• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum var

Dear06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
26
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle belirteyim bu 2. üyeliğim.
Kendimi deşifre etmemek adına 2. üyelikle yazıyorum.

Eşimle çok iyi bir cinsel hayatımız var. 7 yıllık evliyiz.
Fakat gelin görün ki; her ilişki sırasında ben, eşimden önce orgazm oluyorum.
Şimdi gelelim soruma, bu bir cinsel sorun mudur?
Hiç aynı durumda olan var mı?

Son düzenleme:
Valla bence cok iyi bir sey hatta sansli kullardansin:)))Ayrica eminim bu esininde cok hosuna gidiyordur...kendini gayet yeterli hissediyordur...sonrasi sana biraz zor oluyordur ama bence tersi olmasindan daha iyi...:)))bence dert etme...

Ben neden 2. uyelik yaparak bunu sordugunu anlayamadim?
Burada paylastigimiz her sorun gibi, kafamiza takilabilecek insani bir derttir bu.

Herneyse, sen nicin bunu sordun ki?
Esin mi sorun olarak algiliyor bunu?

Bu bir cinsel sorun degil.
Genelde erkeklerde `erken gelme` problemi vardir, demekki esinde boyle bir sorun yok.
O zaman senin erken orgazm olman bir problem degil, tam tersine esin acisindan iyi birsey.
En azindan onun egosunu tatmin eden birsey..:31:

Valla bence cok iyi bir sey hatta sansli kullardansin:)))Ayrica eminim bu esininde cok hosuna gidiyordur...kendini gayet yeterli hissediyordur...sonrasi sana biraz zor oluyordur ama bence tersi olmasindan daha iyi...:)))bence dert etme...

İşin kötü yanı eşime hissettirmiyorum o an bunu.
Sonrası ise işkenceye dönüşüyor benim açımdan :(
Hani erkeklerin erken boşalması gibi, bu da bayanlar için bir sorun mudur?
Onu merak ettim.

doktorunuza danışırsanız o sizi bu konu hakkında yeterli bilğiye ulaştıracaktır .
hem ikinizde mutluysanız daha ne sorunu olabilirki

Ben neden 2. uyelik yaparak bunu sordugunu anlayamadim?
Burada paylastigimiz her sorun gibi, kafamiza takilabilecek insani bir derttir bu.

Herneyse, sen nicin bunu sordun ki?
Esin mi sorun olarak algiliyor bunu?

Bu bir cinsel sorun degil.
Genelde erkeklerde `erken gelme` problemi vardir, demekki esinde boyle bir sorun yok.
O zaman senin erken orgazm olman bir problem degil, tam tersine esin acisindan iyi birsey.
En azindan onun egosunu tatmin eden birsey..:31:

Deşifre olmamak için.
Çünkü bıurada pek çok kişi biliyor beni.

Onu merak ettim.

sadece bir defa orgazm oluyorsunuz yani.
birkaç defa olursa işkenceden çıkar

Onu merak ettim.

Bunu eşine hissettirmemen imkansız.

Orgazmın ne olduğunu bilmiyorsun sanırım.

O yüzden,erkek olduğunu düşünüyorum.

Bunu eşine hissettirmemen imkansız.

Orgazmın ne olduğunu bilmiyorsun sanırım.

O yüzden,erkek olduğunu düşünüyorum.

Hayır lütfen erkek degilim. Editörler bakabilirler isterlerse.
Belki de ne bileyim utandım böyle bir konuyu sormak için sizlere.kendi nickimle yazmak istemedim.
Eşime bunu hissettirmiyorum derken of daha ayrıntılı nasıl anlatılır ki bu olay :(

Son düzenleme:
İşkenceye filan da dönmez.

Kadınlar,erkekler gibi değil.(ben de detay yazamıyorum,yazmak da istemiyorum)

Yazdıkların bir kadın için çok anlamsız.

Ortada tam anlamiyla bir sorun yok bence, Meleknaz'in soylediklerine katiliyorum...

Onu merak ettim.

Esine hissettirmemen neden anlamadim bence hissettir..Bu erkekler icin cok mutlu edici bir sey kendini cok iyi hissedecegine eminim...Bircok erkegin orgazmi kendini yeterli gordugunde baslar bence...Belkide adamcagiz olayi uzatiyorda uzatiyor seni tatmin etmek icin...bence belli et egosuna iyi gelir...bilincli olarak uzatmiyorsa olayin senin icin kolay devam etmesi icin yeni yontemler bulursunuz...Belki daha sansli bir kul olup iki uc defa yasarsin bu duyguyu...erkeklerin erken bosalmasi bir sorundur cunku karsisindaki kadini tatmin edemedikleri icin egolari sarsilir psikolojileri bozulur...mekanizma farkli isliyor sonucta ...ama sen bu durumu esine belli edersen hem egosuna iyi gelir hemde caresini aranizda bulabilirsiniz...

belki esinize belli etseniz oda olacak oda siz gec oluyor diye sizi bekliyodur belki,bildigim kadariyla biraz erteleyebiliryorlarmis

Esine hissettirmemen neden anlamadim bence hissettir..Bu erkekler icin cok mutlu edici bir sey kendini cok iyi hissedecegine eminim...Bircok erkegin orgazmi kendini yeterli gordugunde baslar bence...Belkide adamcagiz olayi uzatiyorda uzatiyor seni tatmin etmek icin...bence belli et egosuna iyi gelir...bilincli olarak uzatmiyorsa olayin senin icin kolay devam etmesi icin yeni yontemler bulursunuz...Belki daha sansli bir kul olup iki uc defa yasarsin bu duyguyu...erkeklerin erken bosalmasi bir sorundur cunku karsisindaki kadini tatmin edemedikleri icin egolari sarsilir psikolojileri bozulur...mekanizma farkli isliyor sonucta ...ama sen bu durumu esine belli edersen hem egosuna iyi gelir hemde caresini aranizda bulabilirsiniz...

Şöyle diyeyim ilişkinin hemen hemen başında orgazm oluyorum, bu defa onu hayal kırıklıgına ugratmamak adına devam ediyorum,
o uzamasından yana,
uzayınca da o olurken ben yine orgazm oluyorum.
yani çogu zaman uzarsa 2 defayı buluyor.

Back
X