Siz mi eşinize karşı soğuksunuz yoksa eşinizde de mi aynı durum söz konusu?
Belli dönemlerde bizim evde de aynı sorun yaşanmıştı ama 2 hamilelik lohusalık filan ben kendimi anneliğe kaptırıp eşimi ihmal etmiştim.
Her zaman mı öyleydiniz sonradan mı oldu?
ne kadarlık evlisiniz acaba birde yaşlar kaç
terapinin işe yaramamış olmasına şaşırdım desem4 yıl bitti.. 29 ben o 33 :)
terapinin işe yaramamış olmasına şaşırdım desemdoğru kişiyle mi görüşmediniz acaba ya Birşey sorucam biz birbirimizi tanımıyoruz ama dürüst olun içinizden gelerek cvp verin olur mu eşinizi seviyor musunuz
şu aşamada ayrı yaşama fikri bence iyi . Bir süre ayrı kalırsanız özleyip özlemediğini vs anlarsınız daha iyi olur sankiAslına bakarsan aşk ve sevgi değil yılların verdiği bir değer ve saygım var. Belki de alışmışlık bilemiyorum..
şu aşamada ayrı yaşama fikri bence iyi . Bir süre ayrı kalırsanız özleyip özlemediğini vs anlarsınız daha iyi olur sanki
Malesef öyle sevgiliden ayrılmaya karar vermek gibi olmuyormuş boşanmaya karar vermek. Ve bu kararı ilk dile getiren olmanın getirdiği yük te çok değişik. Ve yorucu. O yüzden fikirleriniz çok önemli.. Teşekkür ediyorum.
evlilikte bir kadının isteksizliği normal ama erkeğinki çok normal görünmüyor. boşanmak istememesi dışarıya karşı evli kalma perdesi olabilir mi acaba? terapiler de işe yaramadığına göre farklı bir mevzu olabilir mi hiç aklınıza gelen?
merhaba, belli ki evliliğinizde yürümeyen birşeyler var. bence ayrı yaşamak sorununuzu çözmenize yardımcı olmayacaktır. belki sadece erteleyecektir.
benim önerim aynı evde yaşarak farklı bir terapist denemeniz yönünde olacaktır. çünkü iki tarafta evliliğini kurtarmaya bu kadar ılımlıyken terapiden sonuç almamamış olmanız sanırım yanlış bir tercih yaptıgınızı gösteriyor.
eşler arası malesef cinsel anlamda uzaklaşma geldiğinde birçok sorunlar çıkabiliyor malesef. ama ınanın sizin düşündüğünüz gibi ayrı yaşamak bu sorununuzu çözmeye yetmeyecektir.
öncelikle eşinizle bu konuyu açık açık konuşmalısınız.
çünkü herşeyden önce bu bir ihtiyaçtır. Neden bu anlamda birbirinizi tatmin etmek yerine sizden uzak duruyor.
bu ihtiyacını nasıl gideriyor ? yoksa tercihleri mi farklı ? yoksa sizi çekici mi bulmuyor ? yoksa bir rahatsızlığımı var bu durumda bir ürolog ile iletişime geçebilirsiniz
açık ve net bir şekilde bunları konuşup bence daha sağlıklı bir karar verirsiniz.
eşiniz boşanmak istemiyor ama sizi kazanmak ve evliliğinizi kurtarmak için bir atılımda da bulunmuyor.
Ayri yasamak ssorunu cozmeyecektir. Ayni evde baglar kopmusken birde ayri kalmak anca sizi ayriliga daha iyi hazirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?