Bir sorunum var lütfen yardım edin

Et beni ilan et Fikir tutarsa ustume alinirim Ben yaptim beeeegnnnn diye boburlenir dururum ama fikir elinde patlarsa beni gormediniz duymadiniz bilmiyosunuz
:) İnslh tutar ya valla böyle durumları kınamıyorum artk neyi kinasan başına gelirmiş . :))

Yok ya vala oyle insanlar varki hic pişman olmuyo yine benim ileri gitmedi erken pişman oldum keske hic bu olay olmasaydida ama hata iste entrikaci olsam bunlar bana norml gelirdi sende sagol fikir için deniycem
Evet var böyle takıntılı tipler bnde tam senin hata yaptığın yaşta aynı hatayı yaptm ama eşime degl çok şükür sevgilim vardi br ona ve çok pişman oldum halbuki onunlada anlayamıyorduk ayrilicaktk 1 hafta araya girdi biri sonra bn yaptığım saçmalık dedm vazgeçtim buda tehdt etti derm sni diye bnde de dedm o duyup bnden ayrılınca snle mi konusacam bn bunu mu bekliyorsun dedm ikisini brden postaladm :))

Hadi YaaaAa iyi yapmışsın vala

Hadi YaaaAa iyi yapmışsın vala
Aynen zaten çocuğu sevsem bile devam edemezdm hep aklıma gelirdi iyiki aramızda kötü imiş önce gizliyi sonra onu gonderdim yollarına Allah ım affetsn. Ya hadi konuşmak br nevide foto olunca karışıyor işte iş bnm foto fln yoktu yüz yüze bile görüsmedk

Sende hatani anlamissn inslh kurtulursun ve brdaha abi olarak bile başkasıyla yazışma ne geliyorsa o abilerden geliyor
Cok dogru ne abisi zatn bu saatn sonra erkeklere guvenmiycem ama adam eve geldi kimse yoktu ben gönderdim şerefsiz isi ileri gotrmek istydu o an aklım başıma geldi

Himm sen daha akıllı davranmışsın napalim ya dünya pis olmus babam yaşında adam nasil kandirirm diye düşünüp eşimin hataları ileilgili yardımcı olur gibi yapıp akli başka yerdeymis bnim yaptığım da kesinlikle cahillik

Cok dogru ne abisi zatn bu saatn sonra erkeklere guvenmiycem ama adam eve geldi kimse yoktu ben gönderdim şerefsiz isi ileri gotrmek istydu o an aklım başıma geldi
Ayy çok tehlikeli canmm sakin uzak dur br tanidk tam olarak aynısını yaşadı ve adam eve girdiği anda polisle kocası baskın yaptı eve . Bz kadının görümcesi faln ayarladı adamı diye düşündk . Ay çok mabyk insanlar var

Yaşıda mi büyük o adam hc birşey yapamaz ya korkma

Duyarsa affetmesi için yalvarirm o anki piskolojimi anlatrm ama dinlemez tabi
Muhtemelen belki ufak bir konuşma olsa buralara geleceğini bilemedim yaşı büyük tü bn farklı konuştum o öyle yaklaşti gbi konuşurdn ama ne bilim o foto herşeyi bozuyo umarm adam uğraşmaktan vazgeçer

Muhtemelen belki ufak bir konuşma olsa buralara geleceğini bilemedim yaşı büyük tü bn farklı konuştum o öyle yaklaşti gbi konuşurdn ama ne bilim o foto herşeyi bozuyo umarm adam uğraşmaktan vazgeçer
Insallah ya bilmiyorum nasil bi hataya düştüm rabbim affetsin ama o adam eşimin beni aldattığını ve eğer onunla yatmayı kabul edersem ispatını getireceğini söyledi cok şükür yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…