• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir talip meselesi ...

6 ay gidiyormuş canım o korkutuyor beni
Benim eşim uzakyol kaptanı yani en az 5 ay yok. O kadar zorki sana anlatamam bunlari kaldirabilmek için aşırı sevgi ve guc gerekir.yeterki anlasabilin canım o zaman bunlari dusunmezsin bile. Hakkında hayirlisi olsun insallah.

Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak
Mesleğine mi takıldın onu anlayamadım... boy meselesine gelince esim 186 ben 160 boyundayım o zayıf ben siskoyum ama birbirmizi seviyoruz anlatabildim mi

doğuda bekar olmak zor diye 23 yaşında evlenmeyi kafaya koymak sağlıklı bi davranış değil. ama boy vs hikaye bunlar. benim ilk ciddi ilişkimde 1.55-1.93tük hey yavrum hey. ama ben 6 ay uzaktaki aadamı napayım, büyük konuşmayayım ama istemezdim.

Konu sahibesi polis bir insanla evlenmek bence mantıklı değil, mantık evliliği istiyorum yazmışsınız. Tayini çok, göçebe yaşamak zor, canları tehlikede, stresli bir iş...stresli bir hayat biçimi yani. Bu tablodan mantık evliliği çıkmaz ; çok aşık olmadıkça ölüp bitmedikçe asker/polis biriyle evlenmek akıl karı değil bana göre.

Ben senin yerinde olsam hiç gorusmezdim.
Düşünsene yılın yarısında yok yanında.
E sen zaten yalnızlıktan bunalmissin doğuda bi de kocam napti öldü mü kaldı mı diye onu dusuneceksin iyice zor bi hayatin olacak.
Yani evlendikten sonra hayatın guzellesecek mi hayır tam tersi olacak.
E aşık falan da değilsin görücü usulü zaten en iyisi hiç görüşmemek kafan hiç karışmasın.

Öyle bir yerde öğretmenlik yapan bir arkadaşım var. Ve İnan haftasonları tek başına çıkıyor başka şehirlere gidiyor, tadını çıkartıyor, fotoğraf makinası ona eşlik ediyor. O da İstanbuldan geldi oraya. Hem de 2 yıllık öğretmen ama ah vah edeceğine tadını çıkarıyor. Çünkü bu yaşlar bir daha gelmez. Elbet tabiki evde bir eşiniz olsun istersiniz ama bu bir eşya değil maalesef, sıkıldığınız zaman atamazsınız. Hele bir de özel hareket polisi de sürekli evde olmaz zaten.
Ben size evlenmeyin demiyorum ama önce bir düşünün, kendiniz için hareket edin. Tek başına mutlu olmasını bilen insan evlenmeli bence yoksa başkasını da mutsuzluğa mahkum eder.
Zannetmiyorum ki benimle aynı şehit de olsun arkadaşınız. Ya da yakın bir şehirde olsun.Tek başına gitmek imkansız çünkü ben markete bile gideceğim zaman arkadaşlarımla gidiyorum.Sadece ben değil buralarda yaşayan herkes öyle. Hafta sonu da istesek bile yakın şehirlerde gezilecek fazla bir yer yok .Ah vah etmiyorum sadece durumlar böyle. Zaman geçsin diye instagramdan satış ve yapıyorum ama onlardan a bir süre sonra insan bıkıyor

Valla kriterler 10 numara gibi görünüyor.Karsilikli bir gelin bakalım belki siz beğenecek,karşı taraf begenmeyecek.Ben olsam biraz flört döneminden sonra karar verirdim.

Merhaba kızlar. 23 yaşında öğretmenim. Bugüne kadar görüştüğüm kişiler oldu ama kafam uyuşmadi. Memleketimizden komşumuz bana uygun birini ,tanıştırmak istediğini söyledi.Tanistirmak istediği kişi özel harekat polisi .Kafamı karıştıran mesleği duyduğuma göre 6 ay ailesinden uzaktalarmis.Bir de ben kısa boyluyum 165 .Polisin boyu 190 :) Çok fazla aramızdaki boy farkı. Şimdilik görüşmedik yaz tatilinde görüşeceğiz. Sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim.Evlenmeyi de istiyorum doğu da çok zor bekar yasamak
Boy farkına takma. Erkekler kısa boylu kızları sever genelde.

Back
X