()