Bir tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pepycooky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
14
-19
1
30
Herkese merhaba 3 senelik bir ilişkim var. Genel olarak sevgilim daha olgun ve tutarlı bense daha asi ve fevri bir insanım. Son zamanlarda sevgilimle alakası olmayan ailevi vb sebeplerden ötürü de baya sıkıntıdayım, genel olarak aşırı negatif biriyimdir. Özetle kolay bir insan değilim. Sevgilimle de son zamanlarda limoni zamanlar geçirdiğimiz oluyor, ben bazen haklı bazen haksız sebeplerden tartışma/sorun vs yaratıyorum sevgilim hiç tartışma başlatma niyetinde olmaz benden daha uyumlu biri.
Geçenlerde sevgilimle yürürken önümüzden etek giymiş bir kadın geçiyordu saniyelik şekilde gözünün oraya kaydığını fark ettim, uzun uzun bakmaz biliyorum ama daha önce de iki kez böyle gözünün dikkat çekici bir kadına saniyelik olarak değdiğini gördüğüm oldu ona da söyledim, o da rastgele bakmışımdır farkında değilimdir dedi bana. Sonra geçen gün de zaten yine bir sebepten birtakım tartışmalar yaşıyorduk sonra kadına anlık baktığını görünce dedim az önce şuna baktın diye, hayır önümüzden öyle biri geçtiğini bile hatırlamıyorum dedi. Sonra bu konu açılınca ben de dedim ki ben yokken falan bakıyor musun içime kurt düştü dedim. Böyle durumlarda sağlıklı bir erkek şu an böyle bir şey var ama bakmamalıyım diye düşünür falan dedi. Ha yani fark ediyorsun dikkat çeken biri olduğunu dedim bende kavga çıkardım. Sağlıklı bir erkek fark eder evet ama bakmaz bakmaması gerektiğini bilir falan diyince bi uyuz oldum nedense haksız mıyım sizce

Cidden kendimi haklı çıkarmak gibi bir niyetim yok bazı zamanlarda doğruyu yanlışı gerçekten ayırt edemiyorum bir de üçüncü kişilerden fikir almak istedim

3 senedir bu denli olumsuz enerji veren bir ilişkiye devam ettiği için adamın da ciddi sorunları var sanırım. Umarım akıllanır.

Sen bakmıyor musun dikkat çekici bir kadın/adam gördüğünde? Ben bakıyorum valla eşimde bakıyor ama o kişiyi arzuladığımızdan bakmıyoruz kalıbın dışında birini görünce ister istemez incelemek istiyor insan. Bu kadar abartılacak bişey yok. Hem adamın yanında olmadığında naptığını kontrol edemezsin bakıyorsa bakıyodur sağlıkla alakası yok bunun.

Güzel giyimli kadına ben bile bakarım.

Oldu olacak dağ başına taşının, böylece kadın falan görmez. Özgüveniniz de yok herhalde sürekli baktı mı bakacak mı diye denetlendiğinize göre.
Bu nasıl bir hastalıktır? Kıskançlık ötesi bir şey bu.
Normal değilsiniz. Ha karısının kıyafetine karışan cam açtırmayan hanzo erkekler ha böyle kadınlar. Gram fark yok.
Bu kadar kıskanç insanla sevgili olan insanın da kendine saygısı yoktur

Sağlıkli bir erkek olarak cevap vermiş de karşısında bunu anlayacak sağlıklı bı kadın yok

Bu kiskanclik değil sizinki paronayaklik

Adamı dışarı salmayın fanusa kapatın nasıl fikir ama? Allah aşkına siz yolda yürürken sağınıza solunuza bakmıyor musunuz hiç göz bu illa ki bir yere bakacak. Ben de bakıyorum ama uzun uzun kitlendiğim biri olmuyor sevgiliniz uzun uzun baksa zaten fark edersiniz. Ay salın adamı bu nedir ya

Valla güzel giyinmiş hemcinsime ben de bakarım, ne güzel giyinmiş derim. Bence gözünü dikip bakmıyorsa problem yok. Kimse sizin stres topunuz değil. Paylaşabilirsiniz ama tüm öfkenizi çıkaramazsınız.

Kim bakmaz güzel giyinmiş kadına ya ben bile dönüp bakıyorum Negzel olmuş diye
Vallahi çok bunaltıcı birisiniz gerçekten umarım bir an önce bu huylarınızı törpülersiniz yoksa çekilecek gibi değilsiniz Allah sabır versin yani
Ayrıca dibine kadar haksızsınız

Allah sevgiline sabır versin. Çok aşırı kıskançsın bunaltıcı davranıyorsun. Normal olan bir erkek de çıldırabilir senin yanında iyi sabretmiş.

bu nedir ya
neden böyle yorucusunuz
şimdi bunca tantana sonunda ne oldu ,ne geçti elinize
siz dediniz diye bakmayacak mı yani
bakıyorsa bakmayanını bulacaksınız
ama yok hem ayrılmaz hem tantana yapar hem de gider evlenir üç çocukla yazarsınız yine
sıtkım sıyrıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…