haksizsin. Valla okurken ben bunaldim allah adama kolaylik versin.haksız mıyım sizce
3 senedir bu denli olumsuz enerji veren bir ilişkiye devam ettiği için adamın da ciddi sorunları var sanırım. Umarım akıllanır.Herkese merhaba 3 senelik bir ilişkim var. Genel olarak sevgilim daha olgun ve tutarlı bense daha asi ve fevri bir insanım. Son zamanlarda sevgilimle alakası olmayan ailevi vb sebeplerden ötürü de baya sıkıntıdayım, genel olarak aşırı negatif biriyimdir. Özetle kolay bir insan değilim. Sevgilimle de son zamanlarda limoni zamanlar geçirdiğimiz oluyor, ben bazen haklı bazen haksız sebeplerden tartışma/sorun vs yaratıyorum sevgilim hiç tartışma başlatma niyetinde olmaz benden daha uyumlu biri.
Geçenlerde sevgilimle yürürken önümüzden etek giymiş bir kadın geçiyordu saniyelik şekilde gözünün oraya kaydığını fark ettim, uzun uzun bakmaz biliyorum ama daha önce de iki kez böyle gözünün dikkat çekici bir kadına saniyelik olarak değdiğini gördüğüm oldu ona da söyledim, o da rastgele bakmışımdır farkında değilimdir dedi bana. Sonra geçen gün de zaten yine bir sebepten birtakım tartışmalar yaşıyorduk sonra kadına anlık baktığını görünce dedim az önce şuna baktın diye, hayır önümüzden öyle biri geçtiğini bile hatırlamıyorum dedi. Sonra bu konu açılınca ben de dedim ki ben yokken falan bakıyor musun içime kurt düştü dedim. Böyle durumlarda sağlıklı bir erkek şu an böyle bir şey var ama bakmamalıyım diye düşünür falan dedi. Ha yani fark ediyorsun dikkat çeken biri olduğunu dedim bende kavga çıkardım. Sağlıklı bir erkek fark eder evet ama bakmaz bakmaması gerektiğini bilir falan diyince bi uyuz oldum nedense haksız mıyım sizce
Güzel giyimli kadına ben bile bakarım.Herkese merhaba 3 senelik bir ilişkim var. Genel olarak sevgilim daha olgun ve tutarlı bense daha asi ve fevri bir insanım. Son zamanlarda sevgilimle alakası olmayan ailevi vb sebeplerden ötürü de baya sıkıntıdayım, genel olarak aşırı negatif biriyimdir. Özetle kolay bir insan değilim. Sevgilimle de son zamanlarda limoni zamanlar geçirdiğimiz oluyor, ben bazen haklı bazen haksız sebeplerden tartışma/sorun vs yaratıyorum sevgilim hiç tartışma başlatma niyetinde olmaz benden daha uyumlu biri.
Geçenlerde sevgilimle yürürken önümüzden etek giymiş bir kadın geçiyordu saniyelik şekilde gözünün oraya kaydığını fark ettim, uzun uzun bakmaz biliyorum ama daha önce de iki kez böyle gözünün dikkat çekici bir kadına saniyelik olarak değdiğini gördüğüm oldu ona da söyledim, o da rastgele bakmışımdır farkında değilimdir dedi bana. Sonra geçen gün de zaten yine bir sebepten birtakım tartışmalar yaşıyorduk sonra kadına anlık baktığını görünce dedim az önce şuna baktın diye, hayır önümüzden öyle biri geçtiğini bile hatırlamıyorum dedi. Sonra bu konu açılınca ben de dedim ki ben yokken falan bakıyor musun içime kurt düştü dedim. Böyle durumlarda sağlıklı bir erkek şu an böyle bir şey var ama bakmamalıyım diye düşünür falan dedi. Ha yani fark ediyorsun dikkat çeken biri olduğunu dedim bende kavga çıkardım. Sağlıklı bir erkek fark eder evet ama bakmaz bakmaması gerektiğini bilir falan diyince bi uyuz oldum nedense haksız mıyım sizce
Bu kiskanclik değil sizinki paronayaklikHerkese merhaba 3 senelik bir ilişkim var. Genel olarak sevgilim daha olgun ve tutarlı bense daha asi ve fevri bir insanım. Son zamanlarda sevgilimle alakası olmayan ailevi vb sebeplerden ötürü de baya sıkıntıdayım, genel olarak aşırı negatif biriyimdir. Özetle kolay bir insan değilim. Sevgilimle de son zamanlarda limoni zamanlar geçirdiğimiz oluyor, ben bazen haklı bazen haksız sebeplerden tartışma/sorun vs yaratıyorum sevgilim hiç tartışma başlatma niyetinde olmaz benden daha uyumlu biri.
Allah sevgiline sabır versin. Çok aşırı kıskançsın bunaltıcı davranıyorsun. Normal olan bir erkek de çıldırabilir senin yanında iyi sabretmiş.Herkese merhaba 3 senelik bir ilişkim var. Genel olarak sevgilim daha olgun ve tutarlı bense daha asi ve fevri bir insanım. Son zamanlarda sevgilimle alakası olmayan ailevi vb sebeplerden ötürü de baya sıkıntıdayım, genel olarak aşırı negatif biriyimdir. Özetle kolay bir insan değilim. Sevgilimle de son zamanlarda limoni zamanlar geçirdiğimiz oluyor, ben bazen haklı bazen haksız sebeplerden tartışma/sorun vs yaratıyorum sevgilim hiç tartışma başlatma niyetinde olmaz benden daha uyumlu biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?