• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazm olamıyorum

Okumuşsunuz okuduklarınızdan neden yola çıkıyorsunuz ki siz hiç adım bile atmamışsınız 5 yıl olmuş dile kolay bırakın beş yılı bir gün için bile bu konuda eşime yalan söylemem hastalıkta sağlıkta ise şayet bilmeli o da elini taşın altına koymalı
Evet haklısınız ama her ilişkinin dinamiği farklı eşim şuan çok mutlu ve ona bu konuyu açarsam kendine takıntı yapacak çünkü normalde de bir şeyler kötü gittiğinde ( maddi ya da sevdiği bir şey bozulduğunda vs. ) duygularını benim gibi regüle edemiyor. Ben ona göre duygusal anlamda daha dayanıklıyım zaten öyle olmasam bu zamana kadar sabredemezdim

5 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de düzenli olmasa da eşimle birlikteliğimiz vardı. Ancak hiçbir zaman orgazm olamadım ne vajinal ne de klitoral olarak. Evlenmeden önce yetiştirilme tarzından dolayı (evlenmeden önce cinsel ilişki olmaz, günah vs.) suçluluk hissettiğimi evlenince bunun geçeceğini sanmıştım. Üzülüyordum tabi ama aşırı da problem etmiyordum çünkü partnerim mutluydu ben orgazm olamasam da onunla paylaştıklarım için mutluydum. Ona bir kere orgazm olmadığımı söylemeye çalıştım ancak pek kabullenemedi nasıl yani dedi streslisin kendimizi sildiğimiz için kuruyorsun acıyor vs gibi şeyler söyledi. Baktım beni pek anlamayacak ben de orgazm taklidi yapmaya devam ettim. Evlendikten sonra ise zevk aldığım şeyleri ona öğretmeye çalıştım hakkını yiyemem her şeyi de yaptı ve yapıyor ama yine de mutlu olsam da orgazm olamıyorum. İşin kötü yanı kendi kendime klitoral orgazm oluyorum ancak o da bir kere aynı anda üst üste olmuyor. Yani kendi kendime olabiliyorsam eşimleyken neden olmuyor. Onu çok seviyorum zaten aşık olarak evlendik. 20 yaşların başında tanıştık şuan 30 yaşındayım ve eşim beni mutlu etmek için günlük hayatımızda da uğraşır istediklerimi yapar hatta bazen istemesem de ben mutlu olayım diye bana hediyeler alır. Evde ev işine yardımcı olur. Gezdirir yedirir içirir tatile götürür ki tatillerimiz balayı kıvamında geçer. Hani her şey bu kadar yolundayken neden olmuyor artık kafama takıyorum. Her şeyi denedim her pozisyon bir sürü fantazi gecelikler loş ortamlar vs. Vajinismus olanların hikayelerini okuyorum tedavi olunca bu sorunu yenmişler ama orgazm hikayeleri için hiç tedavi oldum ve yendim yazanı okumadım. Sadece benim gibi sorunlarını yazmışlar ancak devamı gelmemiş. Benim buraya yazmamın sebebi benim gibi olan var mı varsa doktora gitti mi çözüm bulabildi mi? Ne olur biri yardım etsin
Şimdi ilişkinin süresi, senin dediğin gibi tekniği önemli.neden olmuyor ayrıntılı anlatsanız daha çözüm odaklı olur.klitoris masajı gerekiyor, üste çıkıp klitorisi partnerinizle sürterek de orgazm olabilirsiniz.

Okumuşsunuz okuduklarınızdan neden yola çıkıyorsunuz ki siz hiç adım bile atmamışsınız 5 yıl olmuş dile kolay bırakın beş yılı bir gün için bile bu konuda eşime yalan söylemem hastalıkta sağlıkta ise şayet bilmeli o da elini taşın altına koymalı
Bir de açıkçası soğumasından da korkuyorum çünkü bu sefer her ilişki de oldun mu seni tatmin edebildim mi diye soracak biliyorum. Bana bir hediye aldığında bile beğenip beğenmediğimi kırk defa sorar

Hayır gitmedim gitmeyi düşünüyorum şuan araştırıyorum. Ama okuduklarımdan bunu kadının şımarıklığı olarak değerlendiren doktorların çok olduğunu gördüm. Ya da g shot dolgusu yapıp ama işe yaramayanları da. Bu nedenle iyi bir doktor bulmalıyım
Bu tarz şeylerle devletteki doktorlar ilgilenmez.onlar hastalık odaklı çalışıyor.özel klinikleri araştırmalısınız.instagramdan çok reklam yapan yer var bakabilirsiniz.

Evet haklısınız ama her ilişkinin dinamiği farklı eşim şuan çok mutlu ve ona bu konuyu açarsam kendine takıntı yapacak çünkü normalde de bir şeyler kötü gittiğinde ( maddi ya da sevdiği bir şey bozulduğunda vs. ) duygularını benim gibi regüle edemiyor. Ben ona göre duygusal anlamda daha dayanıklıyım zaten öyle olmasam bu zamana kadar sabredemezdim
Bence de açma.zaten istediğin şeyleri yapıyormuş.gerek de yok.

