• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir talip meselesi ...

Beni sadece burada yaşayanlar anlar.Allah da kimseyi düşürmesin. 6 sene buradayım. Evet evlenince balkabagi arabaya donusmeyecek .Ama evde her zaman yanımda olan biri olacak.Burada tek bir Cafe dahi yok.Arkadaslarima gidip geleyim desem evli olmayanların sayısı çok az .Zaten gidip gelmek bile büyük sorun oluyor halkı çok rahatsız edici biçimde bakıyor. Merak etmeyin özgüvenli olmasam burada tek başıma yaşayamazdim emin olun.Kendi halkının bile kaçtığı bir yerdeyim .
Sen neredesin çok merak ettim. Özelden yazar mısın. Ben de gidicem doğuya belki yakinizdir.

Sen neredesin çok merak ettim. Özelden yazar mısın. Ben de gidicem doğuya belki yakinizdir.
Doğu ya geldiğiniz de bilgi veririm. Çok küçük yer olduğu için tanınmak istemiyorum. Öğretmen sayısı çok az .

Mantık evliliği istediğiniz için yazıyorum m istediğiniz hayaller özel harekatçılara uygun değil bence. Siz evcimen hayaller kuruyorsunuz evde nefes istiyorsunuz. Öğretmen tercih edin o zaman. Tatiliniz falan bir olur. Çevremde yok ama asker ve polis eşi olmak bir çok fedakarlık ister.

Evlilik için bence erken, polislerle evlilik genelde gözlemlediğim zor oluyor, işleri stresli ve tabi başka sebepler eleştiri almamak için burda yazamıyorum ;) hangi ildesiniz? Benim fikrim para biriktir arabanızı alın ve doğuyu gezin, ben bir kaç ili gezdim cennet gibi yerlerdi ki kendim egeliyim, evlilik illaki olur ama bu özgürlük bir daha gelmez

Allah ben 1.80 im bana da 1.90 ver vallahi başka bi şeyine bakmicam :KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana önce bir görüşün bakalım kimyanız uyuyor mu :21:

Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak
Huyunu işini bilmem de benim eşim 190 ben 164 um.düğündeki apartman topuk ayakkabı dişinde hiç sıkıntım olmadi:)ha birde evlendikten sonra herkesin boyu kısa gelmeye başladı o kadar:)

Bnce tanisma kuzenimn esi ozel harekat ve iki gun once annesinn evinde memlekette dogum yapmak zorunda kaldi esi hala bebegini goremedi dusun yani esim yanimda olsun devamli diyorsan ozel harekat dogru bir secim degil cunku isleri gercekten cok zor Rabbim yardimcilari olsun

Back
X