- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
işe yarayabilir belki dimi. Çok teşekkür ederim cevabınız içinEvden uzak bir yere koysanız yemeğini olurmu acaba.
Rica ederim işe yarar inşallahişe yarayabilir belki dimi. Çok teşekkür ederim cevabınız için
evet oda öyle yapıyor ınanın. çok teşekkür ederim sanırım yemek vermeyecegım arada veririm çunku gidince gelmiyor gelincede benı bulamıyor onun için daha dikkatli davranacagım :)Bizim koydeki kopeklerde hasta bezlerini copleri kapinin onunde parcaliyodu. Annem evin altinda ahir kisminda saklamaya basladi copleri orda biriktirip atiyodu gunluk. Sizde oyle bi imkan varsa kapali yerde saklayin erisemesin. Cok ac kaldiklarinda tavuk ordek gibi hayvanlara saldirabilirler. Mumkun oldugunca evden uzakta yemek verin ve evin etrafinda gorunce kovun alismasin. Bizim koydeki kopekler ceviz sigir yemi gibi seuleri de calip yemesini ogrenmisti
çok teşekkür ederim. öyle bir yerde yaşıyorumki hayvanlara saygı sevgi sıfır.. yuva yapsam köpeğe huzur vermezler en iyisi bir kaç gün yemek vermeyecegımKöpekler bölgeyi sahiplenebiliyor :) Ya da ördeklerle oyun oynamak istiyor olabilir. Evinizden uzak bir yere ona yuva yapın orada besleyin
Köylerin durumu fena aktif hayvan haklari görevlisi olarak biliyorum ilcelere gelip gelip köpek atıyorlar. Birkac gün yemej vermemek yerine 2-3 günde bir verin dağ başı değilse hazır yemeğe alıştırmayı doğru ben yarın bir gün tasinsanız yemek bulmakta sorun yaşar, sizi görmemesini sağlayın. Siz yemegi bırakıp gidin o gelip bulup yerçok teşekkür ederim. öyle bir yerde yaşıyorumki hayvanlara saygı sevgi sıfır.. yuva yapsam köpeğe huzur vermezler en iyisi bir kaç gün yemek vermeyecegım
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Köyde bakan gercekten cok iyi bakıyor ama bakmayanda yaşlanınca isine yaramayinca hayvanları terkediyor köpek,at,eşek farketmiyor ilçelere,illere atıyorlar barınaklara bırakıyorlar. O da insaflilarsa insaflı değillerse dağlara bırakıyorlar,tüfekle vuranlar var köyde bunlad cok normal karşılanıyor. Öyle hayvan kendi avlanır biz beslemeyelim dersek açlıktan ölmeye gider.Köy değil mi orası? Doğal ortam zaten, hayvan kendi avlanır karnını doyurur. Avcılık yetenekleri kaybolmasın. Bu arada köpek çok şanslıymış diğer köpekler beton yerlerde gezerken o doğal ortamında.
aynen o kadar haklısınızki ya köyde hayvana yemek veriyorum yandaki komsuya batıyor köpeği kovuyor. Ya gerçekten bu hayvancıklara bir çözüm bulunmalı. bende dediğiniz gibi yapacagım bır kaba yemek koyup ayrılacagım oradan o ınsalah bulup yer bakalımKöylerin durumu fena aktif hayvan haklari görevlisi olarak biliyorum ilcelere gelip gelip köpek atıyorlar. Birkac gün yemej vermemek yerine 2-3 günde bir verin dağ başı değilse hazır yemeğe alıştırmayı doğru ben yarın bir gün tasinsanız yemek bulmakta sorun yaşar, sizi görmemesini sağlayın. Siz yemegi bırakıp gidin o gelip bulup yer
Genelleme yapmayın lütfen ben de aslen köylüyüm (İzmir'in bir köyü) hiç öyle dediğiniz gibi şeylerle karşılaşmadım hele hele tüfekle vurmak ne demek tüfek diye bir şey yoktur bizim yörenin lügatındaDavulun sesi uzaktan hoş geliyor. Köyde bakan gercekten cok iyi bakıyor ama bakmayanda yaşlanınca isine yaramayinca hayvanları terkediyor köpek,at,eşek farketmiyor ilçelere,illere atıyorlar barınaklara bırakıyorlar. O da insaflilarsa insaflı değillerse dağlara bırakıyorlar,tüfekle vuranlar var köyde bunlad cok normal karşılanıyor. Öyle hayvan kendi avlanır biz beslemeyelim dersek açlıktan ölmeye gider.
yemek vermemek de olmaz ama. o hayvan nerde karnını doyuracak yaşadığınız yerde hayvan sevmiyolarmış zaten yazık değil miçok teşekkür ederim. öyle bir yerde yaşıyorumki hayvanlara saygı sevgi sıfır.. yuva yapsam köpeğe huzur vermezler en iyisi bir kaç gün yemek vermeyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?