Bir sorun da benden: kayınvalidemin bitmek bilmeyen kaprisleri...

yasminapdr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
72
0
16
Bilecik
arkadaşlar şimdi sizlere geçen hafta yaşadığım bir durumu anlatacağım..sabırla okuyup bana fikirler vereceğinize eminim.

geçen hafta eşimle basit bi konu yüzünden feci şekilde tartıştık.. eşimin ailesi tarafından etkilenen bir karakteri var..onlar ne dese her zaman doğrudur, o yapıda bir erkek..tartışma sırasında ağır konuşmasından sonra bana bende yine doldurulmuşsun sen dedim..eşim o sırada aldı eline telefonu her zamanki gibi annesini aradı..anne siz beni doldurmuşsunuz demesinmi!! kadın da ordan dinliyo.. neyse olayı çok uzatmayayım. çünkü sonrasında da baya şeyler yaşadık.. şimdi annesi benimle konuşmuyor. bu durum beni huzursuz ediyor. ha çok sevdiğimden falan değil. ama konuşmamak beni yoruyor.. çalışan bir bayanım. bugün yemeğe çağırdım onları.. sevgili kayınvalidem gelmek istememiş. ben aradığımda da açmıyor telefonu..

sizce ben ne yapmalıyım??

Bence kayınvalidenizle arada oluşan huzursuzluğu dert etmeyin..

Eşinizin bu ergen tavrına huzursuz olun..

Karı koca arasındaki her şey özeldir..Benim 14 yaşındaki yeğenim bile "anneeeeğ" demeden önce kendi işini kendi hallediyor..

Zamana bırakmalısın biraz sessiz kal, sonrasında eşin yavaş yavaş aranızı bulsun. o aslında öyle dememişti anne ben yanlış anladım hemen telefona sarıldım desin..

zaten eşimle aramda özel yok.benim en ufak şeyimi herkes bilir. eşim annesine söyler. annesi herkese... bilmiyorum ne yapıcam.. eşim çok pişman olduğunu söylüyor. çocukluk yaptım falan diyor ama olan oldu....

Ne yazikki erkenlerin bu halleri benide bazen deli ediyor. Bizmi cok gelistikte bunlar geri kaldi bilemiyorum ama gercekten ergenlikten cikammamis anne bagimlisi tipte erkekler geziyor etrafta.
Umarin sizin esinizin durumu bu kadar fena degildir.
Bu kadarcik biseyden dolayi bence hic alttan almayin, kv de gelmek istemiyosa gelmesin siz buyuk fedakarlikla davet bile etmissiniz. artik bosverin gonlu isteyince gelirse gorusmek isterseniz gorusurusunuz.

zaten eşimle aramda özel yok.benim en ufak şeyimi herkes bilir. eşim annesine söyler. annesi herkese... bilmiyorum ne yapıcam.. eşim çok pişman olduğunu söylüyor. çocukluk yaptım falan diyor ama olan oldu....

hiç muhatatp olmam ben olsam,siz yine aramış yemeğe çağırmışsınız.. eş de nelere yol açtığını görsün... hiiiiççç ses etmem bn olsam

Ne yazikki erkenlerin bu halleri benide bazen deli ediyor. Bizmi cok gelistikte bunlar geri kaldi bilemiyorum ama gercekten ergenlikten cikammamis anne bagimlisi tipte erkekler geziyor etrafta.
Umarin sizin esinizin durumu bu kadar fena degildir.
Bu kadarcik biseyden dolayi bence hic alttan almayin, kv de gelmek istemiyosa gelmesin siz buyuk fedakarlikla davet bile etmissiniz. artik bosverin gonlu isteyince gelirse gorusmek isterseniz gorusurusunuz.
eşimde diyoki yarın biz gideriz. normalde ben hafta içi gitmiyorum sağlık problemi olmadıktan sonra. bende yok ben gitmek istemiyorum dedim.. haftasonu gideriz o zaman dedi..yani görmek istemiyorum o kadını hiç bir zaman ama sadece eşimin ailesi diye mecburen görüşüyorm..küs olmasıda umrumda olmazdı ama nedense bu durum huzursuz etti beni..

Eşiniz en ufak olayda aranızda geçen şeyleri annesine yetiştiriyorsa,
harbiden hiç büyümemiş.

Bence hiç üstelemeyin.
Kvdeniz zaten size önem verseydi olur mu şey diyerek gönlünüzü almaya çalışırdı.
Suçlu ki küsmüş.

Eşiniz en ufak olayda aranızda geçen şeyleri annesine yetiştiriyorsa,
harbiden hiç büyümemiş.

Bence hiç üstelemeyin.
Kvdeniz zaten size önem verseydi olur mu şey diyerek gönlünüzü almaya çalışırdı.
Suçlu ki küsmüş.

buraya yazdım gerçekten gelen fikirler beni rahatlattı. sonuçta ben elimden geleni yaptım. huzursuz olduğumu eşime dile getirdim...tekrar tekrar üstüne düşüp de haklıymış gibi göstermeye gerek yok değilmi..

Esiniz kac yasinda ?
15 yssinda cocuk bile annesini arayip sikayet etmez..
kaynananizdan once bemce esinizin su ergen tavrini degistirin.

