bir sorum var

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Kızlar birşey sorucam.Sizce biriyle yüzyüze görüşmeden önce elektrik almak saçma mı? benim konuştuğum birisi var daha buluşmadık ama nerdeyse sevgili gibiyiz bi yandan saçma geliyo bi yandanda müthiş bi elektrik alıyoruz sizin düşüncelernizi merak ettim böyle bişey yaşayan var mı?

tabiki alabilirsin sıcak kanlı davranıyorsa elektrik alman normal ama görünce fikrin duyguların değişir mi onu da bilemem :))
resmini falan görmüşsündür gerçi

evet :) haftaiçi Allah kısmet ederse grüşcez.daha önce de böyle bişey olmuştu görünce herşey bitmişti gerçi o zaman konuşmalarından bu kadar etkilenmemiştim

Bence oldukça normal. Hatta diğerinden daha güzel. Şimdi düşüncelerinden etkileniyorsun, diğer türlü ilk görünüşünden etkilenecektin. Ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Bence oldukça normal. Hatta diğerinden daha güzel. Şimdi düşüncelerinden etkileniyorsun, diğer türlü ilk görünüşünden etkilenecektin. Ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

çok mutlu oldum bu düşüncenize bende bi an şüpheye düşmüştüm napıyorum diye :)

evet :) haftaiçi Allah kısmet ederse grüşcez.daha önce de böyle bişey olmuştu görünce herşey bitmişti gerçi o zaman konuşmalarından bu kadar etkilenmemiştim
Eh o zaman sana güzelce giyinip süslenmek kalmış e çocuğun hal ve hareketlerıde onemlı tabı iyice süzgeçten geçir :13:

Olabilir niye olmasın.İnsan hiç yanyana gelmediği ünlülerden etkileniyor mesela bu da bir elektirik almadır

Goruncede ayni seyleri hissedersen ne ala...ben bi arkadasimin aracigi oldugu birini resimlerini gorup pek begenmemistim..ama tanisinca asik olmustum..hayatin ne sunucagi belli olmuyorr..ama yinede dikkatli ol canim

bende arkadasa katılıyorum sonucta yuzyuze yapılan ıfadeler, vurgular cok farklı. mesela sms de yazılan bıseyı sen kotu olarak algıyabılıorsun halbnukı karsıdakı sana baska bvişi demek ıstıyordur o nedenle yuzyuze olmasnda fayda var

Goruncede ayni seyleri hissedersen ne ala...ben bi arkadasimin aracigi oldugu birini resimlerini gorup pek begenmemistim..ama tanisinca asik olmustum..hayatin ne sunucagi belli olmuyorr..ama yinede dikkatli ol canim

Bence saçma.Belki konuşma tarzını beğenmezsin,belki tükürerek konuşuyordur,belki ses tonu kötüdür.Bir araya gelmeden bilemezsin.

Elektriksel cekim hem onun dusunceleri,hayat yapisi hem de fiziksel etkidir.
Siz ikincisi olamadan etkilenmissiniz. Olamaz diyemem ama ikincisi de olmadan bildiginiz gibi olay sonuclanmaz.
Bence zaman kaybetmeden gorusun.belki diceksiniz ki keske daha once bulussaydik.♥♥
Allah mesut etsin..

elektirik alabilirsin tabi sonuçta resimde olsa birbirinizi görmüşsünüz . ama hemen sevgili moduna girmek yanlış . önce buluşun sonra karar verirsiniz ne olucağını . hemen samimi olmak yanlış bence..

Telefonda alınan elektrikle , yüz yüze alınan elektrik arasında müthiş bir voltaj farkı vardır .

Yani demem o ki ; şimdi aldığınız elektrik görünce yok olabilir . Hatta ben bundan nasıl etkilenmişim de diyebilirsin . O sebeple uzatmadan görüşmekte fayda var .

Elektrik alınabilir mi ? Evet sağlıklı olmasa da alınabilir bence

Evet böyle bir şey yaşadım yaşıyorum bence gayet normal :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…