• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir talip meselesi ...

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak

tanis belkide begenmiyceksiniz birbirinizi bosa kafa yormus olacaksin. boy farki guzeldir (:

Şu an yaptığınız doğmamış çocuğa don biçmek. Bir gidin görüşün belki kafa yapınız uymayacak birbirinizden hiç hoşlanmayacaksınız, belki de adama bayılacaksın. Boyu, mesleği, hıdısı dıdısı çok sonradan düşünülmesi gereken şeyler. Ki ilk izlenim dışında ben boy falan kafaya takmam, ilk kez gördüğüm adamın boyunu omuzlarını süzerim ama. Beğendiysem okey bana ne kimin yakıştırıp yakıştırmadığından.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah boy farkına takılmayın bence bi tanışın.Annen 1.50 babam 1.85 sevdikten anlaştıktan sonra herşey göze gönüle güzeldir :)

Şu an yaptığınız doğmamış çocuğa don biçmek. Bir gidin görüşün belki kafa yapınız uymayacak birbirinizden hiç hoşlanmayacaksınız, belki de adama bayılacaksın. Boyu, mesleği, hıdısı dıdısı çok sonradan düşünülmesi gereken şeyler. Ki ilk izlenim dışında ben boy falan kafaya takmam, ilk kez gördüğüm adamın boyunu omuzlarını süzerim ama. Beğendiysem okey bana ne kimin yakıştırıp yakıştırmadığından.

Omuz candır :dondurma: :D

Yani konu sahibi hele bi yaz olsun da bi görüşün de ondan sonra boyu meslegi düşünürsünüz.

Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak
Bir tanış kafana uyacak mı bak. Belki de ilk görüşmeden sonra görmek istemeyeceksin. Hakkında hayırlısı olsun

Konu sahibi konunu dagitmak istemem ama su para mevzuna annen ne dedi?
Ne durumdasiniz ailenle?

Talibine gelince de hemen karar verme daha yasin kucuk yavas yavas taniyarak ilerlersin.
Dogru kisi oldugundan emin ol.

Konularına yorum yazmak çok saçma. Onca insan yorum yapıyor ne bir teşekkür ne bir cevap veriyorsun. Biraz kibar olman lazım sen öğretmensin, çocuklar rol model alıyor seni .

Okumuş etmişsin bacım ya görücü usülüyle talip bulup evlenme :) yaşın küçük zaten ne bu acele evlenmek için ben anlamıyorum yani
Bu sene başına kadar ben de öyle düşünüyordum. Doğuda çok küçük bir yerde çalışıyorum. Bekar arkadaş ortamında fazla yok.Hep evli ya da atananlar hemen memleketlerinden bulup evlendi.Sosyal bir ortamım yok malesef

Bir kere 1.65 boy Türkiye'ye göre kısa değil. Burası Ukrayna mı? :duduk: Sen kısaysan ben napayım yani.:110: Ayrıca sen bu adama aşık değilsin hiç görmedin. Mantık olarak başlayacaksın ilişkiye. Benim özel harekatçılara büyük saygım var ama ben mantık evliliği yapacak olsam görüşmezdim. Çünkü o kadar güçlü bir insan değilim. Ancak çok aşıksam evlenirdim özel harekatçıyla. Güçlü bir yapı ister zorluklara göğüs germek.

Konu sahibi konunu dagitmak istemem ama su para mevzuna annen ne dedi?
Ne durumdasiniz ailenle?

Talibine gelince de hemen karar verme daha yasin kucuk yavas yavas taniyarak ilerlersin.
Dogru kisi oldugundan emin ol.
Bu ay göndermedim.Kardesime tablet aldım sadece onu da kendi isteğimle aldım. Geçmişte tüm gönderdiklerini unuttular.Neden se bu sefer ki talibi çok kafaya taktım bahsedilince Bile içim ısındı sebepsiz .

Bu ay göndermedim.Kardesime tablet aldım sadece onu da kendi isteğimle aldım. Geçmişte tüm gönderdiklerini unuttular.Neden se bu sefer ki talibi çok kafaya taktım bahsedilince Bile içim ısındı sebepsiz .
Insallah hayirli olur.
Yalniz senin ailen seni evlendirir mi ki? Bu para konularindan dolayi.

Back
X