Esiniz kac yasinda ?
15 yssinda cocuk bile annesini arayip sikayet etmez..
kaynananizdan once bemce esinizin su ergen tavrini degistirin.

eşim 30 yaşında kariyeri çok güzel bir çocuk. Tavır değiştirmek için elimden geleni yaptım ama kimse huyundan vazgeçmiyor maalesef...

sekerim cocklarin yaninda hersey konusulmaz. Iste boyle herseyi gidip anlatirlar etrafa :)

Varyaaaaaa, benim esim boyle dedi diye :35:

Eşinizin annesinin son olan olayda hiç kabahati yok arkadaşım.
Eşinizin karakteri ailesinden etkileniyorsa bu çok büyük sorun. Ancak bu sorun da tamamı ile eşinizin sorunu. Ayakları üzerinde durmayı başaramıyorsa, ki çalışmaktan ya da sorumluluk almaktan bahsetmiyorum, bu da annesinin problemi değil.

Anne çok kendine bağımlı yetiştirmiş olabilir, yetiştirirken hatalar yapmış olabilir, çok kötü bir kadın da olabilir.. Ama sizin önce eşinizi, amiyane olacak ama büyütüp adam etmeniz lazım.

Şöyle düşünelim, benim erkek kardeşim beni arayıp, kendi kız kardeşim için "Sen beni dolduruyormuşsun, ablam öyle diyor" dese.. İnanın çok kırılırım.. Kendi kız kardeşim için diyorum. Ha farklı şekillerde çözmeye çalışırım, bu da bir karakter. Yani kayınvalidenin kırılmasını anlayabiliyorum.

Eşin çok edepsiz. Ben olsam eşimi nasıl yola getiririm, bu hatalarını bir daha nasıl yapmamasını sağlayabilirim, bunu düşünürüm. O kadın asla değişmeyecek, bunu siz başaramazsınız. Seneler geçmiş artık... Zaten sizin evli olduğunuz, günlerinizi, yıllarınızı paylaşacağınız kişi eşiniz. Eşiniz çok hatalı..

"Eşimi nasıl düzeltebilirim" başlıklı bir konu lazım belki de size..
Yine de siz en iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

yuuhhhhh:53::53::53:
adama bakkk :1::1::1:
bı kere aranızdakı bı tartısmayı annesıne açık etmiş , benım ıcın delirme sebebi.
ıkncısı annesıne karşı sizi rezil etmiş.
ucuncusu onun bu yaptıgını ılkokul cocukları bırbırlerını kızdırmak ıcın yapıyor.
dorduncusu ve en onemlısı,bakın sız duzelmişsiniz yarın bız gıdelım muahbetlerı fln başlamış ama kvnız gorusmek ıstemıyor, size alınmış. bı eş olarak annesıyle esını karsı karsıya getırerek aslında kendı kendını arada bırakıyor,bu mevzu uzarda kv asla yuzunuze bakmassa eşiniz acaba nası tavır alacak???memnun mu olacak bu yaptıklarından pişman olmayacakmı???bunun nasıl bılıncınde olamaz ve o kv sızı affetse bıle bu rezıllıgı asla unutmayacak, annesi size kınlenınce mutlu mu olacakmış eşiniz amacı bu muymuş bi soruvereydınız:ssz:
ay böyle erkeklerdemi varyaa:53:

Eşinizin annesinin son olan olayda hiç kabahati yok arkadaşım.
Eşinizin karakteri ailesinden etkileniyorsa bu çok büyük sorun. Ancak bu sorun da tamamı ile eşinizin sorunu. Ayakları üzerinde durmayı başaramıyorsa, ki çalışmaktan ya da sorumluluk almaktan bahsetmiyorum, bu da annesinin problemi değil.

Anne çok kendine bağımlı yetiştirmiş olabilir, yetiştirirken hatalar yapmış olabilir, çok kötü bir kadın da olabilir.. Ama sizin önce eşinizi, amiyane olacak ama büyütüp adam etmeniz lazım.

Şöyle düşünelim, benim erkek kardeşim beni arayıp, kendi kız kardeşim için "Sen beni dolduruyormuşsun, ablam öyle diyor" dese.. İnanın çok kırılırım.. Kendi kız kardeşim için diyorum. Ha farklı şekillerde çözmeye çalışırım, bu da bir karakter. Yani kayınvalidenin kırılmasını anlayabiliyorum.

Eşin çok edepsiz. Ben olsam eşimi nasıl yola getiririm, bu hatalarını bir daha nasıl yapmamasını sağlayabilirim, bunu düşünürüm. O kadın asla değişmeyecek, bunu siz başaramazsınız. Seneler geçmiş artık... Zaten sizin evli olduğunuz, günlerinizi, yıllarınızı paylaşacağınız kişi eşiniz. Eşiniz çok hatalı..

"Eşimi nasıl düzeltebilirim" başlıklı bir konu lazım belki de size..
Yine de siz en iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

Esi duzelirmi bilemem. Ama bence sen ona yetiskin muamelesi yapmaktan vazgec canim.

Back
X