InsAllah sebebi baskadir jandarmaya cikicam yukarda jandarma varmisOlmaması lazım diye biliyorumBelki senin karın ağrın başka sebepledir.
Ah ah insan başına geleceğini bilse gider mi korkma canım benimde kahve akıntım oldu dr gttim kalbi atıyodu maşallah şimdi de 9 +6 haftalık oldukHic yok canim biz koyden evi yeni aldik cocugumuz oldugunda haftasonlari bahceli ortamlarda olsun diye hayal edip aldik hamileligimi ogrenince esimle burda kutlamak istedik keske gelmeseydim iyi dusuncem
Sanirim telasimda onu tetikliyor jandarma saolsun simdi acile goturuyor beniCanım telaş yapma öncelikle şunu düşün değerin çok güzel artmış..
Eşine ulaşır ulaşmaz hastaneye gidin bişey yoktur inşallah..
Yerleşme kanamasıdada ağrı oluyor ben bir hafta adet gördüm bildiğin adet bi gece kasik agrilarim dan yatamadım çok şükür bebişlerim benimle..
Masallah.Insallah benim bebegimde iyidirAh ah insan başına geleceğini bilse gider mi korkma canım benimde kahve akıntım oldu dr gttim kalbi atıyodu maşallah şimdi de 9 +6 haftalık olduk
Inşallah canım haber ver nasıl oldun merak ettimMasallah.Insallah benim bebegimde iyidir
Yoldayim jandarma hastaneye goturuyor agrim yok suan ara ara kasilmam varInşallah canım haber ver nasıl oldun merak ettim
Tabiki tetikliyorSanirim telasimda onu tetikliyor jandarma saolsun simdi acile goturuyor beni
İnşallah iyidir canımMasallah.Insallah benim bebegimde iyidir
Bende anlamadım neden banlanmışkiArkadaş neden banlandi acaba? Merak ettim.durumunu.
Ellibesle ikisi banlanmış anlamadık nedenini mesajlarda da birsey yokBende anlamadım neden banlanmışki
Bitane konuya yorum yapmış dini içerik yasak ya o yüzden banlanmışEllibesle ikisi banlanmış anlamadık nedenini mesajlarda da birsey yok
Kız bu istihbaratı nerden alıyonuz.Bitane konuya yorum yapmış dini içerik yasak ya o yüzden banlanmış
Ben de merak ediyorum ellibesin mesajlarina bakmıştık birsey görünmüyorduKız bu istihbaratı nerden alıyonuz.Ben de meraktayım inşallah sağlıksız bir durum yoktur.
Daha neler öğrenicemm.Ben de merak ediyorum ellibesin mesajlarina bakmıştık birsey görünmüyordu
İstihbaratı söylüyorum kadının msjlarına girdim ordaydıKız bu istihbaratı nerden alıyonuz.Ben de meraktayım inşallah sağlıksız bir durum yoktur.
Hadi ya tam da meraklardaydıkİstihbaratı söylüyorum kadının msjlarına girdim ordaydıkuzum 1 de yazmış bi konuya buraya cvp vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?