Bir sorunum var lütfen yardım edin

Ilişki degil ama fotom var onda cok pişmanım zatn 5 6 günlük bi konuşma oldu sonra ben hatamın farkına vardım
fotografin acik sacik degilse cokta bisey yapamaz mrk etme.
kocasına nasıl anlatsın baksanıza ne yazmış
Orasi beni ilgilendirmez. Aslinda boylelerine hicte uzulmuyorum. Keske soylesede kocasida duysa. Aldatanlardan nefret ediyorum. Boyle insanlar yuzunden milletin kimseye guveni kalmadi. Evlisi boyleyse bekari nasildir kim bilir. Nolursa olsun esler arasinda gizli sakli olmamali. Sorumluluk alamayanda evlenmicek. Evliyim hamileyim diyen bi insan cocuk yapmayi becerebilcek kdr olgunluga tecrubeye eristiyse herseyede akli yeter. Bu benim dusuncem. Isine gelmeyen kendi yorumunu ayri yapabilir.

Ilişki degil ama fotom var onda cok pişmanım zatn 5 6 günlük bi konuşma oldu sonra ben hatamın farkına vardım
Eh be canm 5 6 gün konuştuğun adamla bekar olsan gene cekilinmez foto evliyken brde neyse üzerine gitmicem benmde yaşım ufak 21im . Tehdt ediyorsa brsey yapamaz he de eşime senide öldürsn benide de geç ne bilim sil engelle . Polis olmaz çünkü esin duyar bence abin varsa o halletsn kizsda o halleder bu durumu.

Abim yok olsaydida o beni öldürürdü zatn

Bizde 18 yasimizdan geçtik tatlim. Hata yapmayan insan evet var. Malesefki ailen iyi degilmis zoraki evlendirilmissin ama keske esrar vs kullanan adamdan bebek yapmasaydin ileride onada yazik olur. O zman sen o adama istedigini yap korkmuyorum fln de hicbisey yapamaz. Yaparsa ztn kendide yanar. Yemez yani. Korkma bosu bosuna. Bidahada sakin yazma ona. Yazdikca konu uzar dha kötü olur

Yok zatn engelledim ama yine baska hesap açtı esim simdi esrari bıraktı cok şükür

Benim acik fotom
Kalp kirmayayim diyorum ama cidden sinirlendim suan Hayir bu adam 2 yil once senin aklini celdi bi sekilde konustun vazgectin kocani sevdin hamile kaldin bu adam butun bu olanlardan sonra mi cikti piyasaya tekrardan . O sure zarfinda nerede idi ? Evine girip cikti mi seni taciz etti mi yoksa yeni yeni mi hortladi . Sende sutten cikma ak kasik degilsin fakat o adama da bela okumadan gecemicem . O istedigi seyi bende anladim ama etrafta kadin mi kalmadi adi kopek !( de benim yerime de eger konusursan) konusmamam lazim kesinlikle ama bu korkuyla yanlisa dusebilirsin . Ayy Ay entrikalarrr entrikalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…