Su hayatta basım dara dusunce arayabılecegım, zor durumda kalınca danısabılecegım tek bir kisi bile yok,, ne kadar tek basıma dik güçlü görünmeye calıssam da herkesten gizli agladıgım anların birindeyim yine,, hatta ıyı guzel heyecanları mı paylasacagım kimse bile yok,, smdı diyeceksiniz bosver gerek yok ama bu benim hayatım boyunca yasadıgım bir durum,, en kotusu de yasadıgım zorluk karda kardeslerının bile ilgısız sorgusuz olusu, kendimi çok yalnız hissediyorum
Bazı insanların fıtratı uzaktır , yani ne bileyim soğuktur , küçümser etrafını , patavatsızca konuşur , konuyu sürekli kendine çevirir , her zaman madur olur … Acaba siz de böyle misiniz ?Su hayatta basım dara dusunce arayabılecegım, zor durumda kalınca danısabılecegım tek bir kisi bile yok,, ne kadar tek basıma dik güçlü görünmeye calıssam da herkesten gizli agladıgım anların birindeyim yine,, hatta ıyı guzel heyecanları mı paylasacagım kimse bile yok,, smdı diyeceksiniz bosver gerek yok ama bu benim hayatım boyunca yasadıgım bir durum,, en kotusu de yasadıgım zorluk karda kardeslerının bile ilgısız sorgusuz olusu, kendimi çok yalnız hissediyorum
Bir an ben yazdim zannettimSeni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde karanlıkta balkonda boş boş oturuyordum. Senin hissettiğin şeyleri düşündüm. Gerçek manada dostumun olmadığını sırdaşım diyebileceğim kimse olmadığını.. ama muhtemelen bu durumun sebebi biziz. Seni bilmem ama ben insanları hayatımdan çok çabuk eliyorum. En ufak bişey de hayatımdan çıkarıyorum sanırım kendi kendime konuşmak başkalarıyla konuşmaktan daha mantıklı geliyor. Eşim ve kızım hayatımda o kadar merkezdeki sanki diğerlerine yer yok. İşin tuhaf yanı böyle bir isteğimde yok.
O yüzden size gösterebileceğim bir yol yok. Karakter meselesi belki bazı insanlar çok girişken etrafında insanları tutmayı biliyor. Onlarla paylaşım yapabiliyor. Umarım bundan sonraki hayatınız istediğiniz gibi şekillenir..
Sizce neden olmadı arkadaşınızSu hayatta basım dara dusunce arayabılecegım, zor durumda kalınca danısabılecegım tek bir kisi bile yok,, ne kadar tek basıma dik güçlü görünmeye calıssam da herkesten gizli agladıgım anların birindeyim yine,, hatta ıyı guzel heyecanları mı paylasacagım kimse bile yok,, smdı diyeceksiniz bosver gerek yok ama bu benim hayatım boyunca yasadıgım bir durum,, en kotusu de yasadıgım zorluk karda kardeslerının bile ilgısız sorgusuz olusu, kendimi çok yalnız hissediyorum
Benımde yok .Butun sırlarımı actıgım tek bır dostum bıle.Cunku yerı gelıyorbalına kalkıyorlar.En ıyıdost aıle .Su hayatta basım dara dusunce arayabılecegım, zor durumda kalınca danısabılecegım tek bir kisi bile yok,, ne kadar tek basıma dik güçlü görünmeye calıssam da herkesten gizli agladıgım anların birindeyim yine,, hatta ıyı guzel heyecanları mı paylasacagım kimse bile yok,, smdı diyeceksiniz bosver gerek yok ama bu benim hayatım boyunca yasadıgım bir durum,, en kotusu de yasadıgım zorluk karda kardeslerının bile ilgısız sorgusuz olusu, kendimi çok yalnız hissediyorum
Beni kimsenin anlamayacagını dusunerek normal konustugum birine derdimı acamam acmak istemem benim gibi uzulmeyecek zayıflığını gorsun ıstememCanım bak ben sana birşey soracağım.bu sitemleri yakından tanıyorum. Sen acaba insanlara birşey anlatmadan anlamasını bekliyor olabilirmisin ?
Ozman sitem etme çünkü sen baştan insanlara tavır tutuyorsun bunun için kimseyi suçlama tedavi ol madem kendini kötü hissediyorsunBeni kimsenin anlamayacagını dusunerek normal konustugum birine derdimı acamam acmak istemem benim gibi uzulmeyecek zayıflığını gorsun ıstemem
Tavır tutmak degil aslında basta cok guzel bir enerji ile tanısıyoruz sonrasında gercek dostluk olmuyor kendimi sınırlıyorum belki deOzman sitem etme çünkü sen baştan insanlara tavır tutuyorsun bunun için kimseyi suçlama tedavi ol madem kendini kötü hissediyorsun
Belkide canım ama sen yinede ruh sağlığını korumak için bi adım at derimTavır tutmak degil aslında basta cok guzel bir enerji ile tanısıyoruz sonrasında gercek dostluk olmuyor kendimi sınırlıyorum belki de
İnsanın eşiyle paylaşımı başka dostuyla başka tabiki.. sanırım bu hayatı gene biz seçtik.Bir an ben yazdim zannettim
Ki esimde ben varim diyor
Hemcinsim gibi olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?