Bir sorunum var lütfen yardım edin

Başkasına yazmazmiçünkü annemin hesabını ben sanmış ve msj atmıştı annem bn annesiyim demiş o da bn arkadaşıyım onun hesabi yokmu faln demiş
offf Allahım yardımcın olsun yaa ne dicemi bilemiyorum, ama en fazla başkasının hesabından arkadaşıyım diye yazar başka bi şey söyleyemez

blöf yapıyor köpek yazacak olsaydı şimdiye kadar yazardı
O gün istedigimi yapmazsan babana gönderirim dedi bende asla istediğini yapamiycam sende kendini öldürtmek istiyosan yap dedim sonra hesabi dondrdm korkula bekledim ama hiç bisey yapmadi sadece kendi facesnden bizim akranalari takip etmis

Adam heralde kocama isinmami ibekledi hani istedigini yapım diye ama bidaha yanlışa diyemiycem aklım başımda artik

Ruh hastasi pislik sapık ! Allah islah etsin boylelerini insaAllah . Su mubarek gunde ne kufurler geciyor icimden . Blöf yapiyo da olabilir cidden kafaya takmis da olabilir ( ki bence ve de insaAllah blöf yapiyodur ) her turlu tehtitine yaptirimina boyun egmiyosun ! Sakın ! Kopacaksa da kopsun bağlarin , korkma .

tamam işte senin gözünü korkutmaya çalışıyor, sende rest çek ondan korkmadığını elinden geleni ardına koyma de dediğim gini bi şey yapacak olsaydı şimdiye kadar yapardı bu arada bu olay kapanana kadar da tüm sosyal medya hesaplarını sil

offf Allahım yardımcın olsun yaa ne dicemi bilemiyorum, ama en fazla başkasının hesabından arkadaşıyım diye yazar başka bi şey söyleyemez
Insallah vala cok pişmanım biliyorum simdi burdaki herkes beni kötü görüyo bende ilk önce böylebisey birinde duysam kızardım ama yaşamadan da bilinmiyo yine allah razı oLsUn cok kotu yorum yapmadi kimse sadece rabbimden istediğim beni bu beladan kurtarsın ve kimsenin başına böyle bi hata gelmesin

Aynn zatn bu saatn sonra olurumde ayni hataya düşmem

Tm sagol ya ınsallah başkasına yazmaz

sen samimi içten bir şekilde Allaha yalvar da seni kurtarsın bu çıkmazdan, ama herşeye de hazırlıklı ol.. Bu adi gerçekten seni takıntı yapmış da olabilir eşin duyarsa ne yapacağını düşün

Aynn zatn bu saatn sonra olurumde ayni hataya düşmem
Kiz acaba sana bidaha yazarsa senin tehtitlerine boyun egmicem senden korkmuyorum sen hic zahmet etme ben eşime ve aileme butun olan biteni anlaticam bugun artik ilk beni sonra seni mi bitirirler yoksa naparlar bilemiyorum benim gozum karardi bu saatten sonra sen benim yapacaklarimdan kork falan diye gözdagi mi versen acaba hani seni ciddiye alirsa ve amaci blöf se bu tepkinden sonra belki geri basabilir. Ay aman ne bileyim insanin aklina bisey de gelmiyo ki iki ucu tü kaka bu isin

Ne denirki bilemedim Allah seni bu kotü durumdan kurtarsin inşallah sosyal medyada yapilan ufacik bir hata nelere mal olabiliyor ders alınmasi gereken bir durum

Umarım iş buyümeden kurtulursun iletisime gecme bir daha tehditlerinede boyun egme

sen samimi içten bir şekilde Allaha yalvar da seni kurtarsın bu çıkmazdan, ama herşeye de hazırlıklı ol.. Bu adi gerçekten seni takıntı yapmış da olabilir eşin duyarsa ne yapacağını düşün
Duymsin ya duyarsa oldurur öldürmezse bile ayrılır doğal olarak ınsallah bunların hiç birini yaşamam rabbim isterse o adamı benden uzak tutar ınsallah o pisligi ıslah eder de o da benden vaz gecer

Aslında mantıklı dediğin şey adam yapicam dediği halde yapmadi bi deniyim en iyisi bakalim ama blof yaptığmi anlamasın diye iyice dusunyim ne diycegmi

Amin allah razı oLsUn tehditlerine boyun egmiycem zatn baklim ne olcak cok sagol

Aslında mantıklı dediğin şey adam yapicam dediği halde yapmadi bi deniyim en iyisi bakalim ama blof yaptığmi anlamasın diye iyice dusunyim ne diycegmi
Bu arada Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebegini , olayin rehavetinden dilekte bulunmayi unuttum iyi mi .

Seni entrika prensesi ilan ediyorm. ama fikir guzl tutabilir

Seni entrika prensesi ilan ediyorm. ama fikir guzl tutabilir
Yok ya vala oyle insanlar varki hic pişman olmuyo yine benim ileri gitmedi erken pişman oldum keske hic bu olay olmasaydida ama hata iste entrikaci olsam bunlar bana norml gelirdi sende sagol fikir için deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…