bir sorum var

evet :) haftaiçi Allah kısmet ederse grüşcez.daha önce de böyle bişey olmuştu görünce herşey bitmişti gerçi o zaman konuşmalarından bu kadar etkilenmemiştim

Surekli internet araciligiyla mi birileri ile tanisiyorsun?
Sosyal cevrende olan, iyi kotu cevresini, yasayisini bildigin insan bana daha mantikli geliyor ama sen bilirsin...
Yine de dikkatli ol, kimseye hemen guvenme...
Bu arada evet elektrik alabilirsin, bir erkegin sesi, kadinlara donup baktirir bile, ya da fotografi heyecanladirabilir...
Ama asil gittiginde vucut dilidir onemli olan, o da uyarsa ne ala...

olabilir canım tabii kii...

ben de bi zamanlar netten biriyle tanışmıştım. telefonda konuşurken her şey çok güzeldi. ilk buluşmada da çok beğendik birbirimizi. ama 2. 3. buluşmada rahatsız edici davranışları ortaya çıktı ve bitti :)
2-3 kere görüşmeden kesin gözüyle bakma bence.

evet çevremden bulduklarımda oluyo ama bu aralar böyle oldu 2 defa üst üste

öncesınde bu kadar elektrık varsa genelde buluşma anı fiyaskoyla sonuçlanır..
cunku beynınde yarattığınla etkılesım halındesın..
gercegı hıcbır zaman o etkıyı sürdüremez..

aynısı daha önce benim başıma da geldi ve ilişkimiz 8 ay sürdü ben ilk buluşmanın ilk on dakikası falan hiç biş şey hissetmedim hatta bir tuhaf oldum falan böyle ama o görüşmenin sonunda daha önce mesajlardan da tanıdığım için çok daha fazla hoşlanmıştım bence bi dene canım çok da güzel bir ilişkin olabilir

deniycem söz verdim ama heycanlıyım gerçekten çok fazla :26:

deniycem söz verdim ama heycanlıyım gerçekten çok fazla :26:

anlayabiliyorum heyecanını ben de çok fena olmuştum elim ayağım titremişti beş on dakika şaşkınlıktan bişey anlamıyosun zaten şimdi o benim konuştuğum kişi bu mu diyosun kendi kendine zor alışıyorsun sonra geçerse ne ala geçmezse de önüne bakarsın yabacak bişey yok

canım öylesi daha güzel.görmediğin için direk karekterinden hoşlanmıssın dış görünüşünü görüpde bi yargıda bulunmadan olmus daha sabit bi duygu bence bu.sonucta seni mutlu edicek sey onun ruhu kişiliği kası gözü değil

aslında daha çok konuşmalarından etkilendim tipine vaaov faln olmadım:26:

aslında daha çok konuşmalarından etkilendim tipine vaaov faln olmadım:26:

canım ben eşimi ilk gördüğüm zamanı hatırlamıyorum bile dikkatimi çekmemişti hiç hemde ama aylar sonra arkadas ortamında bi sohbetimiz falan olmustu gecelerce konusmalar mesajlasmalar deli gibi aşık olmuştum ama içinde ki o qüzel duygulara...hala da deli gibi seviyorum allah hepimizi mutlu etsinnnnnn insallaahhhh :))

amin canım :) zaten kadınların tipten önce baktığı şeyler var bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…