Bir sorum Var??

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
arkadaşlar burdaki konuyu bir derdim var a taşımak istedim ordan devam edelim teşekkürler

Son düzenleme:
oooooo hoşgeldin sevdemm...vereliniortak
valla ben etmezdim,elbette herşey ortaktır.
kendi üzerime düşeni alırdım.onunda alabileceği zamanı beklerdim..
:hulya:

Hoşbulduk canım tamam zaten herkez alacağını alıyor hani sen bi bayan olarak aldın erkekde aldı bi şekilde borca girdi ama ödeme zorlugu çekiyor o anlamda soruyorum

maddı durumu ıyı degılse......
ya sabreteceksınız ıyı olup bırıkım yapana kadar........bekleyeceksınız
ya fazla bir talebiniz olmayacak.....onuda isterim bunuda isterim diye
yada kendi alacagınızı alıcaksınız.........
sonucta sız kullanacaksınız............onuda zora koşmayacaksınız.........

Evleneceğiniz insan derken nişanlını kastediyorsan maddi konular yüzünden evlenemiyorsak elbette yardım ederim. Beraberce eşyamızı düğünümüzü yapar oturur evimizde geçiniriz. Yok erkek arkadaştan bahsediyorsan yardım etmem. Maddi sorunsa nişanlanmamıza engel gelsin istesin nişanı yapalım. Sonra yardım ederim. Şimdi olmaz isteyemem diyorsa o kişiye zaten evleneceğim adam gözüyle de bakamam. Hiç bir bağım olmayan birine seviyor da olsam yardım etmem. O zaman kullanılmış hissederim kendimi.

Hoşbulduk canım tamam zaten herkez alacağını alıyor hani sen bi bayan olarak aldın erkekde aldı bi şekilde borca girdi ama ödeme zorlugu çekiyor o anlamda soruyorum

canım hatırladığım kadarıyla ailen biraz sorun yapan mantıklardı bazı şeyleri..
bence beklemeniz en mantıklısı.
borç kolay ödenmiyor heleki evde hayat varken..bekarken daha kolay ödeniyor.
şimdi elini taşın altına koyup evlenmeden borcu kapat derim..
ama ailenden habersiz yap lütfen bunu yapacaksanda..

canım anlıyorum tabiki ödeyeceğiz bir şekilde ama son zamanlarda benim pek katkım olmadı fedakarsızlıkla suçladı beni ona canım sıkıldı yani bu fedakarsızlıkmıdır yada bu benim hiç bişey yapmayacağım anlamına mı gelir

şimdiden maddi olarak sana güveniyor yapmayıncada fedakarsız olarak suçluyor..
töbe töbe..
elbette bir yuva iki kişinindir yanlış anlama..benim eşimde maaşımı elimden alır:)
ama o da çalışır didinir.ki ben şu an çalışmıyorum çalışma diyen odur bana.

Evlenecegim insan baska evli oldugum insan baskadir benim icin...

Ben sahsen bir bayanin bu tür konularda erkege yardimci olmamasi taraftariyim....Erkek dediginde böyle bir talepte bulunmaz ...sahsi fikrim...benneyaptımki

Kocana her konuda yardimci olursun maddi manevi hic fark etmez..neticede ikiniz icin calisiyor didiniyor....fakat sözlüm nisanlim sevgilim olaylarina ben öyle bakmiyorum:kahve:.

Gelin ata binmis ya kismet demisler....:delphin:

ben yapmayayım demiyorum bu yola beraber baş koyduk ama yapmadıgımdada benden kötüsü yok benden soğuduğunu söylüyor sen fedakar değilsin diyor bana bende bunu kabul edemiyorum sonuçta ben çalışmayabilirdimde.

Evlendikten sonra zaten yardımcı olacaksın ama evlenmeden önce sende kendi üzerine düşenleri alıyorsun sonuçta bir de karşı tarafın aldıklarına yardım etmek biraz tuhaf geldi bana CADIARZU, eğer nişanlın zorlanıyorsa maddi açıdan bazı mobilyaların taksidini evlendikten sonraya bırakıp beraber ödemek daha mantıklı yerimseniben

Çoğu çift mobilya borçlarını evlendikten sonra taksitle ödüyor, kadının çeyizi genelde hazır olmuş oluyor, ya da ailesi alıp ödüyor, ama erkek tarafının aldıkları evlendikten sonra ödenmeye devam ediyor, dolayısı ile kadının katkısı oluyor hele ki çalışıyorsa, tüm bunların üzerine erkek anaları şu kadar masraf ettik bu kadara evlendirdik demiyorlar mı :oklava:

nişanlım aileden destek görmedi kendi başına yapıyor herşeyi nişandan sonrada tabi bi borca girildi nişan için heralde oda çok bunladıki benim üstüme yüklenmeye başladı ve çok büyük bi suçum varmış gibi laflar etti bana ne yapmalıyım bilmiyorumm

nişanlım aileden destek görmedi kendi başına yapıyor herşeyi nişandan sonrada tabi bi borca girildi nişan için heralde oda çok bunladıki benim üstüme yüklenmeye başladı ve çok büyük bi suçum varmış gibi laflar etti bana ne yapmalıyım bilmiyorumm

Vallaha güzelim kusura bakmasin nisanlin ama hamama giren terler...
Bu isler öyle cocuk oyuncagi degilki...basina gelecekleri biliyordu herhalde.:kahve:

Senden tam olarak ne istiyor? Kac para istiyor? Bir aciklarmisin cok özel degilse.:delphin:

canım o şekilde bana şu kadar ve bu kadar ver demiyor bi borç varsa ortada bunu sende kendi borcun gibi sahiplenmelisin düşünceli olmalısın diyor destek bekliyor benden yani

canım o şekilde bana şu kadar ve bu kadar ver demiyor bi borç varsa ortada bunu sende kendi borcun gibi sahiplenmelisin düşünceli olmalısın diyor destek bekliyor benden yani

Bana diyorki lafla sevgi olmaz sevgi fedakarlık ister sen fedakar değilsin

Tamamda sen düsüncesizmi davraniyorsun ona karsi? Yani o borc harcla ugrasirken sen gezip eglenmiyorsun muhtemelen....:hulya:

Ayrica resmen senden maddi yardim bekliyor ve bunu dolayli yollardan söylüyor bence....yani acik acik sende su kadar ver yap et degilde hafiften igne batirarak sanki...

Bilemiyorum canim...ne denirki? Tabikide kolay degil bu devirde dügün dernek isleri...lakin bu ise bas koyduysa sonunda getirmeli....evlenmeye karar verdignizde sana güvenerekmi verdi..? Yoksa kendine güvenerekmi?:delphin:

Sen suan calismiyorda olabilirdin. O zaman ne yapacakti!benneyaptımki

bence evlilikten sonra birbirinize destek olun zaten erkekler gurur yapar almaz paranı

canım inan bende bilmiyorum ne yapacağımı sonuçta bi bayan mecburmudur bunları yapmaya yaparsa yapar o ayrı ben yapmayayımda demiyorum yapmaya çalışıyorum zaman zaman ama o benim bi borcum varsa sende bunu sahipleniceksin diyor canım çok sıkkın maddi sorunlar iş ciddiye binince baya sorun oluyormuş bunu anladım

bana diyor işte bu zamanda herkez herşeyi beraber yapıyomuş çevresinde görüyomuş buna benzer şeyler söylüyor

Back
X