Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kendi numaram değil nerden geldi numara anlamadımKendi numaranızı kaydetmiş olabilir misiniz?
Neden olduğunu biliyorumda numara benim değilguvenlik icin, gizliligine gore numarandan profilini arayip bulmak icin.
Banada öyle geldi ama kullanılabilir hat niye koysun ki anlayamadımBilmediğin bir numaraysa öyle yazıyor genelde banada çıkıyor bazen facebookun koyduğu bir no galiba
Bilemiyorum geçende aynı konu vardıBanada öyle geldi ama kullanılabilir hat niye koysun ki anlayamadım
Nasıl aynı konu konunun adı ne bir okuya bakayım o ZamanBilemiyorum geçende aynı konu vardı![]()
Konunun adını hatırlamıyorum maalesefNasıl aynı konu konunun adı ne bir okuya bakayım o Zaman
demek istedigin cok anlasilmiyo. cok haneli bir numara mi yoksa telefon numarasi hanesi kadar mi? hangi operator mesela? bir de onaylama senin degilse.Facebook'la ilgili kimsenin bilgisi yok herhalde
Canım facede no ekle diyince bir numara çıkıyor ama bilmediğin bir numara banada çıkıyor face in kendi verdiği bir no galibademek istedigin cok anlasilmiyo. cok haneli bir numara mi yoksa telefon numarasi hanesi kadar mi? hangi operator mesela? bir de onaylama senin degilse.
no ekle diyince oranin bos olmasi lazim normalde hic no eklenmemisse.Canım facede no ekle diyince bir numara çıkıyor ama bilmediğin bir numara banada çıkıyor face in kendi verdiği bir no galiba
Canım ayarlardan no ekle dersen numara falan yazmıyor ama bazen face giriş yaptığinda duvarda yukarda no ekle diyor bir numara oluyor heralde örnek bir nono ekle diyince oranin bos olmasi lazim normalde hic no eklenmemisse.
neyse umarim sorun cozulmustur.Canım ayarlardan no ekle dersen numara falan yazmıyor ama bazen face giriş yaptığinda duvarda yukarda no ekle diyor bir numara oluyor heralde örnek bir no![]()
Telefo numarası gibi Avea sanırım benim değildemek istedigin cok anlasilmiyo. cok haneli bir numara mi yoksa telefon numarasi hanesi kadar mi? hangi operator mesela? bir de onaylama senin degilse.
Bende öyle biliyorum zaten boştu ama şimdi bir numara var bilmediğimno ekle diyince oranin bos olmasi lazim normalde hic no eklenmemisse.