• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir talip meselesi ...

Konularına yorum yazmak çok saçma. Onca insan yorum yapıyor ne bir teşekkür ne bir cevap veriyorsun. Biraz kibar olman lazım sen öğretmensin, çocuklar rol model alıyor seni .
Evet çok teşekkür ederim size .Siz de keşke biraz anlayışlı olsanız. Konularıma elimden geldiğince cevap yazıyorum. HEMEN aynı dakikada göremem cevapları mesaj yazamam. Robot değilim ben de .gerçekte de bir yaşamım var sanalin yanında. Saçma bulduğunuz işleri yapmazsanız hem canınız sıkılmaz hem kendinizi yormazsiniz

Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak
Boy hiç önemli değil ,topuklu giyersin :) ayrıca sen kısa değilsin ,adam uzun :) polis olması da ayrı güzel ..neden mesleği gözünü korkutuyor ki ? Bu vatan onlara minnettar ..öde minnetini :p

Insallah hayirli olur.
Yalniz senin ailen seni evlendirir mi ki? Bu para konularindan dolayi.
Evlendirmek istemiyorlar.Burada görüştüğüm kişiler de oldu ailem biliyor birileri tanıştırdı hep. Annem hep bir kusur buldu. İnşallah bu insanla kafalarımız uyusur. Evlenmek istiyorum artık çok net cunku

Evet çok teşekkür ederim size .Siz de keşke biraz anlayışlı olsanız. Konularıma elimden geldiğince cevap yazıyorum. HEMEN aynı dakikada göremem cevapları mesaj yazamam. Robot değilim ben de .gerçekte de bir yaşamım var sanalin yanında. Saçma bulduğunuz işleri yapmazsanız hem canınız sıkılmaz hem kendinizi yormazsiniz
Bak isteyince yazabiliyormussun. Keşke önceki konularında da yapsaydın bunu. Anında cevaplamayi beklemek çok saçma tabiiki ama günler sonra bile olsa bir şey yazabilirsin.

Evlendirmek istemiyorlar.Burada görüştüğüm kişiler de oldu ailem biliyor birileri tanıştırdı hep. Annem hep bir kusur buldu. İnşallah bu insanla kafalarımız uyusur. Evlenmek istiyorum artık çok net cunku
Annenlere son olarak koltuk takimi alirsin olmadi. Sonra da eger evlenme yoluna girerseniz artik kendine biriktirmen gerekecek. Bir sürü masraf cikiyor düğünde.
Ama halledersin ailen istemezse cok fazla.
Hakkinda hayirlisi olsun

Bir kere 1.65 boy Türkiye'ye göre kısa değil. Burası Ukrayna mı? :duduk: Sen kısaysan ben napayım yani.:110: Ayrıca sen bu adama aşık değilsin hiç görmedin. Mantık olarak başlayacaksın ilişkiye. Benim özel harekatçılara büyük saygım var ama ben mantık evliliği yapacak olsam görüşmezdim. Çünkü o kadar güçlü bir insan değilim. Ancak çok aşıksam evlenirdim özel harekatçıyla. Güçlü bir yapı ister zorluklara göğüs germek.
Ben mantık evliliği istiyorum zaten.Zorluklar korkutuyor ya da her gün eve gelecek mi bir şey olacak mı tüm hayatım bunları düşünerek geçecek o yüzden korkuyorum

benimle erkek arkadaşım arasında 20 santim var.boşver boy farkını erkekler seviyor genelde ufak tefek kadın:halay:

Bak isteyince yazabiliyormussun. Keşke önceki konularında da yapsaydın bunu. Anında cevaplamayi beklemek çok saçma tabiiki ama günler sonra bile olsa bir şey yazabilirsin.
Acaba o günler elektrikler var mıydı. Ben daha fazla bir şey yazmak istemiyorum size doğu da yaşamayanlar zorluklarını bilmiyorlar çünkü. Günlerce elektrik gidip de gelmediği oluyor. Ya da internet farklı nedenler kesiliyor sık sık

Ben mantık evliliği istiyorum zaten.Zorluklar korkutuyor ya da her gün eve gelecek mi bir şey olacak mı tüm hayatım bunları düşünerek geçecek o yüzden korkuyorum
İşte ben de onu diyorum benim o şekil ömründen ömür gider yapabilirim diyorsan yanaş bu işe yoksa hiç tanışma bence.

Kızlar eşi özel harekat polisi olan var mı aranızda? İlk defa ben böyle hissediyorum .Geçmişte hep böyle görücü usulü istemiyorum deyip geçerdim ya da tanışsam. Bile kafamız uymadı deyip gelirdim.Bu sefer çok farklı resmine bile çok kanım ısındı.

