İrem&Özge ben her zaman mesafemi korumaya, hayatıma müdahale ettirmemeye çalıştım. Ama eşim onların hayatımıza karışması için elinden geleni yapıyor. O böyle yapınca ben de saygısızlık olmasın diye susuyorum. Ama durumu kabullendiğimden değil. Konuşup konuşup susarlar diyorum ama öyle bir niyetleri de yok gibi...
Eninde sonunda patlarım...[/B]
Sen müdahaleye engellesende eşinin engellememesi onlara bu şansı veriyor. Zaten bence senin değil oğullarının ne düşündüğü önemli onlar için. Eşinle kesin konuş ailesiyle konuşsun bunun başka çözümü yok bence.
diablo Türkiye'nin iki farklı ucundayken bile bu kadar meraklı iseler burun sokmaya Almanya'ya da gitsem burunlarını sokarlar Avustralya'ya da...
İrem&Özge ben her zaman mesafemi korumaya, hayatıma müdahale ettirmemeye çalıştım. Ama eşim onların hayatımıza karışması için elinden geleni yapıyor. O böyle yapınca ben de saygısızlık olmasın diye susuyorum. Ama durumu kabullendiğimden değil. Konuşup konuşup susarlar diyorum ama öyle bir niyetleri de yok gibi...
Eninde sonunda patlarım...
canım babanın senle küs olduğunu nerden biliyorlar
herşeyini söyleme bencede
sonuçta sizde bir ailesiniz
Bahar'cım ne kadar mantıksız bir durum olduğunun farkındayım...
Eşim babasına yeter deyince saygısızlık olacağını düşünür eminim. Ama ben eşimle konuşucam. Benim ailem böyle yapsa hoşuna gider mi dicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?