Bir tane bile dostum yok

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Su hayatta basım dara dusunce arayabılecegım, zor durumda kalınca danısabılecegım tek bir kisi bile yok,, ne kadar tek basıma dik güçlü görünmeye calıssam da herkesten gizli agladıgım anların birindeyim yine,, hatta ıyı guzel heyecanları mı paylasacagım kimse bile yok,, smdı diyeceksiniz bosver gerek yok ama bu benim hayatım boyunca yasadıgım bir durum,, en kotusu de yasadıgım zorluk karda kardeslerının bile ilgısız sorgusuz olusu, kendimi çok yalnız hissediyorum

Sizi tam anlamiyla tanimadan bi yorum yapmam zor ama bu konuda iç muhakeme yaptınız mı? Veya psikologa gittiniz mi? Bazi insanlar mizaç olarak soguktur, az insan sever. Zaten yas ilerledikce cok sosyal olan insanlarin bile azalabilir cevresi. Ama insanız ve dengeli bi sekilde sosyal etkileşimde bulunmamız gerekiyor. Is olsun kurs olsun gittiginiz bir ortam var mi? Tamam şimdiye kadar olmamis okul çağları vs. ama 28 yasindasiniz sanirim simdiden sonra ihtiyacinizi karsilayacak kadarda olsa bunu basarabilirsiniz. Tabi bu soruna bütünsel olarak bakmak gerekir. Bence imkaniniz varsa danismanlik alın. Yoksa da tülay kök beyhan budak önerebilirim videolarını, podcastlerini.

Seni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde karanlıkta balkonda boş boş oturuyordum. Senin hissettiğin şeyleri düşündüm. Gerçek manada dostumun olmadığını sırdaşım diyebileceğim kimse olmadığını.. ama muhtemelen bu durumun sebebi biziz. Seni bilmem ama ben insanları hayatımdan çok çabuk eliyorum. En ufak bişey de hayatımdan çıkarıyorum sanırım kendi kendime konuşmak başkalarıyla konuşmaktan daha mantıklı geliyor. Eşim ve kızım hayatımda o kadar merkezdeki sanki diğerlerine yer yok. İşin tuhaf yanı böyle bir isteğimde yok.

O yüzden size gösterebileceğim bir yol yok. Karakter meselesi belki bazı insanlar çok girişken etrafında insanları tutmayı biliyor. Onlarla paylaşım yapabiliyor. Umarım bundan sonraki hayatınız istediğiniz gibi şekillenir..

Peki siz insanları arayıp sorarmısınız? Normal hal hatır sormak olsun hasta olan birini arayıp nasıl oldun demek olsun vs. Veya okul bitti diyelim okul arkadaşlarınızı arayıp kahve içelim özledim dediniz mi? Komşunuzu görünce merhaba nasılsın görüşemiyoruz yarın bize kahve içmeye gelsene diyormusunuz? Bunların hepsinin cevabı hayırsa kusura bakmayın ama asosyalsiniz ve psikoloğa gitmeniz gerekir.

Bazı insanların fıtratı uzaktır , yani ne bileyim soğuktur , küçümser etrafını , patavatsızca konuşur , konuyu sürekli kendine çevirir , her zaman madur olur … Acaba siz de böyle misiniz ?

Tee 5 yasindan beri hic birakmadigim bi arkadasim var ,bir de liseden arkadasim var.Benimde canim kimseyi hadi kahve icelim diye aramak gelmiyor.Beni herkes arar ama.ben kabuguma cekilirim.

Sebebi yedigim kaziklar...ohh

Ammaa yetis diye arayana ilk ben kosarim.iyi gunde yokum.

Bir an ben yazdim zannettim
Ki esimde ben varim diyor
Hemcinsim gibi olmuyor ki

Dostum dediğim bütün sahtekarları çıkardım hayatımdan böyle çok daha huzur verici.

Sizce neden olmadı arkadaşınız

Bugun ben de bunu düşündüm ve maalesef benim de yok çok çok çok üzgünüm çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım her zaman ama olmadı
Ailemin ve eşimin de beni anlamadığı zamanlarda kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum
Gerçekten çok acı

Benımde yok .Butun sırlarımı actıgım tek bır dostum bıle.Cunku yerı gelıyorbalına kalkıyorlar.En ıyıdost aıle .

Canım bak ben sana birşey soracağım.bu sitemleri yakından tanıyorum. Sen acaba insanlara birşey anlatmadan anlamasını bekliyor olabilirmisin ?
Beni kimsenin anlamayacagını dusunerek normal konustugum birine derdimı acamam acmak istemem benim gibi uzulmeyecek zayıflığını gorsun ıstemem

Beni kimsenin anlamayacagını dusunerek normal konustugum birine derdimı acamam acmak istemem benim gibi uzulmeyecek zayıflığını gorsun ıstemem
Ozman sitem etme çünkü sen baştan insanlara tavır tutuyorsun bunun için kimseyi suçlama tedavi ol madem kendini kötü hissediyorsun

Ben de yalnızım. Uzunca bir süre bu durum beni rahatsız etmedi. Ama artık ediyor. Girdiğim ortamda konuşurum ortamı neşelendiricek espriler vs yaparım. Çoğu kişi benimle yakınlık kurmak ister ben de kurarım ama bir süre sonra gel git olayları olmadığı için bir de başkaları telefonla konuşmayı tercih ettiği için( telefonla sesli konuşmayı hiç sevmiyorum mecburi iş olmadıkça) bi yerden sonra kopuyor. Kafama göre birini bulamadım. Bulabileceğimi de zannetmiyorum. Yeni çevre edinmek için uğraşamıyorum da pandemi var. Kötü bir his yalnızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…