Bir tane yumurtam bile büyümezken şimdi..?

İnşallahBal tarçın çörek otunu da dene istersen.. Doktor çok önemli bu gibi durumlarda canım 3 senedir her aybaşında doktorlardaydım ama hiçbi doktor şu an tedavisini gördüğüm doktor gibi çözüme odaklı değildi.. Hepsi bana yaramayan ilaçları verip gönderdi Rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara bu duyguyu nasip etsin inşallah ..

Canım insaAllah hayırlısıyla beklediğin arzuladığın gebelik olur ve evladın olur hadi bakalım cok heyecanlı

Amin inşallah pembe lokumum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Sanırım hamilesin, neden hamilelik takvimi eklemedin??
ben hamile kalayım ilk işim o olacak

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gönlündeki olur....
bende hep ikiz üçüz olsun isterim bunu sorunu olmayan birinede uygularlar mı ?
Amin inşallah ne güzel dua.. Gönlümdekini Rabbim biliyo bakalım beklemedeyiz İkiz çok var bizim ailede, bide benim rahatsızlığım pko. Yumurtalar çok cevap veriyo.. Yapısından kaynaklanıyo bu durum. Bu tip tedaviler; gebe kalmanızda bir sıkıntı varsa uygulanır sanırım..

canım inşallah bu ay içinde güzel haberleri alırız bu ay bende ağrılar şişkinlik ve göğüs hassasiyeti başladı ama fazlada umutlanmak istemiyorum..

canım inşallah bu ay içinde güzel haberleri alırız bu ay bende ağrılar şişkinlik ve göğüs hassasiyeti başladı ama fazlada umutlanmak istemiyorum..
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum.. Sonra hüsran olmasın diye.. Heyecan yapmaktan kendimi de alamıyorum işte NASİP .. Her nasip vaktine esirmiş ya, inşallah nasiplerimize kavuşmalarımız yakındır...

a

aminnnn canım inşallahhhhhh

enyalios topigin hayirli olsun cnm bnim.ins Rabbim gonlundekini nasib eder amin..nzaman test gunun?

Canım ben düşük yaptım malesef 2buçuk aylıkken, nasip olmadı
Kaybın için çok üzüldüm
Canım kusura bakma haberim yoktu.. Rabbim yeniden nasip eder inşallah..

enyalios topigin hayirli olsun cnm bnim.ins Rabbim gonlundekini nasib eder amin..nzaman test gunun?

Sağolasın canım benim..
Erken gebelik testiyle 14 eylül'de yapabilirsin dedi doktorum..

PembeLokum
Amin canım doktor bir zaman verdi mi
yeniden denemeniz için??

PembeLokum
Amin canım doktor bir zaman verdi mi
yeniden denemeniz için??

Herhangi bir süre vermedi ilk adetimi gormeyi beklemem yeterliydi canım da bende kan pıhtılaşması varmış gebe kalmak istediğim zamandan önce 2-3 ay kadar ilaç kullanmam gerekiyor şu an tekrar düşünsem en erken aralıkta gebe kalabilirim yani

Bu arada 24 temmuzda kürtaj oldum düşük sebebiyle

Kürtaj sonrası ilk adetimi olduktan sonra ilaca baslayabilirdim ama kendimi hazır hissetmedim halen daha epey uzuluyorum ama bidahaki adetime az kaldı doktora gidecegim bu sefer

Bir de kan pihtilasmasi olanlar igne vuruluyor ya her gun o yuzden daha cesaret edememistim :)

Son düzenleme:
PembeLokum

Anladım canım ne zaman kendini hazır istersen o ay düşün..
Kan pıhtılaşmasında günlük bebe aspirini de veriyolar sanıyorum..
Herşeyin hayırlısı olsun, böyle kayıplar çok daha zor..
Rabbim en yakın zamanda tekrar hamile kalmanı
nasip etsin, yeni evlisin di mi?
Biraz daha gezersin bu arada
hep öyle denir ya hani..

Coraspirin ve igne kullaniliyor diye biliyorum canim ben de kan pihtilasmasi nedeniyle

Yeni evliyim tatlim 4 ay 8 gunluk evliyim
Rabbim sana da bana da acilen hayirli saglikli gebelikler ve evlatlar nasip etsin :)

sendemi pkosun cnm?femaraylami hamile kaldin???

sendemi pkosun cnm?femaraylami hamile kaldin???
yok canım hafif pko vardı da bende femara hiç kullanmadım klomen ve letu kullandım onlar kapalı tüpün ordaki tek olan yumurtamı sadece büyüttüler işe yaramadı haliyle..gonal f kullandım iğne 4-5 yumurtam oldu açık tüpümün orda o şekilde tuttu doğal yolla

ayyy ben bile heycan yptim smdi bak.15 yumurta olustu demissin emin misin?hepside olgun mu bunlarin?

Çoğu olgun dedi canım doktor, nasip bakalım..
Bu hafta gün aşırı ilişki önerdi işte, Rabbim nasip etsin yeter ki..

four dahlia Canım nasılsın?
letu diye bahsettiğin hap femera'nın muadili bir hap..
Hatta femera'dan çok çok uygun..
Bazı doktorlar letu bazıları femera öneriyor.
İçeriğindeki şeyler aynıymış.. Ben femera kullandım nasip bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…