Acaba o günler elektrikler var mıydı. Ben daha fazla bir şey yazmak istemiyorum size doğu da yaşamayanlar zorluklarını bilmiyorlar çünkü. Günlerce elektrik gidip de gelmediği oluyor. Ya da internet farklı nedenler kesiliyor sık sık
Ben sana bir soru sormuştum önceki konularında. Başka yorumlara bal gibi cevap verdin. Elektrik vs mesele değil yani . Neyse ben söylemek istedim, söyledim. Sana tuhaf gelebilir,benim yapım bu. Birine bir şey sorarsam cevap beklerim,vermezse öyle düşünürüm. Biri de bana bir şey sorsam muhakkak cevaplarim.
Konun için de bence sen ailenden kaçmak için evlenmek istiyorsun ya da doğuda yalnızlık zor geliyor. Ama bence bu sağlıklı psikoloji değil , evlenmek için evlenme gencigine yazık etme derim. Hi aşık olursun o zaman başka

Evlenmek istediğin için evlenmek istiyorsun. O yüzden mutlu olamazsın, bu kadar net konuşuyorum işte. Çünkü sen yine aynı sen olacaksın.
Evlenince balkabağı arabaya, fareler uşaklara dönüşmüyor. Fikirlerin birden değişmiyor, bir özgüven gelmiyor. Aksine hala eski sen olduğun için mutsuz olursun.
Önce kendin için bir şeylere hayır demeyi öğren, kendini tek başına mutlu etmesini bil. Özgüvenli ol ve sonra gel bakalım tekrar düşünüyor musun evlenmeyi?
Bekarsın, tek başına seyahatlere çık çok katkısı olur.

Ben sana bir soru sormuştum önceki konularında. Başka yorumlara bal gibi cevap verdin. Elektrik vs mesele değil yani . Neyse ben söylemek istedim, söyledim. Sana tuhaf gelebilir,benim yapım bu. Birine bir şey sorarsam cevap beklerim,vermezse öyle düşünürüm. Biri de bana bir şey sorsam muhakkak cevaplarim.
Konun için de bence sen ailenden kaçmak için evlenmek istiyorsun ya da doğuda yalnızlık zor geliyor. Ama bence bu sağlıklı psikoloji değil , evlenmek için evlenme gencigine yazık etme derim. Hi aşık olursun o zaman başka
Ben sizi tanımıyorum burada hiç kimseyi tanımıyorum. Size karşı ayrı bir garezim olamaz gözümden kaçmıştır. Özellikle yaptığım bir şey degil

Ben sizi tanımıyorum burada hiç kimseyi tanımıyorum. Size karşı ayrı bir garezim olamaz gözümden kaçmıştır. Özellikle yaptığım bir şey degil
Tamamdır ,hakkında hayırlısı olsun. Aşık olmadan evlenme diyeyim yine evlilik ömürlük çünkü iyi düşün derim

Evlenmek istediğin için evlenmek istiyorsun. O yüzden mutlu olamazsın, bu kadar net konuşuyorum işte. Çünkü sen yine aynı sen olacaksın.
Evlenince balkabağı arabaya, fareler uşaklara dönüşmüyor. Fikirlerin birden değişmiyor, bir özgüven gelmiyor. Aksine hala eski sen olduğun için mutsuz olursun.
Önce kendin için bir şeylere hayır demeyi öğren, kendini tek başına mutlu etmesini bil. Özgüvenli ol ve sonra gel bakalım tekrar düşünüyor musun evlenmeyi?
Bakarsın, tek başına seyahatlere çık çok katkısı olur.
Beni sadece burada yaşayanlar anlar.Allah da kimseyi düşürmesin. 6 sene buradayım. Evet evlenince balkabagi arabaya donusmeyecek .Ama evde her zaman yanımda olan biri olacak.Burada tek bir Cafe dahi yok.Arkadaslarima gidip geleyim desem evli olmayanların sayısı çok az .Zaten gidip gelmek bile büyük sorun oluyor halkı çok rahatsız edici biçimde bakıyor. Merak etmeyin özgüvenli olmasam burada tek başıma yaşayamazdim emin olun.Kendi halkının bile kaçtığı bir yerdeyim .

Kızlar lütfen kendi başına mutlu ol vs.gibi yorumlar yapmayın zaten konunun çok dışında yorumlar. VE burada denediğim hiç bir şey kalmadı emin olun.Vakit geçsin diye kapı süsü bebek oyuncağı,bebek yeleği neler neler yaptım instagram da satışını yaptım .İngilizce öğrenmek için set aldım canlı ders aldım. İnanın vakit geçmiyor. İnsan bir nefes arıyor konuşacak sürekli birini arıyor. Çoğu arkadaşım ya evli ya evlenecek. Bekar olan bir kaç kişi var onlar da evlenmeyi düşünüyor yakinda

Beni sadece burada yaşayanlar anlar.Allah da kimseyi düşürmesin. 6 sene buradayım. Evet evlenince balkabagi arabaya donusmeyecek .Ama evde her zaman yanımda olan biri olacak.Burada tek bir Cafe dahi yok.Arkadaslarima gidip geleyim desem evli olmayanların sayısı çok az .Zaten gidip gelmek bile büyük sorun oluyor halkı çok rahatsız edici biçimde bakıyor. Merak etmeyin özgüvenli olmasam burada tek başıma yaşayamazdim emin olun.Kendi halkının bile kaçtığı bir yerdeyim .
Öyle bir yerde öğretmenlik yapan bir arkadaşım var. Ve İnan haftasonları tek başına çıkıyor başka şehirlere gidiyor, tadını çıkartıyor, fotoğraf makinası ona eşlik ediyor. O da İstanbuldan geldi oraya. Hem de 2 yıllık öğretmen ama ah vah edeceğine tadını çıkarıyor. Çünkü bu yaşlar bir daha gelmez. Elbet tabiki evde bir eşiniz olsun istersiniz ama bu bir eşya değil maalesef, sıkıldığınız zaman atamazsınız. Hele bir de özel hareket polisi de sürekli evde olmaz zaten.
Ben size evlenmeyin demiyorum ama önce bir düşünün, kendiniz için hareket edin. Tek başına mutlu olmasını bilen insan evlenmeli bence yoksa başkasını da mutsuzluğa mahkum eder.

Back
X