Bir tatil meselesi

womansclup

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
48
-88
6
Sayfa 12 de ayrıntılı yazım var okuyunuz lütfen .....

Arkadaşlar mrb.Ben şu anda ücretsiz izinde olan bir öğretmenim.Küçük oğlum var 2 yaşında onla köyde duruyoruz. Eşim ve büyük oğlum okul açıldığı için başka bir şehirdeki evimize gittiler. Oğlum babasının okuluna gidiyor zaten birlikte gidip geliyor yeme içme bakım hiç sorun yok gayet rahatları yerinde.Sorunum şu yazın tatile gitmek istedik ama bir türlü gidemedik .Acaba ben şimdi her yer sakinken ve ucuzlamışken küçük oğlumla tatile gidebilirmiyim .Mersin yakın bizim buralara hemde kuzenim var orda bir şey olursa.Apart tarzı bir yer tutsam her gün oğlumla denize gitsek gelsek .Eşim çok sıcak bakmadı ama nasıl ikna edeyim ya da gideyim mi sizce .Yanımda gelebilecek kimse de yok malesef ..

Son düzenleme:
Büyük oglunuzun sizce anneye ihtiyacı yok mu ? Benim annem beni bırakıp tatile gitse yedi yaşındayken hatırlardim hele ki ondan ayrı yaşıyorsam sırf kardeşim rahat etsin diye . Çok degisik geldi bana yanlış anlamayın anneliginizi eleştirmiyorum da küçüğün rahatı önemli ama büyük olan çocuk da eğitim alıyor sonuçta onun da anne ilgisine ihtiyacı yok mu ?

Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
Nasıl yani küçük hayvanlarla oynasın diye diğer çocuğunuzdan ayrı mı yaşıyorsunuz?
Gerçekten daha saçma çok az şey gördüm.

Nasıl yani küçük hayvanlarla oynasın diye diğer çocuğunuzdan ayrı mı yaşıyorsunuz?
Gerçekten daha saçma çok az şey gördüm.
Yok canım niye ayrı yaşayım şu anda bizim köyde hava sıcak zaten 1 aya soğumaya başlar. Ondan sonra gidecem. Zaten eşim ve çocuğum yeni gittiler onlarda köydeydiler.Okul açıldığı için gittiler.

Yok canım niye ayrı yaşayım şu anda bizim köyde hava sıcak zaten 1 aya soğumaya başlar. Ondan sonra gidecem. Zaten eşim ve çocuğum yeni gittiler onlarda köydeydiler.Okul açıldığı için gittiler.
Anladım. Ama öyle bir yazmışsınız ki, iki ayrı hayat sürülecek gibi. Bir aylığına da olsa o kadar uzatmayın bence, diğeri de küçükmüş çünkü.
Bir haftasonu hep birlikte yakın bir yere gidin. Yazık aklı eriyor, şimdi düşünmese bile ilerde mutlaka kırılacaktır onsuz tatile gitmenize.

Tatil konusuna odaklanamadım. İzinde olduğunuz halde neden ailenizle birlikte yaşamak yerine ikiye bölünmeyi tercih ettiniz?
Diğer konuda gidebilirsiniz tabi, nasılsa çocukla yalnızmışsınız, orda da yalnız olursunuz farklı bir ortam olmaz.
1 ay kadar ayrı kalacam .Çünkü burası köy ve daha rahat pandemi döneminde.

bir de profilinizde yas 25 yaziyor. 25 yas, ogretmenlik, buyuk olani 7 yasinda iki cocuk. bilemedim bende oturmadi. mantikli da degil buyuk oglunuzdan ayri durup bir de tatile gitmeyi dusunmeniz.
Ve kucuk ogluyla tatile gitmek icin kocasini ikna etmemiz icin öneri isteyen bir öğretmen.

bir de profilinizde yas 25 yaziyor. 25 yas, ogretmenlik, buyuk olani 7 yasinda iki cocuk. bilemedim bende oturmadi. mantikli da degil buyuk oglunuzdan ayri durup bir de tatile gitmeyi dusunmeniz.
Yaşım 35 canım .Büyük oğlumda yüzme kursuna gidiyor ,okula gidiyor hiç boş vakti yok aslında .Okul dolduruyor şu anda

kucuk oglunuzun ozel bir durumu mu var?
Ahahahaha tebrik ederim, iyi niyetini koruyup anlamaya çalışmanı takdir ettim.

W womansclup diğer çocuğunuz henuz kucuk, annesine ihtiyacı vardır. Zorunluluktan ayrı kalmayı anlarım ama küçük oğlum buralarda koştursun, sonra da tatile gidelim diye çocuktan ayrı kalmayı hiç anlayamadım.
her şehirde park vardır, apartmana tıkılmaz cocuk. Zahmet edip götürürseniz…

Back
X