- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
konuştuğum derken ? mesajlaşıyomusunz yoksa kameradan mı nasıl yanı ?
Bence gayet normal, sonuçta bi kişinin fikirleri görünüşünden daha da onemlidir. yuksek ıhtımal sen fıkırlerınden ve konusmasından etkılendın gayette normal elektirk alman :) ama görüşsende fena olmaz yanıresim mesaj telefon...kamera dışında her türlü iletişime geçtik
Bence gayet normal, sonuçta bi kişinin fikirleri görünüşünden daha da onemlidir. yuksek ıhtımal sen fıkırlerınden ve konusmasından etkılendın gayette normal elektirk alman :) ama görüşsende fena olmaz yanı
Bence oldukça normal. Hatta diğerinden daha güzel. Şimdi düşüncelerinden etkileniyorsun, diğer türlü ilk görünüşünden etkilenecektin. Ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Eh o zaman sana güzelce giyinip süslenmek kalmışevet :) haftaiçi Allah kısmet ederse grüşcez.daha önce de böyle bişey olmuştu görünce herşey bitmişti gerçi o zaman konuşmalarından bu kadar etkilenmemiştim
Eh o zaman sana güzelce giyinip süslenmek kalmışe çocuğun hal ve hareketlerıde onemlı tabı iyice süzgeçten geçir :13:
Goruncede ayni seyleri hissedersen ne ala...ben bi arkadasimin aracigi oldugu birini resimlerini gorup pek begenmemistim..ama tanisinca asik olmustum..hayatin ne sunucagi belli olmuyorr..ama yinede dikkatli ol canim
Kızlar birşey sorucam.Sizce biriyle yüzyüze görüşmeden önce elektrik almak saçma mı? benim konuştuğum birisi var daha buluşmadık ama nerdeyse sevgili gibiyiz bi yandan saçma geliyo bi yandanda müthiş bi elektrik alıyoruz sizin düşüncelernizi merak ettim böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?