- Konu Sahibi mehmedimmehmet
-
inşallah ama dediğim gibi sen yine de polise git gözü korkar o zamanDaha az evel namaz kılıp ağlayarak tövbe ettim ınsallah rabbim affedip bu beladan kurtarır beni
Gecmise yapacak bisey yok da geleceginde neler yapabilirsin bunu dusunmek gerek. Ne kadarlik evlisin ve hamilesin 2 yıla yakindr evliyim 3 aylık hamileyim önceden esim beni dovuyodu kötü huyları saymakla bitmezdi ama oda duzeldi bu hata yeni evliyken esim kotuyken oldu simdi onu cok seviyorum
Peki polis cok ugrastirmazmiiinşallah ama dediğim gibi sen yine de polise git gözü korkar o zaman
fotografin acik sacik degilse cokta bisey yapamaz mrk etme.Ilişki degil ama fotom var onda cok pişmanım zatn 5 6 günlük bi konuşma oldu sonra ben hatamın farkına vardım
Orasi beni ilgilendirmez. Aslinda boylelerine hicte uzulmuyorum. Keske soylesede kocasida duysa. Aldatanlardan nefret ediyorum. Boyle insanlar yuzunden milletin kimseye guveni kalmadi. Evlisi boyleyse bekari nasildir kim bilir. Nolursa olsun esler arasinda gizli sakli olmamali. Sorumluluk alamayanda evlenmicek. Evliyim hamileyim diyen bi insan cocuk yapmayi becerebilcek kdr olgunluga tecrubeye eristiyse herseyede akli yeter. Bu benim dusuncem. Isine gelmeyen kendi yorumunu ayri yapabilir.kocasına nasıl anlatsın baksanıza ne yazmış
orasını bilmiyorum, gider ögrenirsinPeki polis cok ugrastirmazmii
Eh be canm 5 6 gün konuştuğun adamla bekar olsan gene cekilinmez foto evliyken brde neyse üzerine gitmicem benmde yaşım ufak 21im . Tehdt ediyorsa brsey yapamaz he de eşime senide öldürsn benide de geç ne bilim sil engelle . Polis olmaz çünkü esin duyar bence abin varsa o halletsn kizsda o halleder bu durumu.Ilişki degil ama fotom var onda cok pişmanım zatn 5 6 günlük bi konuşma oldu sonra ben hatamın farkına vardım
fotografin acik sacik degilse cokta bisey yapamaz mrk etme.
Orasi beni ilgilendirmez. Aslinda boylelerine hicte uzulmuyorum. Keske soylesede kocasida duysa. Aldatanlardan nefret ediyorum. Boyle insanlar yuzunden milletin kimseye guveni kalmadi. Evlisi boyleyse bekari nasildir kim bilir. Nolursa olsun esler arasinda gizli sakli olmamali. Sorumluluk alamayanda evlenmicek. Evliyim hamileyim diyen bi insan cocuk yapmayi becerebilcek kdr olgunluga tecrubeye eristiyse herseyede akli yeter. Bu benim dusuncem. Isine gelmeyen kendi yorumunu ayri 18 yaşında evlendim hemde tanimadgm biriyle ailem istedi diye esim o ara esrar kullnyodu kumar oynuyodu beni dovuyodu altınlarımı götürdü kumara bu dönemde adam da bana abi gibi yaklaştı sonra 5 6 gün bi başka konuştuk ve ben vaz gectim esim kötü diye ben kötü olmiycam dedim aradan zamn geçti eşimi sevdim hamile kaldim ve mutluyum derken bu cikti kınamayin beni 18 yaşında hata yapmayan insan varmi ki ben hatamı iyi görmüyorum o an allah canımı alsaydı da olmasaydi ama napim
Abim yok olsaydida o beni öldürürdü zatnEh be canm 5 6 gün konuştuğun adamla bekar olsan gene cekilinmez foto evliyken brde neyse üzerine gitmicem benmde yaşım ufak 21im . Tehdt ediyorsa brsey yapamaz he de eşime senide öldürsn benide de geç ne bilim sil engelle . Polis olmaz çünkü esin duyar bence abin varsa o halletsn kizsda o halleder bu durumu.
Polisler boyle brseyi saklamazlar canm bn hc sanmıyorum yani .orasını bilmiyorum, gider ögrenirsin
Yok canm ya ailele baskısından çok korkuyoruz ama böyle br durumda ancK aile yardmci olabilir. Nasıl br resmn var ki beraber mi sn tekmisin yoksa konuşmaların resimlerimi??Abim yok olsaydida o beni öldürürdü zatn
Yok zatn engelledim ama yine baska hesap açtı esim simdi esrari bıraktı cok şükürBizde 18 yasimizdan geçtik tatlim. Hata yapmayan insan evet var. Malesefki ailen iyi degilmis zoraki evlendirilmissin ama keske esrar vs kullanan adamdan bebek yapmasaydin ileride onada yazik olur. O zman sen o adama istedigini yap korkmuyorum fln de hicbisey yapamaz. Yaparsa ztn kendide yanar. Yemez yani. Korkma bosu bosuna. Bidahada sakin yazma ona. Yazdikca konu uzar dha kötü olur
Benim acik fotomYok canm ya ailele baskısından çok korkuyoruz ama böyle br durumda ancK aile yardmci olabilir. Nasıl br resmn var ki beraber mi sn tekmisin yoksa konuşmaların resimlerimi??
O zman sn bi sureligine dondur cnim hesabini. GoremesinYok zatn engelledim ama yine baska hesap açtı esim simdi esrari bıraktı cok şükür
Silerim hesabı o sorun değil ama ya ozmnda ailemden birine yazarsa diye silemedimO zman sn bi sureligine dondur cnim hesabini. Goremesin
aynen doğru hesabını dondur bence de kafan da rahat ederO zman sn bi sureligine dondur cnim hesabini. Goremesin
blöf yapıyor köpek yazacak olsaydı şimdiye kadar yazardıSilerim hesabı o sorun değil ama ya ozmnda ailemden birine yazarsa diye silemedim
Başkasına yazmazmiçünkü annemin hesabını ben sanmış ve msj atmıştı annem bn annesiyim demiş o da bn arkadaşıyım onun hesabi yokmu faln demişaynen doğru hesabını dondur bence de kafan da rahat eder
Arkadaşlara katılıyorum hesabı dondur esine veya ailene söyleyecek cesaret yoktur. Bence seni başka şeyler için tehdt edip elde etmeye çalışıyor. Hc kanma neden bunca zamn atmamsta smdi atiyorki mesj adam manyak sanırımBenim acik fotom
Kalp kirmayayim diyorum ama cidden sinirlendim suanBenim acik fotom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?