Bir tane yumurtam bile büyümezken şimdi..?

canım benim dr klomen etki etmeyince letu yu verdi femaradan bahsetmedi ,ama o da 1 tane yumurtayı geliştirdi benim sorun daha ileriydi sanırım iğne anca pakladı senin yumurtan çok olmuş maşallah tutcak Allahın izniyle

Maşallah 15 yumurta inşallah sonucu iyi olur, bende klomen kullandım hiç faydasını görmedim iğne gonal f kullandım... Hakkımızda hayırlısı gzl hbrlerini bekliyoruz _Verda_

Maşallah 15 yumurta inşallah sonucu iyi olur, bende klomen kullandım hiç faydasını görmedim iğne gonal f kullandım... Hakkımızda hayırlısı gzl hbrlerini bekliyoruz _Verda_
Durumun nsl şimdi?
Teşekkür ederim, inşallah..
İçim çok garip kafama takmiyim diyorum ama her an aklımda..
Klomen bana da yaramadı, femera kullandım..

Durumun nsl şimdi?
Teşekkür ederim, inşallah..
İçim çok garip kafama takmiyim diyorum ama her an aklımda..
Klomen bana da yaramadı, femera kullandım..
Bnm drumda Çoklu gebeliğe hzr ol Demişti ve hep ikizim olacak diye düşünürken kan testinde 0.01 gördük gercekten tam bir hayal kırıklığı yaşadım, Drum bile inanamadı regli olmazsan isen 1 hafta sonra yinele testi dedi hatalı olabilirmi diye düşündü, ama regli oldum sana en büyük tavsiyem sakın çok kaptırma kendini ama inşallah tutmuştur...biz bu ay dinlendik bayramdan sonra yine druma gidecem, hayırlısı olsun hepimiz için

Arkadaşım doktorum bana da çoğul olabilir dedi,
bugün nedense senin dediğin gibi düşünmeye başladım..
Çok kaptırmamak gerekli.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

bende gonal f denedim canim 3 yumurtam oldu.asilama oldum.nasip olmadiasilama sirasinda hafif kanamam oldu acaba ondan mi olmadi diorum kndi kndime.senin nasildi surecin??

bende gonal f denedim canim 3 yumurtam oldu.asilama oldum.nasip olmadiasilama sirasinda hafif kanamam oldu acaba ondan mi olmadi diorum kndi kndime.senin nasildi surecin??
anlattığım gibi canım 3-4 ay başarısız klomen sonra hsg tüpün biri açıldı yine klomen açık tüpün orda yumurta oluşmadı sonra iğne kullandım açık tüpün orda yumurta oluştu dr aşılama yapalım dedi ben kendimiz deneyelim dedim çatlattık gün aşırı ilişki ve tuttu doğal yolla tutmasa biz de aşılamya geçecektik kısmet oldu şükür..

dr un ne dedi kanama spermlerin akmasına sebebp olmuştur belki ondan tutmamıştır

asilamadan sora daha gidemedim cnm doktora.bi musait olamadim.dunya isi iste btmior ki.byram gcsin ilk isim o zaten.sorucam hepsini.keske bizde normal deneseydik

Benimde klomenle buyumedi iğne kullanmistim. Letu yu hiç duymadım.hepimizin hakkında hayrlisi..

asilamadan sora daha gidemedim cnm doktora.bi musait olamadim.dunya isi iste btmior ki.byram gcsin ilk isim o zaten.sorucam hepsini.keske bizde normal deneseydik
Aynı şeyleri yaşamışız, bende bayramdan sonrayı bekliyorum tekrar dra gitmek için, malum pkolu Olduğum için regliyi günümü bekleyim diyede bişey yok klasik söktürücü ile başlarız... Hayırlısı olsun hakkımuzda

tüplerin açıkmış eşinde de sorun yok sanırım bi de normal deneyin iğneden sonra kısmet neden olmasın hakkınızda hayırlısı

tüplerin açıkmış eşinde de sorun yok sanırım bi de normal deneyin iğneden sonra kısmet neden olmasın hakkınızda hayırlısı

tuplerim acikmi kapali mi onuda blmiom canim doktorum hsg istemediki asilama icin.neden istemedi bnde bilmiom.cok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…