Evet bunu deniyorum özellikle de ben üsteyken bir şeyler hissediyor gibiyimde ama bu his rahatlama ve gevşeme noktasına ulaşmıyor. Zamanla öğrenirim dedim ama olmadı bir türlü
Yeterli zamanın geçmesi gerekiyor.uzun şekilde deniyor musunuz? Hemen olmuyor diye bırakmamak gerekiyor.

Ben tedavi olmadım, çok uzun da sürmedi olayı çözmem ama başlarda ben de anlayamamıştım. İlk önce acı kısmını çözmem gerekmişti, sonrasında ise zevk almayı öğrenmeye başladım. Çok istekle sekse başlayıp istediğim gibi keyif alamamak çok sinirime gidiyordu. Eşimle daha sevgiliyken zevk kısmını çözmeye başladık ama eşim zevk verdiğini görmezse istek kaybı yaşıyor bu sebeple çoğu erkeğe göre daha fazla üstüme düşmüş olabilir. Olayı fantezilere bağladık çoğu kez seksi benim yönetmemi ve hangi pozisyondan neyden zevk alıyorsam onu yapmamı sağladı. Fiziksel olanı çözdükten sonra Mental olarak çözmek gerekiyor. Artık sevdiğim pozisyonları biliyorum eşimi nasıl görmek şstediğimi biliyorum eşim neyi sevdiğimi iyi biliyor ve artık %90 orgazm olup bazen de üst üste iki kere yaşayabiliyorum. Sporu öneririm ben özellikle pilatesten sonra kalçamı daha iyi kullanmayı öğrenmiştim bu hem bana hem eşime zevk vermişti.
👏👏Bu kadar iyi anlatılmazdi konu sahibi dikkatli okuyup uygulamaya koyarsa başarır

O mutlu peki siz mutlu değilsiniz ve o sizin ilişkide bunca zamandır rol yaptığını duyduğunda çok daha üzülecek yalan söylememenizi tercih ederdi bu düpedüz aldatmaca değil mi gerçeği söyleyin ama yeni başladığını söyleyin geçmişi söylemeyin hem onun size olan çabasını görürsünüz.

Hayır gitmedim gitmeyi düşünüyorum şuan araştırıyorum. Ama okuduklarımdan bunu kadının şımarıklığı olarak değerlendiren doktorların çok olduğunu gördüm. Ya da g shot dolgusu yapıp ama işe yaramayanları da. Bu nedenle iyi bir doktor bulmalıyım
İlk önce kocana orgazm olmadığını soylemekle başlamalısın dr a ne dicen kocam üzülür diye diyemiyor muyum 🤦🏼‍♀️ adam biraz uğraşşın oral yapar uzun uzun denedin mi bunlari

5 yıldır orgazm olamayan bir kadın ve kocası incinecek diye içine atan bir kadın arkadaşlar biri memnun edilecekse o biziz onlar değil biride çıkmış soyleme diyor diyeni ciddiye almadiğim için alıntilamadim bile :27:

Ben tedavi olmadım, çok uzun da sürmedi olayı çözmem ama başlarda ben de anlayamamıştım. İlk önce acı kısmını çözmem gerekmişti, sonrasında ise zevk almayı öğrenmeye başladım. Çok istekle sekse başlayıp istediğim gibi keyif alamamak çok sinirime gidiyordu. Eşimle daha sevgiliyken zevk kısmını çözmeye başladık ama eşim zevk verdiğini görmezse istek kaybı yaşıyor bu sebeple çoğu erkeğe göre daha fazla üstüme düşmüş olabilir. Olayı fantezilere bağladık çoğu kez seksi benim yönetmemi ve hangi pozisyondan neyden zevk alıyorsam onu yapmamı sağladı. Fiziksel olanı çözdükten sonra Mental olarak çözmek gerekiyor. Artık sevdiğim pozisyonları biliyorum eşimi nasıl görmek şstediğimi biliyorum eşim neyi sevdiğimi iyi biliyor ve artık %90 orgazm olup bazen de üst üste iki kere yaşayabiliyorum. Sporu öneririm ben özellikle pilatesten sonra kalçamı daha iyi kullanmayı öğrenmiştim bu hem bana hem eşime zevk vermişti.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için dediklerinizi deneyeceğim. Bir süre daha tavsiyeleri dinleyip deneyip kendimi daha fazla keşfetmeye çalışacağım eğer olmazsa mecbur doktora gideceğim

