Bir tane sokak köpeği var. İçime dert oldu. Ne yapmam gerekiyor bu durumda.Lütfen bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?

Ona sizi zorlamayacak belli bir köşe yapın bence. Hani bir bez-minder bişey atin. Yemeği suyu da oraya düzenli olarak koyun. Alışır diye düşünüyorum

Su corona zamanı en çok acıdığım canlılar sokak hayvanları. Ben çıkıp yemek veremiyorum ama umarım yemek veren birileri vardır.

Köy değil mi orası? Doğal ortam zaten, hayvan kendi avlanır karnını doyurur. Avcılık yetenekleri kaybolmasın. Bu arada köpek çok şanslıymış diğer köpekler beton yerlerde gezerken o doğal ortamında.
Kopek avcı değildir. Kurt ile karıştırdınız heralde. Bronz cağında ilk evcillestirilen hayvandır.

Kapidan disarida yemek verin ve iceri girersen kizarim diye de yuksek sesle anlayacagi sekilde bagirin iceri girerse kizin disari cikarip yine konusursunuz. Kopekler kediler gibi degil akillilar anliyolar hemen neye kizilip kizilmadigini :(

Yemek verdiğin için sana alışmış ondan geliyo benim de hep yemek verdiğim bi kedim var sürekli gelirdi bi kaç gündür gelmiyo çok üzülüyorum😔 lütfen yemek vermeye devam et çok üzülüyorum böyle hayvanlara .

Yemek verdiğin için sana alışmış ondan geliyo benim de hep yemek verdiğim bi kedim var sürekli gelirdi bi kaç gündür gelmiyo çok üzülüyorum😔 lütfen yemek vermeye devam et çok üzülüyorum böyle hayvanlara .
yemek vermeye devam ettim evden uzak bir yere götürdüm. Bu seferde yemek verdiğim yerdeki insanlar rahatsı oldu. neymiş köpek oraya alışıyormuşum kendı evimizin yanında verecekmişim.neymiş efendim bahçelerine giriyormus hayvan aç diyorum açsa banane diyor .Boyle insanlara sinir oluyorum ya

Sahiplenin köpeği. Köpek eğitim videoları var, izleyin. Aşılatın bir de. Yavaş yavaş bekçi köpeği haline getirirsiniz.

Back
X