- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
canım benim dr klomen etki etmeyince letu yu verdi femaradan bahsetmedi ,ama o da 1 tane yumurtayı geliştirdi benim sorun daha ileriydi sanırım iğne anca pakladı senin yumurtan çok olmuş maşallah tutcak Allahın izniylefour dahlia Canım nasılsın?
letu diye bahsettiğin hap femera'nın muadili bir hap..
Hatta femera'dan çok çok uygun..
Bazı doktorlar letu bazıları femera öneriyor.
İçeriğindeki şeyler aynıymış.. Ben femera kullandım nasip bakalım..
Durumun nsl şimdi?Maşallah 15 yumurta inşallah sonucu iyi olur, bende klomen kullandım hiç faydasını görmedim iğne gonal f kullandım... Hakkımızda hayırlısı gzl hbrlerini bekliyoruz_Verda_
Bnm drumda Çoklu gebeliğe hzr ol Demişti ve hep ikizim olacak diye düşünürken kan testinde 0.01 gördükDurumun nsl şimdi?
Teşekkür ederim, inşallah..
İçim çok garip kafama takmiyim diyorum ama her an aklımda..
Klomen bana da yaramadı, femera kullandım..
Bnm drumda Çoklu gebeliğe hzr ol Demişti ve hep ikizim olacak diye düşünürken kan testinde 0.01 gördükgercekten tam bir hayal kırıklığı yaşadım, Drum bile inanamadı regli olmazsan isen 1 hafta sonra yinele testi dedi hatalı olabilirmi diye düşündü, ama regli oldum sana en büyük tavsiyem sakın çok kaptırma kendini ama inşallah tutmuştur...biz bu ay dinlendik bayramdan sonra yine druma gidecem, hayırlısı olsun hepimiz için
Çoğu olgun dedi canım doktor, nasip bakalım..
Bu hafta gün aşırı ilişki önerdi işte, Rabbim nasip etsin yeter ki..
yok canım hafif pko vardı da bende femara hiç kullanmadım klomen ve letu kullandım onlar kapalı tüpün ordaki tek olan yumurtamı sadece büyüttüler işe yaramadı haliyle..gonal f kullandım iğne 4-5 yumurtam oldu açık tüpümün orda o şekilde tuttu doğal yolla
ay hadi insallah cnm benim
anlattığım gibi canım 3-4 ay başarısız klomen sonra hsg tüpün biri açıldı yine klomen açık tüpün orda yumurta oluşmadı sonra iğne kullandım açık tüpün orda yumurta oluştu dr aşılama yapalım dedi ben kendimiz deneyelim dedim çatlattık gün aşırı ilişki ve tuttu doğal yolla tutmasa biz de aşılamya geçecektik kısmet oldu şükür..bende gonal f denedim canim 3 yumurtam oldu.asilama oldum.nasip olmadiasilama sirasinda hafif kanamam oldu acaba ondan mi olmadi diorum kndi kndime.senin nasildi surecin??
anlattığım gibi canım 3-4 ay başarısız klomen sonra hsg tüpün biri açıldı yine klomen açık tüpün orda yumurta oluşmadı sonra iğne kullandım açık tüpün orda yumurta oluştu dr aşılama yapalım dedi ben kendimiz deneyelim dedim çatlattık gün aşırı ilişki ve tuttu doğal yolla tutmasa biz de aşılamya geçecektik kısmet oldu şükür..
dr un ne dedi kanama spermlerin akmasına sebebp olmuştur belki ondan tutmamıştır
İnşallah canım benim, mutlu haberim olur da burada paylaşırım..
Benimde klomenle buyumedi iğne kullanmistim. Letu yu hiç duymadım.hepimizin hakkında hayrlisi..canım benim dr klomen etki etmeyince letu yu verdi femaradan bahsetmedi ,ama o da 1 tane yumurtayı geliştirdi benim sorun daha ileriydi sanırım iğne anca pakladı senin yumurtan çok olmuş maşallah tutcak Allahın izniyle
Birde şuan hamilesin sanırım.tek yumurtan tuttu oylemi..ne güzel..kısmet işte..Benimde klomenle buyumedi iğne kullanmistim. Letu yu hiç duymadım.hepimizin hakkında hayrlisi..
Aynı şeyleri yaşamışız, bende bayramdan sonrayı bekliyorum tekrar dra gitmek için, malum pkolu Olduğum için regliyi günümü bekleyim diyede bişey yokasilamadan sora daha gidemedim cnm doktora.bi musait olamadim.dunya isi iste btmior ki.byram gcsin ilk isim o zaten.sorucam hepsini.keske bizde normal deneseydik
Benimde klomenle buyumedi iğne kullanmistim. Letu yu hiç duymadım.hepimizin hakkında hayrlisi..
yok canım benim iğneyle 4 yumurtam oluştu 4 üde tuttu şu an 4 üz hamileyim doğal yoldan:))) maşallah diyellimBirde şuan hamilesin sanırım.tek yumurtan tuttu oylemi..ne güzel..kısmet işte..
tüplerin açıkmış eşinde de sorun yok sanırım bi de normal deneyin iğneden sonra kısmet neden olmasın hakkınızda hayırlısıasilamadan sora daha gidemedim cnm doktora.bi musait olamadim.dunya isi iste btmior ki.byram gcsin ilk isim o zaten.sorucam hepsini.keske bizde normal deneseydik
:) maşallah canım.Allah bağişlasin..bizede dua etyok canım benim iğneyle 4 yumurtam oluştu 4 üde tuttu şu an 4 üz hamileyim doğal yoldan:))) maşallah diyellim
aminnn rabbim isteyen herkese hayırlısııyla en kısa zamanda evlat versin her daim dualarımdasınız arkadaşım..:) maşallah canım.Allah bağişlasin..bizede dua et
Sağol canım.Allah razı olsun..aminnn rabbim isteyen herkese hayırlısııyla en kısa zamanda evlat versin her daim dualarımdasınız arkadaşım..
tüplerin açıkmış eşinde de sorun yok sanırım bi de normal deneyin iğneden sonra kısmet neden olmasın hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?