İlk önce kocana orgazm olmadığını soylemekle başlamalısın dr a ne dicen kocam üzülür diye diyemiyor muyum 🤦🏼‍♀️ adam biraz uğraşşın oral yapar uzun uzun denedin mi bunlari
Denemez miyim hiç denemeden neden buraya yazayım. Cahil biri de değilim 2 lisans bitirdim. Cinselliği de seviyorum öcü olarak bakmıyorum. Eşimin anlamadığı bazı konuşar vardı. Mesela su fatırası çok gelecek diye hep duş öncesini değerlendirmek istiyordu bende de koku hassaiyeti oluyordu hem kendimden hem eşimden. Ben hep duş aldıktan sonra ya da o anlık gelişiyorsa hemen duşa gidip en azından cinsel bölgelerimi yani boynumdan aşağısını yıkayıp temiz kokmak istiyordum. Bu sorunu aştık çok şükür konuştum. Duş almadan yaptığımızda aklıma öncesinde tuvalete gitmiş olduğum geliyor koku hassasiyeti yaşıyorum ne sana oral yapmak geliyor içimden ne de sen bana yap istiyorum dedim. Bunu düzelttikten sonra işler daha güzelleşti zaten ama orgazm henüz olmadı. Anladığından mıdır nedir bilmiyorum ama 1 saat uğraşıyor nelerden hoşlandığımı biliyor ter içinde kalıyor resmen geçiştirmiyor sonrasında poposunu dönüp yatmıyor sarılıyor sohbet ediyor brn de böyle olmasından çok memnunum zaten ama orgazm olmuyor işte tek sorun bu

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için dediklerinizi deneyeceğim. Bir süre daha tavsiyeleri dinleyip deneyip kendimi daha fazla keşfetmeye çalışacağım eğer olmazsa mecbur doktora gideceğim
Kendi kendinize klitoral orgazm olduğunuz için biyolojik bir sebep olduğunu sanmıyorum. Bence siz fazla partner odaklı sevişe sevişe kendinizi kocanızla sevişme durumu için hazır hale getirememissiniz.

5 yıldır rol yapmak yerine penetrasyon esnasında klitoris uyarısıyla yine orgazm olursunuz ama bu sefer de eşiniz "ben yetmiyor muyum neden kendine dokunuyorsun" demesin diye bunu da yapmazsınız.

Biraz bencil olun kocanızı daha uzun süre ve daha ayrıntılı yönlendirin, kendinize dokunun, bedeninizi kocanızla sevişirken de tekrar tekrar keşfedebikirsiniz.

Kendi kendinize klitoral orgazm olduğunuz için biyolojik bir sebep olduğunu sanmıyorum. Bence siz fazla partner odaklı sevişe sevişe kendinizi kocanızla sevişme durumu için hazır hale getirememissiniz.

5 yıldır rol yapmak yerine penetrasyon esnasında klitoris uyarısıyla yine orgazm olursunuz ama bu sefer de eşiniz "ben yetmiyor muyum neden kendine dokunuyorsun" demesin diye bunu da yapmazsınız.

Biraz bencil olun kocanızı daha uzun süre ve daha ayrıntılı yönlendirin, kendinize dokunun, bedeninizi kocanızla sevişirken de tekrar tekrar keşfedebikirsiniz.
Hayır böyle bşr dersimiz yok ki penetrasyon sırasında o da ben de kritorise uyarı yapıyoruz zaten ama olmuyor işte bazen sert yapıyor uyarıyorum nazik olması için ve nazik de oluyor ama olmuyor işte nedense

Bu arada kendi kendimeyken de sadece bir kere oluyor ikinci olmuyor

Yeterli zamanın geçmesi gerekiyor.uzun şekilde deniyor musunuz? Hemen olmuyor diye bırakmamak gerekiyor.
Ön sevişmeyi yapıyoruz ve ben gayet memnun oluyor hatta öyle oluyor ki penetrasyon için sabırsızlanıyorum çünkü bu sefer olacak gibi geliyor ama içeri girince olmuyor malesef klitoris uyarılmasına rağmen

Şimdi ilişkinin süresi, senin dediğin gibi tekniği önemli.neden olmuyor ayrıntılı anlatsanız daha çözüm odaklı olur.klitoris masajı gerekiyor, üste çıkıp klitorisi partnerinizle sürterek de orgazm olabilirsiniz.
Evet bunu da yapıyorum zaten bu çok da hoşuma gidiyor kendimi orgazma en yakın bu esnada hissediyorum.

O mutlu peki siz mutlu değilsiniz ve o sizin ilişkide bunca zamandır rol yaptığını duyduğunda çok daha üzülecek yalan söylememenizi tercih ederdi bu düpedüz aldatmaca değil mi gerçeği söyleyin ama yeni başladığını söyleyin geçmişi söylemeyin hem onun size olan çabasını görürsünüz.
Ben zaten açık konuşmayı tercih ederim bir kere denedim ama empati yapamadığını görünce daha fazla açamadım kendimi eğer ilk konuşmaya çalıştığımda anlamaya çalışsaydı hiç saklamazdım da

Back
X