Bir sorun sorusu

Benim erkek arkadaşım gönlümü alana kadar konuşur uğraşır hatta gönlümü aldıktan sonra da konuşmaya devam eder güzel güzel konuşur büyük bi çaba gösterir. Tamam desem önemli değil deyip normale dönsem bile ekstra bi ilgilenir o olayı yaşadığımız gün. Normalde de zaten çok ilgilidir ama hata yapıp fark edince ekstra ilgilenir.

Ben hemencecik barisirim.ama barismazsam da esim baristirana kadar ugrasir gitmez basimdan.hatta biraz gitsin de kafami dinleyeyim derim bazen ama nerdeee:) ama huy iste kisiden kisiye degisir..bence cozulmryecek bi sorun degil.belki sevgilin de senin trip atmandan sikayetcidir.en azindan ozur diliyor

Benim erkek arkadasım özür dilediğinde halen kizginsam su an konuşmak istemiyorum konusursam kalbini kirarim derim biraz konuşmadan dururum sakinlesmeye calisirim sonra konusurum En mantiklisi olur öyle konuş bilmem ne çok pesimde dolanirsa ben daha da sinir olurum.

Eğer gerçekten çok sinirlenmişsem ve haklıysam küçücük bi özürle kurtulamaz bir daha benı sınır etmemesını öğrenmelı ama o sınırlı anımda onunla konusmak gelmez içimden kafamı çeviririm yüzüne bakmam sarılmaya falan çalışıyor gayette dokunma derım ama o sonuna kadar gönlümü almaya çalışır tabı haklı bensem

Herkesin tepki gösterişi farklıdır, çünkü herkesin yapısı farklıdır.
Ben hata yapıldığında çabuk öfkelenirim, parlarım. Ama çabuk sakinleşirim. Netice de özür dilediği zamanda affederim uzatmadan.
Ben hata yaptığımdaysa sevgilim çok sakindir, öfkeli davranışlarda bulunmaz. Ama özür dilediğimde de anında yumuşamaz. Bana biraz izin ver der. Bir süre susarım, o içinde sindirir olayı, biraz konuşuruz, sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz hayatımıza.
Ama ben özür dilediğimde biri bana ''git başımdan'' derse bunu saygısızlık kabul ederim. Bir daha bende ona saygı duymam. Fazla fevri bulurum bu tarz bir hareketi.

Son düzenleme:
Valla benim erkek arkadaşım da böyleydi seni anlıyorum.Özürü laf olsun dile diliyorlar dolayısıyla bir şey ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…