Bir tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EN nefret ettiğim insan tipisiniz , hiç çekilmezsiniz, ki yakında cekmeyecektir.

Geçen günlerde size benzer huyu olan bir kız yazmıştı buraya, çocuğun bayağı burnundan getirmiş abuk subuk kavgalarla, çocuk alttan alıyor diye guveniyormus, çocuk aniden bırakmış kızı oda buraya gelmiş diyor ki çeker sandım, muhtemelen sizin durumda aynı olacak, böyle durumlarda giden bir daha dönmüyor da

ilişkinizi hapishaneye çevirme etrafımızdakileri fark edeceğiz insanız biz
asıl sevgi özgürken yaşanır hissedilir

genel olarak aşırı negatif biriyimdir.
sevgilin yerine bunun üzerine git, yaşın ilerlemiş artık

Tabi ki dibine kadar haksızsınız. 3 sene yine iyi dayanmış adam. Bir üç sene daha dayanmaz bence aklı varsa.

Çok sıkıcı, çok haksizsin.
Özgüvenin de yok sanırım..
Kadın da olsa, erkekte, güzelde olsa, cirkinde, ortalama da, (liste uzar) insan yürürken gözünün önünden geçenleri engelleyemez ya, bakmak demek görmek demek değildir her zaman..
At gözlüğü takip önünden yürü senden başka kimseyi görmesin.
Yaş çok mu genç diyecegim, öyle de değil ama bu davranışlar çok çiğ...

Ameliyatla adamın gözlerini aldırırsanız sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.
Bu arada erkek arkadaşınızın sabrı sonsuz sanıyorsunuz ama değil. Zor biriyim diyorsunuz madem öyle olmayıverin zor biri.

Allah seninle olana sabır versin.

Herkes haddini biliyor da sen kimsin had bildiriyorsun?
Objektif yorum işte daha ne istiyorsun.
Bir erkek bir kadına bu şekil davransa senide savunurduk.
Haksızsan haksızlığını bil.

Haksızsınız. Her insan illa ki bi bakar saniyelik geçer. Kimi zaman farkında bile olmaz. Bu şekilde hem adamın sabrı ile oynayıp kendinizden soğutursunuz hem de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsınız. Adam alttan alıyor, sabırlı davranıyor diye de sabrını zorlamayın. Bir gün şartelleri atar.

Yeni üyecik sinirlenmiş. Üyelik iptali ne zaman gelir hayırlısıyla?

Kk’da nadir görülen bir olay olmuş yalnız, herkes aynı fikirde.

s
Herkes haddini biliyor da sen kimsin had bildiriyorsun?
Objektif yorum işte daha ne istiyorsun.
Bir erkek bir kadına bu şekil davransa senide savunurduk.
Haksızsan haksızlığını bil.
Seviyeli bir şekilde de yorum yapabilirsin, hiç mi eğitim almadın g
Yeni üyecik sinirlenmiş. Üyelik iptali ne zaman gelir hayırlısıyla?

Kk’da nadir görülen bir olay olmuş yalnız, herkes aynı fikirde.
Evet farklı fikirler almak için açtım soruyu, haklı olduğuma da diretmedim. Gelen yorumlar sen şöyle bi tipsin, yok çekilmezsin. Düzgünce yazacak görgü ve kelime dağarcığı yok mu? Seviye bu mu cidden?

Haksızsınız. Güzel kadın görünce ben de bakıyorum. Kaldı ki insan yanından biri geçince istemsiz bakar bir. Adam gözünü dikmiyormuş neyin tantanası bu anlamadım. Bunaltırsınız.

Sadakat içten gelen bişey öyle ona bakma buna bakma diyerek durduramazsınız.Ayrıca gerçekten bu kadar bunaltmaya gerek var mı?

Yaşınız 29 diyor bu yaşta hala kendinizi bilip düzeltememişsiniz bundan sonra zor. Adam da Peygamber değil sonuçta bir gün size yeter diyecek çünkü sıkıcı birisiniz evlenip ne yapsın böyle biriyle.
Ya kendinize gelin yada adam gider bilginiz olsun
Ayrıca yazanlar haklı güzel üslup falan demeyin anca bu sözler kendine getirir sizi yani umarım

Al düzgünce yazıyorum. Dağarcığın anlamaya yeter umarım.

Zât-ı âlînizin meşrebinde öyle bir dârûni gam ve yeknesaklık mevcut ki, insanın ruhu dahi sükûn bulmak şöyle dursun, adeta boğulur. Efkâr-ı umumiyeyi her daim müşkilâta gark eden bu halet-i ruhiye ile bir beşerin sizinle aşk mecrasında seyr-ü sefer eylemesi, hakikaten de akıl ve mantık çerçevesinin ötesinde, mucizevî bir hâdisedir. Bu tahammül dahi, sabr-ı eyyûbî ile izah olunabilir ancak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…