Bir tek bana ek ödeme yatmadı 8 bin tl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ödemenizi sizin takip etmeniz lazım para sizin cebinize giriyor. Devlet dairelerinde mutemetler binlerce kişinin bordrolarını düzenlerler arada hata her zaman olur. İnsan sonuçta hatalar olabilir. Sizde sıkıntı var hem cebinize girecek paranızdan haberiniz yok hem takip etmiyorsunuz birde şikayet etmeyi düşünüyorsunuz.
Şikayetten birşey çıkmaz o personelin yeri değişse başkası gelse gene birkaç kişide hata olabilir. E nasıl olacak böyle derseniz kendi paranızın takibini kendiniz yapacaksınız bu kadar basit.
Peki takibi nasıl yapacağım? Her ay arkadaşlarıma mı soracağım? E devlette bitek maaşım gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Arkadaşlarıma sormasam haberim bile olmayacak

Yani böyle hatalar olabilir dilekçede yazılmış sorun nedir bu kadar? Bir hafta geç alırsınız en fazla. Siz diyene kasar farketmediler mi o kısmı anlamadim. Her ne ise de bu kdr sinir bozulacak durum yok
Evet ben diyene kadar fark etmediler. Evet bir hafta geç yatacak. Ama herkese 15 inde yatı bana neden geç mesela? Neden tek ben? Bi de bunu mesai dışı saat akşam 6 da fark ettim sekreteri aradım yarın sisteme bakacağım öyle bir hata olmuş olamaz diyor. Hani dese ki olabilir yarın bakıcam hadi neyse. Sonra ertesi sabah hata olmuş diyor. Ben o akşam cok kotu hissettim meseka. Ayrıca herkese 15 inde yattı bana kim bilir kaçında o zamana kadar ödemeler faize binerse ne olacak? Oldukça büyük bir hak kaybım var. Kendisine aynı hatayı yapıyor mu acaba? Ayrıca hiçbir özür dileme de yok

Yani yanlışlıkla olmuş olabilir.
Sürekli bu tarz hatalar yüzünden zarara uğradığınız oluyor mu?
Yani altında bir kasıt vs olduğunu düşünmüyorsanız ve sürekli bu tarz hatalar olmuyorsa şikayet etmeye gerek var mı?
Hepimiz hata yapabiliriz sonuçta.
Üstelik bu ödeme ilk defa oldu demişsiniz ki böyle bir durumda onlar da ilk defa yaptığı için hata/yanlış olabilir.
Arkadaşınızla konuşmasanız şimdilik farkında olmasanız bile öğrendikten sonra başvurunuzu yapıp ödemelerinizi toplu olarak alırdınız. Bir hak kaybı olmazdı sonuçta. O yüzden bunda sinir olacak bir durum göremedim ben.
Girilmediği için ek ödemenin görülmemesi de normal, bordronuza eklenmedi sonuçta. Ancak böyle bir ödeme alacağınız konusunda bilgilendirildiğinizi varsayıyorum. En fazla bir 15 gün sonra akıbetini bir şekilde araştırırdınız.
Kasıtlı olmadıktan veya sürekli bu hatalar tekrarlanmadıktan sonra çok üzerine gitmemek gerektiğini düşünüyorum.
Hepimiz işimizi yaparken ufak tefek hatalar yapıyoruz ve her hatamızda şikayet edilsek hata yapma korkusuyla çalışamaz hale geliriz.
Sekreter diyor ki 3 ay 5 ay sonra fark edilirdi en kötü. Şaka mı bu? 3 ay 5 ay sonra 8 bin tl ye ancak market alışverişi yapıcaz belki de… ülkenin durumu ortada. Kendisine de aynı hatayı yapıyor mu acaba? Hiçbir özür dileme de yök üslubuna sinir oldum

Yani yanlışlıkla olmuş olabilir.
Sürekli bu tarz hatalar yüzünden zarara uğradığınız oluyor mu?
Yani altında bir kasıt vs olduğunu düşünmüyorsanız ve sürekli bu tarz hatalar olmuyorsa şikayet etmeye gerek var mı?
Hepimiz hata yapabiliriz sonuçta.
Üstelik bu ödeme ilk defa oldu demişsiniz ki böyle bir durumda onlar da ilk defa yaptığı için hata/yanlış olabilir.
Arkadaşınızla konuşmasanız şimdilik farkında olmasanız bile öğrendikten sonra başvurunuzu yapıp ödemelerinizi toplu olarak alırdınız. Bir hak kaybı olmazdı sonuçta. O yüzden bunda sinir olacak bir durum göremedim ben.
Girilmediği için ek ödemenin görülmemesi de normal, bordronuza eklenmedi sonuçta. Ancak böyle bir ödeme alacağınız konusunda bilgilendirildiğinizi varsayıyorum. En fazla bir 15 gün sonra akıbetini bir şekilde araştırırdınız.
Kasıtlı olmadıktan veya sürekli bu hatalar tekrarlanmadıktan sonra çok üzerine gitmemek gerektiğini düşünüyorum.
Hepimiz işimizi yaparken ufak tefek hatalar yapıyoruz ve her hatamızda şikayet edilsek hata yapma korkusuyla çalışamaz hale geliriz.
Benim en sinirimi bozan nokta biz arkadaşlarımla konuşmasak ben bunu hiçbir şekilde fark edemeyecektim ki… e devlette gözükmüyor nasıl fark edebilirim? Ancak rüyama falan girmesi gerek herhalde?

