Bu ay ayaklarımı üşüttüğüm de oldu aslında onla mı alakalıdır acabaBen ayaklarımı çok üşütünce çük sancılı ve kötü gelirdi
Ama ihmal etmemek lazım
Doğum kontrol hapı kullanmıyorum eşim korunuyor bende kistten şüphelendim ilk olarakKist oluşunca siyah akıntı gelir diyebiliyorum. D.k hapı kullanıyorsan kist yapmış olabilir.
bende de dönem dönem böyle oluyor bazen parcali sekilde düsüyor siyaha yakin bir renk kanama oluyor ama bu genelde regl geciktiginde oluyor
havalar sicak oldugu icin pihtilasma oluyor sanirim genelde yaz aylarinda oluyor cünkü
pko luyum bununla alakasi varmi bilmiyorum
kilo alma sekliniz ozellikle bel cevresinde mi oluyor?
Hayır parça parça da değil normal akıntı gibi ama siyah, koyu renkliCanım parça parça mı geliyor peki
Kan bazen çamaşırında veya rahminde fazla kalırsa çürür ve kahverengi - siyah bir renk alır.Hanımlar merhaba değerli vaktinizi alıyorum kusura bakmayın lütfen. Ama tavsiyeye ihtiyacım var.
Anlatacağım konumda doktora git demeden önce bende doktora gideceğimi biliyorum ve randevu alacağım zaten birazdan. Sadece gitmeden önce kafamdaki soru işaretlerini biraz dindirmek istiyorum.
1 yıllık evliyim. Şuan planımız da çocuk yok fakat 2 ay önce regl olduğum da afedersiniz normal adet kanı gibi değildi siyah siyah Bi akıntım vardı. Çok üstüne düşmedim. Geçen ay normal adet kanı olarak geldi hatta sanki 1 önceki ayın gelmediği de geliyormuş gibi ilk 2 günüm yoğun geçti sonra normal regl süresinde bitti yani 5 6 gün. Bu ay yine siyah akıntı şeklinde geliyor. Çok afedersiniz wc de hacet giserirken kan şeklinde düşüyor görüyorum ama pedde yine siyah olarak görüyorum. Bugün 5 yada 6.günüm bitmek üzere regl sürem ama kafama takılıyor. Az önce anneme çıtlattım hani normal gelmiyor falan diye. İhmal etme doktora git dedi Bi sıkıntı olur da geç farkedersen çocuk olmazsa içinden çıkmaz dert olur dedi. Son zamanlarda da çok kilo aldın falan dedi.
Sizce normal mi yani Bi sıkıntı olursa başka ne gibi Bi belirti olur?
Son zamanlarda kilo almamı da şuna bağlıyorum düğünden önce hep spor yapıyordum neredeyse 2 3 senedir kendimce pilates yapıyordum 1 senedir evliliğimden beri spor falan yapmıyorum bir de eşim vardiyeli çalıştığı için vakitli vakitsiz yemek yiyoruz ona bağlıyorum. Aslında kilo artışımda şöyle düğün zamanımda 64 kiloydum şuan 70 kiloyum 170 boyundayım.
Fikir öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
4 gün gecikmeli geldi zaten ama benim genelde max 5 6 gün gecikmeli gelir çok zayıf olduğum zamanlarda da gecikmeli geliyordu ama böyle koyu siyah gibi değildi daha önce gecikmeli geldiği için doktora gitmiştim Bi sıkıntı yok demişti ama osnra Bi daha gitmedim 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri böyle Bi sorunum olmamıştı yani koyu renkli gelmesi gibi bii sıkıntım olmamıştıbende de dönem dönem böyle oluyor bazen parcali sekilde düsüyor siyaha yakin bir renk kanama oluyor ama bu genelde regl geciktiginde oluyor
havalar sicak oldugu icin pihtilasma oluyor sanirim genelde yaz aylarinda oluyor cünkü
pko luyum bununla alakasi varmi bilmiyorum
kilo alma sekliniz ozellikle bel cevresinde mi oluyor?
Doğum kontrol hapı kullanmıyorum hatta korunma için herhangi birşry kullanmıyorum eşim korunuyor bu ara biraz üşüttüm hatta şuan gribim üşüttüğüm için mi oldu diye düşünüyorum bu hafta içine randevu alıcam doktor araştırıyorum şuanAynı durum bende de var ama ben doğum kontrol kullanıyorum.
Konuyu takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?