Aynen banlanacağı tuttuHadi ya tam da meraklardaydık
Cok sukur bir sorun yok kkzlar agrilar normalmis o kanda tutunma kaniymis daha yeni oldugu icin kese olusuyormus ama telasa kapilip panik yaptiigim icin 2 kat tetiklemisim suan iyizBeyza Nur noldu en son jandarma götürüyodu seni
Allah korusun geçmiş olsun.Cok sukur bir sorun yok kkzlar agrilar normalmis o kanda tutunma kaniymis daha yeni oldugu icin kese olusuyormus ama telasa kapilip panik yaptiigim icin 2 kat tetiklemisim suan iyiz
Cok saolun ama dusuk riski tasiyormusum doktorum 3 ay pecete bile kaldirma dedi ama ben calisiyorum ne yapacagim bilmiyorumAllah korusun geçmiş olsun.
Ayrılabiliyorsan ayrıl işten. Ne iş yapıyorsun?Cok saolun ama dusuk riski tasiyormusum doktorum 3 ay pecete bile kaldirma dedi ama ben calisiyorum ne yapacagim bilmiyorum
Bu hacta raporluydum ben anaokulu ogretmeniyim atamalai 5.aydan sonra dogum iznine cikicma ama oncesinde hakkim varmi bilmiyorum bakacagimAyrılabiliyorsan ayrıl işten. Ne iş yapıyorsun?
Geçmiş olsun canım bendede leke olmuştu yinede düşük riski var tabi progestan verdi demiCok sukur bir sorun yok kkzlar agrilar normalmis o kanda tutunma kaniymis daha yeni oldugu icin kese olusuyormus ama telasa kapilip panik yaptiigim icin 2 kat tetiklemisim suan iyiz
Bana da dinlenmemi söyledi ama çok fazla yapamadım çok şükür yinede bidaha lekelenme olmadıCok saolun ama dusuk riski tasiyormusum doktorum 3 ay pecete bile kaldirma dedi ama ben calisiyorum ne yapacagim bilmiyorum
Ay ne guzel bununla gecmis olsun benimde follik asitle snirim evet progestandi gecen hafta dupbaston kullandirtmisti bu hafta degistiBana da dinlenmemi söyledi ama çok fazla yapamadım çok şükür yinede bidaha lekelenme olmadı
Bana progestan verdi 200 mg bi iki saat sonra çok kötü baş döndürüyoAy ne guzel bununla gecmis olsun benimde follik asitle snirim evet progestandi gecen hafta dupbaston kullandirtmisti bu hafta degisti
Yarin baslicagim o ilaca yan etkimi bu neden bas donduruyor?Bana progestan verdi 200 mg bi iki saat sonra çok kötü baş döndürüyo
Evet yan etki burda okumuştum yan etki olarak şidetli baş dönmesi gerçekten döndürüyorYarin baslicagim o ilaca yan etkimi bu neden bas donduruyor?
Ben cok stres yapiyorum bu cok etkilicek beni biliyorum elimde degil ama bu ilac bile strese soktu simdidenEvet yan etki burda okumuştum yan etki olarak şidetli baş dönmesi gerçekten döndürüyor
Kız niye bebeğin sağlıklı olsun istersen dünya dönsün etrafındaBen cok stres yapiyorum bu cok etkilicek beni biliyorum elimde degil ama bu ilac bile strese soktu simdiden
Ben cok ilac kullandim ve bilirsiniz benim annem kanser yendi kanser riskim oldugu icin ilac yasak her ilaci veremiyor domtor bu yuzden tup bebek asilama benim icin cok zordu yapmazlardi yapan doktor bulmak zordu kendi imzamla ilac tedavisini kabul ettim kanser olcaksam oliyim dedim ama bir defa evladimi kucagima alip kokusunu icime cekme firsati olanagi varsa buna deger deyip basladim her ay domtorum yeter bu ilac birakalim dedi ama ben pes etmedim simdi zor kazandim kolay kaybetmek istemiyorumKız niye bebeğin sağlıklı olsun istersen dünya dönsün etrafında
İnşallah bişey olmaz canım Rabbime sığın dualar geri çevrilmez bu dünya da yiyecek ekmeği varsa her türlü olurBen cok ilac kullandim ve bilirsiniz benim annem kanser yendi kanser riskim oldugu icin ilac yasak her ilaci veremiyor domtor bu yuzden tup bebek asilama benim icin cok zordu yapmazlardi yapan doktor bulmak zordu kendi imzamla ilac tedavisini kabul ettim kanser olcaksam oliyim dedim ama bir defa evladimi kucagima alip kokusunu icime cekme firsati olanagi varsa buna deger deyip basladim her ay domtorum yeter bu ilac birakalim dedi ama ben pes etmedim simdi zor kazandim kolay kaybetmek istemiyorum
Amin amin Rabbim isteen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmazsin caresizlikle sinamasin insAllahİnşallah bişey olmaz canım Rabbime sığın dualar geri çevrilmez bu dünya da yiyecek ekmeği varsa her türlü olur
Amin amin inşallah canım bişey olursa sorabilir sinAmin amin Rabbim isteen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmazsin caresizlikle sinamasin insAllah
Cok tesekkur ederimsiz suan hamilemisiniz yoksa dunyaya getirdiniz mi kucuk melegiAmin amin inşallah canım bişey olursa sorabilir sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?