Evet ben diyene kadar fark etmediler. Evet bir hafta geç yatacak. Ama herkese 15 inde yatı bana neden geç mesela? Neden tek ben? Bi de bunu mesai dışı saat akşam 6 da fark ettim sekreteri aradım yarın sisteme bakacağım öyle bir hata olmuş olamaz diyor. Hani dese ki olabilir yarın bakıcam hadi neyse. Sonra ertesi sabah hata olmuş diyor. Ben o akşam cok kotu hissettim meseka. Ayrıca herkese 15 inde yattı bana kim bilir kaçında o zamana kadar ödemeler faize binerse ne olacak? Oldukça büyük bir hak kaybım var. Kendisine aynı hatayı yapıyor mu acaba? Ayrıca hiçbir özür dileme de yok
Siz haberim yoktu demiştiniz haberiniz olmayan parayla nasıl ödeme yapacaktiniz? Yukarda da sordum size. İsterseniz sekreteri sallandirin bı yerde içiniz soğur

Çalışma arkadaşlarınıza kolaylıklar diliyorum

Her ay borddonuzu gormuyor musunuz? Orda kalem kalem hersey yazar. İlk kez ve tek seferlik birsey olduysa abartmayin sikayet fln etmeyin. Oyle bir yazmissiniz ki kadin sanki sizin paranizi cebine atmis. Sizin de taramali tufek alip kadini tarayasiniz var.
Kadına inanılmaz sinirliyim çünkü şöyle bu benim bu kurumdaki 2. Ayım. Ben bu ek ödeme olayını bilmiyordum ilk ay yatmadı 2. Ay ilk ayınki yatmış. Yani ilk defa oldu. Arkadaşlarımla konuşmasak hiç fark etmeyeceğim bile. Arkadaşlarımla konuştuğumuzda saat akşam 6 ydı sekreteri aradım bana diyo ki asla öyle bir hata olmuş olamaz yarın sisteme bakacağım ama öyle bişey olmuş olamaz. O akşam kendimi çok kötü hissettim. Ertesi sabah bakıyor ve evet hata olmuş dilekçe yazacağız ama hemen geçmez haftaya ancak geçer. Hiçbir özür dileme yök ayrıca diyorum bunu dark etmesem nasıl olacaktı 3 ay 5 ay sonra fark edilirdi diyor. O zamana bu para kim bilir ne olur ülkenin durumu ortada. Kendisine de aynı şeyi yapıyor mu acaba? Üslubu beni çok sinir etti

Siz haberim yoktu demiştiniz haberiniz olmayan parayla nasıl ödeme yapacaktiniz? Yukarda da sordum size. İsterseniz sekreteri sallandirin bı yerde içiniz soğur
Her ayın 15 inde elime geçen tüm parayla borç ödüyorsam mesela? Örneğin elime 10 mu geçti 10 ödüyorsam 20 mi geçti 20 ödüyorsam? Toplam kaç geçtiyse o kadar ödemem var demek oluyor. Sonuçta total borcumdan düşüyor. Bu borç her ay faize biniyorsa? Vs vs. Oldukça büyük bir hak kaybım var. O zaman gelecek ay kendisine aynısını yapsın 1 hafta sonra yatırsın bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Hiçbir özür dileme de yok

Cimere kendi kurumunu neden şikayet ediyorsun illa şikayet edeceğim dersen kurumdaki yollara başvur çözüm bulamazsan cimere yaz böyle bir nedenden şikayet edersen mimlenirsin yeni mi memur oldun. Olabilir unutmuşlardır aen fark edip hatırlatmışsın bence biraz abartılı tepkiler veriyorsun
Kadının üslubu çok sinirimi bozdu asla böyle bir şey olmuş olamaz diyor ertesi sabah bakıyor evet hata olmuş. Diyorum bu çok sık oluyor mu 5 yılda 10 yılda 1 diyor. Hiçbir özür dileme de yok

Çalışma arkadaşlarınıza kolaylıklar diliyorum
Valla herkes en ufak şeyi çok abartıyor yok yolda midem bulandı yök öyle yök böyle. Bu başka birinin başına gelde kim bilir neler olurdu? Oldukça sabırlı bi insandım patladım artık sessiz oldukça tepeme çıktılar ben de artık her şeye şikayet edicem Off pöfg

Ay ne abartınız ya
Birde bayıl Feriha yani….
Pöffff
İnsan hesabına yatacağı parayı bilmezmi, bilmezse böyle olur işte. Kendi takibinizi kendiniz yapcaksınız. Bukadar basit

