Bir takım çelişki

Öncelikle milletin telefonunu karıştırmayı bırakmalisin.
Sonrasında ise ilişkini gözden geçirebilirsin arzu ediyorsan..
Eskiden tele kula çetesi vardı,zamane uyarlaması da sizsiniz sanırım.

Kv telefonunu bana veriyor bazen yakını göremediği için. Ben de o gün nişanlıma mesaj atarken gördüm. '' Bir şekilde '' dediğim durum bu

Bu yaptığınız davranışı aklamıyor , daha da ağırlaştırıyor.

Müstakbel kayınvalidenizin iyi niyetini ve güvenini suistimal etmişsiniz.

Merhaba kk üyeleri, direkt konuya geçeceğim. Bir kaç gün önce kv telefonunda nişanlımla konuşmalarını gördüm ve bana söylemediklerini kv söyleyip cherrybaby 'e söyleme, kv me söylemediklerini bana söyleyip aramızda kalsın diyordu . her iki tarafa da bu sadece bizim aramızda diyip duruyor yani. Bir tane örnek vereyim. O gün ben tabi yalan söylediğini hissetmiştim ama emin olmadan bir şey demek istemedim. Nişanlım işe gitmediği bir gün bana işteyim diye yazdı ama yazdığı saat işe gitmek için geç bir saatti. Buradan anladım yalan söylediğini. Geç yazdığı için de şarjım bitmişti o yüzden yazamadım diye bir mesaj attı. Dediğim gibi hissettim ama beklemeyi tercih ettim. Başka bir gün Kv de otururken nişanlımın o gün evde olduğunu uyuduğunu söyledi. Kendisi benim bildiğimi sanıyordu belki diye düşündüm bir şey demedim. Nişanlıma ise anlatıp sorduğumda evet evdeydim öyle söylemek zorunda kaldım. Sana sürpriz yapacaktım onu ayarlıyordum kaç günden beri dedi. Bir hediye aldı evet ama Kv neden o gün evdeydi dedi o zaman onu düşünmeye başladım. Ayrıca nişanlım kim söyledi sana bunu diye sorunca annen dedim. Bir şey demedi durumu açıklamaya çalıştı sadece. Derken bir şekilde kv telefonunda şu mesajları gördüm. Nişanlım tarafından yazılmış. Cherrybaby 'e neden evde olduğumu işe gitmediğimi söylemişsin tarzında mesaj yazmış. Kv de oğlum ben bir şey söylemedim demiş sadece. Ben bunları görünce tabi ne yapmaya çalışıyor diye düşündüm. Şu an davranış ve söylemleriyle kendi kendine çelişiyor. Ve ayrıca her iki tarafa yalan söylüyor. Ya da sadece bana söylüyor da olabilir. Öncelikle bu ilişkiyi tekrardan gözden geçirmeliyim sanırım. Bunu burada paylaşıp sizinde fikir ve düşüncelerinizi almak istedim.
Bana oyle geliyorki kv bir sey demedi siz onuda mesajdan gördunuz telefon kurcalarken 😀😀😀😀

Back
X