belki esinize belli etseniz oda olacak oda siz gec oluyor diye sizi bekliyodur belki,bildigim kadariyla biraz erteleyebiliryorlarmis
Hiç belli etmemezlik olmuyor, imkansız bir şey belli edememek,
anlıyor soruyor, yok diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki esinize belli etseniz oda olacak oda siz gec oluyor diye sizi bekliyodur belki,bildigim kadariyla biraz erteleyebiliryorlarmis
Şöyle diyeyim ilişkinin hemen hemen başında orgazm oluyorum, bu defa onu hayal kırıklıgına ugratmamak adına devam ediyorum,
o uzamasından yana,
uzayınca da o olurken ben yine orgazm oluyorum.
yani çogu zaman uzarsa 2 defayı buluyor.
Daha ne istiyon bacım.
Dert neresinde bunun.
Şöyle diyeyim ilişkinin hemen hemen başında orgazm oluyorum, bu defa onu hayal kırıklıgına ugratmamak adına devam ediyorum,
o uzamasından yana,
uzayınca da o olurken ben yine orgazm oluyorum.
yani çogu zaman uzarsa 2 defayı buluyor.
Ohooo valla imrendim bence kimseye soyleme sukret otur ...:)))Esine hepsinide hisettir...ilkini hisettirirsen adam ona gore davranir ikincisini daha rahat yasasin iskence olmaz arada...Egosu oksanirsa esinde daha erken olur bence...Ayrica uzman gibi konusmiyim ama hic bir erkeginde karim ne kadar cabuk orgazim oluyor diye hayalkirikligina ugrayacagini zannetmiyorum:)))Gercekten erkek oldugunu dusunmek istemiyorum ama canim bunlar erkek sorunlari:))))
Dear, bu sizi mutsuz ediyorsa eşinizle muhakkak konuşmalısınız. Eşiniz bunu anlayacaktır. Ne yapılabilir üzerine konuşmalısınız.
Birlikte konuşarak bunu çözebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla bu bir hastalık değil, beyin kontroluyle ilgili bir durum.
......
Eğer eşinizle konuşmaya çekiniyorsanız bir uzmanla paylaşıp ne yapılabilirliğini konuşabilirsiniz.
Ben de dert mi yani cinsel bir sorun mu ve aynı durumda olan var mı diye merak ettim.
Kendimi çok garip hissediyorum. Sank yeryüzünde sadece ben bu durumdayım gibi![]()
Eşinden sonra orgazm olma şansın var mı acaba![]()
Ben de dert mi yani cinsel bir sorun mu ve aynı durumda olan var mı diye merak ettim.
Kendimi çok garip hissediyorum. Sank yeryüzünde sadece ben bu durumdayım gibi![]()
Bu bir hastalık değilmiş. Multiorgazm adı altında geçiyormuş bu durum yanılmıyorsam eğer.
Şimdi yazdıklarınızla baktığımda bu kelime çıktı.
Aslında evet mutsuz ediyor, kendime hakim olamıyorum çogu zaman, aynı anda olsun istiyorum,
eşim de bundan yana, belki de bu nedenle hep eşimle bu konuda konumaktan çekindim.
Hiç garip hissetme bence kendini.
Senin gibi bir çok kadın vardır kesin.
Hem anlattikların srnin için iyi birşey bence.
Not: Kim olduğunu merak ettim dogrusu.
Bak kızlarda erkek zannediyor :)
Anlattıklarında utanılacak bir şey yokki.
Yalnız degilim o halde :)
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Çekindiğinizden dolayı ve eşinizin duygularına cevap verememe korkunuzdan dolayı bunu daha sık yaşarsınız.
Tabiki konuşmalısınız.. Çiftlerin bu konularda açık olması gerekiyor.
Konuşamıyorsanız yazın eşinize.
Bunu kendinizi eksik hissederek anlatmayın eşinize.Bu durumu nasıl geciktirebileceğinizi sorun eşinize ?
Onu kandırdığınız zamanları söylemeyin. Şimdiden söz etmelisiniz.
yazdım daha önce de hissettirmemek elde degil, anlayıp soruyor, hayır diyorum.
Yemin ederim erkek degilim arkadaşlar.
Utandım kendi nickimle yazmaya, ne bileyim belki de tepki almaktan korktum.[/QUOTE
Bence esine soyle utanacak bir sey degil...ayrica bir cok erkek kadinin orgazmi icin olayi uzatir...esiniz birde iki kere orgazm oldugunu bilse iyi gelir bence ona...ayrica birlikte olmak cok guzel bir duygu olurdu herhalde ..ama olmuyorsa olmuyor...ugrasip durmasi ve sizin zorlanmanizdansa hemen oldugunuzu gormekten daha mutlu olacaktir bence...Ayrica belkide bu yuzden size soruyor ....