Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir tane sokak köpeği var. İçime dert oldu. Ne yapmam gerekiyor bu durumda.Lütfen bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?
Nasil yorumlar var öyle. Yemek vermissiniz sizi benimsemiş. Ben bir kopek icin eviimi degistirdim copleri ulasamayacagi yere koyun. Yemek vermeyede devam edin. Ac kalmasin yavrucak. Dilleri yok ki anlatabilsin derdini...
Köy değil mi orası? Doğal ortam zaten, hayvan kendi avlanır karnını doyurur. Avcılık yetenekleri kaybolmasın. Bu arada köpek çok şanslıymış diğer köpekler beton yerlerde gezerken o doğal ortamında.
Kapidan disarida yemek verin ve iceri girersen kizarim diye de yuksek sesle anlayacagi sekilde bagirin iceri girerse kizin disari cikarip yine konusursunuz. Kopekler kediler gibi degil akillilar anliyolar hemen neye kizilip kizilmadigini
Yemek verdiğin için sana alışmış ondan geliyo benim de hep yemek verdiğim bi kedim var sürekli gelirdi bi kaç gündür gelmiyo çok üzülüyorum lütfen yemek vermeye devam et çok üzülüyorum böyle hayvanlara .
Yemek verdiğin için sana alışmış ondan geliyo benim de hep yemek verdiğim bi kedim var sürekli gelirdi bi kaç gündür gelmiyo çok üzülüyorum lütfen yemek vermeye devam et çok üzülüyorum böyle hayvanlara .
yemek vermeye devam ettim evden uzak bir yere götürdüm. Bu seferde yemek verdiğim yerdeki insanlar rahatsı oldu. neymiş köpek oraya alışıyormuşum kendı evimizin yanında verecekmişim.neymiş efendim bahçelerine giriyormus hayvan aç diyorum açsa banane diyor .Boyle insanlara sinir oluyorum ya