Aradim fakat fabrikada telefon yasak ulasabilcegim kimsede yok kanamadan ziuade agri cok korkutuyor bu kasilma usune kan gelmesi normalmi baslardaBence hastaneye git. Birşey yoksa da için rahat olur ama mutlaka git. Eşini arasan gelme ihtimali yok mu?
Koydeki eve geldim bugun burdada kimseyi tanimam etmem esim sabah oraya gelirim diyip aksam buraya birakip gitti beni ve suan cok korkuyorum ona zarar verecek bisey yapmadim bileCanim yerleşme kanaması desek bu kadar ağrılı olmaması lazım. Bence ambulansi ara ve durumu anlat. Eğer imkanın varsa direkt taksiyle git hatta.
Bence de korkutucu bir durum. Git mutlaka inşallah bir şey yoktur.
Sen yeni öğrenmistin zaten di mi? Değer kaç çıkmıştı? Bat ne zamandı?insAllah yoktur
Ağrın çok mu dayanılmayacak gibi mi benim ilk düşüğüm de ağlamıştım ağrıdan dayanılmayacak bir ağrıydıinsAllah yoktur ben onu cok zor edindim boyle kolay kaybedemem
Evet dun ogrendim canim 26.8 di bugun betahg 100 civarindaydi bat 9 martSen yeni öğrenmistin zaten di mi? Değer kaç çıkmıştı? Bat ne zamandı?
Dayanailmicak kadar degil biranda vuruyor sizlatir sekilde 2 3 dakika suruyor yarimsaatte bir vuruyorsuan o kadar gerginim ki agladikca agri vurma artioAğrın çok mu dayanılmayacak gibi mi benim ilk düşüğüm de ağlamıştım ağrıdan dayanılmayacak bir ağrıydı
Guzel de artmış yani. İnsallah bir sorun yoktur.Evet dun ogrendim canim 26.8 di bugun betahg 100 civarindaydi bat 9 mart
İnşallah bişey olmaz canım ama köyde tanıdık kimse yok muKoydeki eve geldim bugun burdada kimseyi tanimam etmem esim sabah oraya gelirim diyip aksam buraya birakip gitti beni ve suan cok korkuyorum ona zarar verecek bisey yapmadim bile
Umarim yoktur zor elde edip kolay kaybedemem daha goremedim kalbini duyamadim bile bugun ona zarar vercek birsey bile yapmadimGuzel de artmış yani. İnsallah bir sorun yoktur.
Hic yok canim biz koyden evi yeni aldik cocugumuz oldugunda haftasonlari bahceli ortamlarda olsun diye hayal edip aldik hamileligimi ogrenince esimle burda kutlamak istedik keske gelmeseydim iyi dusuncemİnşallah bişey olmaz canım ama köyde tanıdık kimse yok mu
Kendini strese sokacaksın sen sabaha kadar hic mi kimse yok .Umarim yoktur zor elde edip kolay kaybedemem daha goremedim kalbini duyamadim bile bugun ona zarar vercek birsey bile yapmadimbu sefer yikilirim
Tanimadigim insanlae guvenemesim esime ulasmaya cabaliyorum fabrikayi aricam instagramdan arkadaslarina yazcam Allahim insAllah bisey olmaz tutunma kaninda agri olmazmiKendini strese sokacaksın sen sabaha kadar hic mi kimse yok .
Olmaması lazım diye biliyorumTanimadigim insanlae guvenemesim esime ulasmaya cabaliyorum fabrikayi aricam instagramdan arkadaslarina yazcam Allahim insAllah bisey olmaz tutunma kaninda agri olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?