canım..görmemiştim konunu :)) benim 4 yumurtam vardı açık tüpün orda biri kapalı yani 4 üde döllenmişti ..senin de 15 yumurtan var tüplerin açık eşinde de sorun yoksa hazır ol sende 2-3-4 Allah ne verdiyse gelebilir:)) e tabi rabbim bilir en iyisini zamanı değilse 1 i bile tutmaz hakkında hayırlısı..
canımsın..yumurtaların kaç mm di canım bir de ağrın oluyor mu ben yumurtalarım oluştukça kasık ağrısı çatlayınca rahim ağrısı kasık ağrısı ölmüştüm 1 ay ağrı çektimm sende durumlar nasl
Ben bu durumlari hic bilmiyorum ama Allah gonlune gore versin çoğul gebelik mi istiyorsun
enyacığım senden bebişlerin haberi gelecek inşallah bu ay, beklentim çok valla, içime öyle doğuyor.
15 yumrta cok iyi ya.insallah mutlu haberlerini yazarsin cnm.rabbim daha fazla aratmasin.tedavilerin boşa cikmaz umarim..
Çift çizgiyi gördüğümde burada kutlama yapacağım zaten canım..Ay ne guzelll cok sevindim haberlerini beklioruz dort gozle gun asiri calisma yapin mutlaka
Ne yapıtında böyle oldu peki ? Ne yedin ne içtin,hangi ilaçları kullandin ? Hayırlısı olur hakkında inş.Merhaba kızlar yumurta takibindeyim, 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş..
Çoğul gebelik oluşabilir dedi doktorum, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Tedavi gördüm arkadaşım femera kullandım hap olarak..Ne yapıtında böyle oldu peki ? Ne yedin ne içtin,hangi ilaçları kullandin ? Hayırlısı olur hakkında inş.
Bende klomen kullandım büyümesi,iğneyle ancak bir iki tane oluyor. Tüp bebeğe başlıcaz..incir kurunu denicektim bi sefer kaynatıp içtim ama çok tatlı oldu. Şekerim var zaten. Saraçoğlu şekeri olanlar yapmasin demiş.bidahada yapmadım bende..çorekotu yağının tabletini yutuyorum bende.ama düzenli değil.aklıma geldikçe..kafam çok karisik yaa..inş.bebeklerimize kavusuruzTedavi gördüm arkadaşım femera kullandım hap olarak..
Çatlatma iğnesi vuruldum, incir kürü uyguladım..
Bal tarçın çörek otu karıştırıp, günde 2 kez aç karnına yedim.
Amin inşallah...
Biraz daha hafifledi canım sağolcanım nasılsın ağrıların hafifledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?