- 30 Ocak 2016
- 325
- 43
- 98
- 30
Sende yaptın dimi sen niye atmıyon bacım sjsjsjsjs siz and mı içtiiiiiz gı bizi öldürmeyeYav yap artık sen stres atacaksın diye bayilttin bizi burda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende yaptın dimi sen niye atmıyon bacım sjsjsjsjs siz and mı içtiiiiiz gı bizi öldürmeyeYav yap artık sen stres atacaksın diye bayilttin bizi burda![]()
Sen ağır iş yapma ztn ne olduğu belli değilAyy vallahi bende ama belim koptu ya belim çok değişik ağrıyoriş yaptığımda da akıntım artıyor adet oldum sanıyorum
![]()
Ayyy evet alttaki baya belliProdoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Miratechte çok net görünüyor fotodan bileProdoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Ahada tarararm rararrararam shshshshjsProdoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Git kendi testini yap artık sonra yorumlarsınAyyy evet alttaki baya belli
Bi belli olsaydı ülkece rahatlasaydık artıkSen ağır iş yapma ztn ne olduğu belli değil
Tüm ülke nefesleri tuttuk bekliyoruz haydiii fkekdkekksBi belli olsaydı ülkece rahatlasaydık artık![]()
Ay öyle mi yapayim ya ama 0 görürsem nolacakkkk valla toparlayamayiz beniiHayırlı olsun canım bence akşam koşşşş kanaaaa![]()
canım resmen çıkmışş ay bugun kan vermelisinnProdoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Ayy vallahii çıkmışş kızz gözün aydınn kan ver rahatlayalım testlere de güvenemiyoruz kiiProdoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Hahahhaha gerçekten ya koş dollyyy kosssssGit kendi testini yap artık sonra yorumlarsın
İlk olmayacak sonuç 0 olursaAy öyle mi yapayim ya ama 0 görürsem nolacakkkk valla toparlayamayiz benii![]()
idrarda çıkıyosa bence kandada çıkar her türlü ay bende yarın olsun sabahtan yapıcamAy öyle mi yapayim ya ama 0 görürsem nolacakkkk valla toparlayamayiz benii![]()
Şöyle düşün kan vermezsen de var mı yok mu ikilemi ile yaşayacaksın ver sıfırsa da sıfırAy öyle mi yapayim ya ama 0 görürsem nolacakkkk valla toparlayamayiz benii![]()
Ahaaaaaaaaaa oldu bu issssss uhuuuuuuuuBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011
Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312