Bende klomen kullandım büyümesi,iğneyle ancak bir iki tane oluyor. Tüp bebeğe başlıcaz..incir kurunu denicektim bi sefer kaynatıp içtim ama çok tatlı oldu. Şekerim var zaten. Saraçoğlu şekeri olanlar yapmasin demiş.bidahada yapmadım bende..çorekotu yağının tabletini yutuyorum bende.ama düzenli değil.aklıma geldikçe..kafam çok karisik yaa..inş.bebeklerimize kavusuruz
Canım insaAllah hayırlısıyla beklediğin arzuladığın gebelik olur ve evladın olur hadi bakalım cok heyecanlı
Amin inşallah ne güzel dua.. Gönlümdekini Rabbim biliyo bakalım beklemedeyizRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gönlündeki olur....
bende hep ikiz üçüz olsun isterim bunu sorunu olmayan birinede uygularlar mı ?
Amin inşallah ne güzel dua.. Gönlümdekini Rabbim biliyo bakalım beklemedeyizİkiz çok var bizim ailede, bide benim rahatsızlığım pko. Yumurtalar çok cevap veriyo.. Yapısından kaynaklanıyo bu durum. Bu tip tedaviler; gebe kalmanızda bir sıkıntı varsa uygulanır sanırım..
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum.. Sonra hüsran olmasın diye.. Heyecan yapmaktan kendimi de alamıyorum iştecanım inşallah bu ay içinde güzel haberleri alırız bu ay bende ağrılar şişkinlik ve göğüs hassasiyeti başladı ama fazlada umutlanmak istemiyorum..
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum.. Sonra hüsran olmasın diye.. Heyecan yapmaktan kendimi de alamıyorum işteNASİP .. Her nasip vaktine esirmiş ya, inşallah nasiplerimize kavuşmalarımız yakındır...
Amin inşallah pembe lokumum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sanırım hamilesin, neden hamilelik takvimi eklemedin??
ben hamile kalayım ilk işim o olacak
Kaybın için çok üzüldümCanım ben düşük yaptım malesef 2buçuk aylıkken, nasip olmadı
enyalios topigin hayirli olsun cnm bnim.ins Rabbim gonlundekini nasib eder amin..nzaman test gunun?
Kaybın için çok üzüldüm
Canım kusura bakma haberim yoktu.. Rabbim yeniden nasip eder inşallah..
PembeLokum
Anladım canım ne zaman kendini hazır istersen o ay düşün..
Kan pıhtılaşmasında günlük bebe aspirini de veriyolar sanıyorum..
Herşeyin hayırlısı olsun, böyle kayıplar çok daha zor..
Rabbim en yakın zamanda tekrar hamile kalmanı
nasip etsin, yeni evlisin di mi?
Biraz daha gezersin bu arada
hep öyle denir ya hani..
Sağolasın canım benim..
Erken gebelik testiyle 14 eylül'de yapabilirsin dedi doktorum..
canım..görmemiştim konunu :)) benim 4 yumurtam vardı açık tüpün orda biri kapalı yani 4 üde döllenmişti ..senin de 15 yumurtan var tüplerin açık eşinde de sorun yoksa hazır ol sende 2-3-4 Allah ne verdiyse gelebilir:)) e tabi rabbim bilir en iyisini zamanı değilse 1 i bile tutmaz hakkında hayırlısı..
yok canım hafif pko vardı da bende femara hiç kullanmadım klomen ve letu kullandım onlar kapalı tüpün ordaki tek olan yumurtamı sadece büyüttüler işe yaramadı haliyle..gonal f kullandım iğne 4-5 yumurtam oldu açık tüpümün orda o şekilde tuttu doğal yollasendemi pkosun cnm?femaraylami hamile kaldin???
ayyy ben bile heycan yptim smdi bak.15 yumurta olustu demissin emin misin?hepside olgun mu bunlarin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?