- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
madem sureklı kavga edıyorlarkadıncağz napsn ayrmaya calsyr
o zaman sık görüşmesinler. bu konuda dıyecegını demıssın sen. dedım ya alışmış onlar kavgaya
neyse artık davaları sürekli kavga edıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem sureklı kavga edıyorlarkadıncağz napsn ayrmaya calsyr
o zman uzak dur konu sahıbesı arada pata kute gelme![]()
o zman uzak dur konu sahıbesı arada pata kute gelme![]()
zaten o anda olan konu sahıbıne de olur. o sınırle kayınpederı bişi diyebılır kıza.
niye karıstın demez belkı, ama senın yuzunden gıbısınden şeyler soyleyebılırler. ınsan sınırle her şey soyler sonucta.
bunlar kavga edınce ortalık yıkılıyorsa
olan aradakılere olur![]()
yanıyordur canım onlar o zman sıcak basıyordurkafayı yemişler artk yaz olunca birbirlerne giriyrlar
madem sureklı kavga edıyorlar
o zaman sık görüşmesinler. bu konuda dıyecegını demıssın sen. dedım ya alışmış onlar kavgaya
neyse artık davaları sürekli kavga edıyorlar.
yanıyordur canım onlar o zman sıcak basıyordur![]()
davaları boşşşş ew üstndyz elimden gelen bu takmycam artk yaww
sürekli kavga da yorar etrafındakı ınsanları. bu moddalar madem
yesınler bırbırlerını.![]()
canm muska sakın ha aman .. yoksa çok dha büyük sınavlar yersin rabbine sığın sadce ondan başka yar ve yardımcı yok .. rbbm damarımız kadar yakınımız da . O yüzden onla başbaşa kalacağın yer namaz . Namazda çok dua et sığın bak görürsün ozamn ama sabret mekte lazım dua et bekle ...
canm muska sakın ha aman .. yoksa çok dha büyük sınavlar yersin rabbine sığın sadce ondan başka yar ve yardımcı yok .. rbbm damarımız kadar yakınımız da . O yüzden onla başbaşa kalacağın yer namaz . Namazda çok dua et sığın bak görürsün ozamn ama sabret mekte lazım dua et bekle ...
babasıyla çözemedikleri sorunlarımı var
varsa çözmeyi deneyin
önemli bi sorun yoksa sizde sorun yapmayın
arkadaslar benim bir sorunum var yardımcı olursanz cok sevinrm eşim sürekli arkadaşlaryla dışarda kayınpedrimle eşim hep kawga tartışma halindeler bundan cok ama cok yoruldum eşimin cok pis bir huyu var sinirlense kmseyi tanımıyr ve benide dinlemiyr sakinleştremyrm ..![]()
hiç karışma. eşin sinirlenince de babasına pek yorum yapma.. sadece dinleyebilirsin.. sonuçta baba oğul onlar.. birşey olsa senden bilirler. eşin dahil. eşin evde durumu paylaşıp seni yorum yapmakta zorlarsa sonuçta baban birşey diyemiyorum karışamıyorum de.. geç..
aralarındaki sorunları çözmek istesen eşin sinirli nasıl tepki vereceği ortada. sen onun lehine birşey yapmış olsan da sen niye karıştın olursun.. kaldı ki bilmeden onun planını düzenini bozarsan yani aleyhine karışmışsan çok daha kötü olursun..olursunuz..
ben bu kavgaları baba oğul arasında bir anlaşmazlıksa diye değerlendiriyorum. ama yok seninle evinizle ilgiliyse o zaman başka yine karışma ama hakkını yedirtme..ya da eşinin bir takım kötü huyları var o yüzden babası uğraşıyorsa yine de karışma.. .o durumda sen kavganı ayrı ediyorsundur zaten.
kafanı yorma derim ben sen kötü olursun mümkünse sen kayınpederinle iyi olmya çalış zaten kocan bir şekilde sakinleşir.