Ay ne abartınız ya
Birde bayıl Feriha yani….
Pöffff
İnsan hesabına yatacağı parayı bilmezmi, bilmezse böyle olur işte. Kendi takibinizi kendiniz yapcaksınız. Bukadar basit
Nasıl takip edebilirim ki? Her ay arkadaşlarıma mı soracağım? E devlette de gözükmüyor. Kadına inanılmaz sinirliyim çünkü şöyle bu benim bu kurumdaki 2. Ayım. Ben bu ek ödeme olayını bilmiyordum ilk ay yatmadı 2. Ay ilk ayınki yatmış. Yani ilk defa oldu. Arkadaşlarımla konuşmasak hiç fark etmeyeceğim bile. Arkadaşlarımla konuştuğumuzda saat akşam 6 ydı sekreteri aradım bana diyo ki asla öyle bir hata olmuş olamaz yarın sisteme bakacağım ama öyle bişey olmuş olamaz. O akşam kendimi çok kötü hissettim. Ertesi sabah bakıyor ve evet hata olmuş dilekçe yazacağız ama hemen geçmez haftaya ancak geçer. Hiçbir özür dileme yök ayrıca diyorum bunu dark etmesem nasıl olacaktı 3 ay 5 ay sonra fark edilirdi diyor. O zamana bu para kim bilir ne olur ülkenin durumu ortada. Kendisine de aynı şeyi yapıyor mu acaba? Üslubu beni çok sinir etti

Nasıl takip edebilirim ki? Her ay arkadaşlarıma mı soracağım? E devlette de gözükmüyor. Kadına inanılmaz sinirliyim çünkü şöyle bu benim bu kurumdaki 2. Ayım. Ben bu ek ödeme olayını bilmiyordum ilk ay yatmadı 2. Ay ilk ayınki yatmış. Yani ilk defa oldu. Arkadaşlarımla konuşmasak hiç fark etmeyeceğim bile. Arkadaşlarımla konuştuğumuzda saat akşam 6 ydı sekreteri aradım bana diyo ki asla öyle bir hata olmuş olamaz yarın sisteme bakacağım ama öyle bişey olmuş olamaz. O akşam kendimi çok kötü hissettim. Ertesi sabah bakıyor ve evet hata olmuş dilekçe yazacağız ama hemen geçmez haftaya ancak geçer. Hiçbir özür dileme yök ayrıca diyorum bunu dark etmesem nasıl olacaktı 3 ay 5 ay sonra fark edilirdi diyor. O zamana bu para kim bilir ne olur ülkenin durumu ortada. Kendisine de aynı şeyi yapıyor mu acaba? Üslubu beni çok sinir etti
Anladık
Arkadaşlarınız ile konuştunuzda haberiniz oldu
6 da aradınız
Asla öyle bir yanlışık olamaz dedi
Ama oldu
Özür bile dilemedi
Falan fistan
Aynı mesajı kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok, okuduğumuzu birkerede anlayacak kapasitedeyiz şükür.
Siz kendinize yatacak parayı bilmiyorsanız onu nasıl borca bağliyorsunuz bende onu anlamadım? Bidaki ay belki fazladan 8-10 bin yatar ona göre borç yaparım diyemi düşünüyorsunuz? İnsan maaşını artı prim vs neyse bilmezmi? Ben 8 ay sonra yatacak maaşımı bile biliyorum, sizde öğrenin bilin ona göre hesap kitap yapın.
Insanların çalıştığı yerde hata olur, sanki siz hiç yapmiyorsunuz, bu ne ilk ne son, siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez

Anladık
Arkadaşlarınız ile konuştunuzda haberiniz oldu
6 da aradınız
Asla öyle bir yanlışık olamaz dedi
Ama oldu
Özür bile dilemedi
Falan fistan
Aynı mesajı kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok
Siz kendinize yatacak parayı bilmiyorsanız onu nasıl borca bağliyorsunuz bende onu anlamadım? Bidaki ay belki fazladan 8-10 bin yatar ona göre borç yaparım diyemi düşünüyorsunuz? İnsan maaşını artı prim vs neyse bilmezmi? Ben 8 ay sonra yatacak maaşımı bile biliyorum, sizde öğrenin bilin ona göre hesap kitap yapın.
Insanların çalıştığı yerde hata olur, sanki siz hiç yapmiyorsunuz, bu ne ilk ne son, siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez
Ödeme olayı şöyle
Her ayın 15 inde elime geçen tüm parayla borç ödüyorsam mesela? Örneğin elime 10 mu geçti 10 ödüyorsam 20 mi geçti 20 ödüyorsam? Toplam kaç geçtiyse o kadar ödemem var demek oluyor. Sonuçta total borcumdan düşüyor. Bu borç her ay faize biniyorsa? Vs vs. Oldukça büyük bir hak kaybım var. O zaman gelecek ay kendisine aynısını yapsın 1 hafta sonra yatırsın bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Gerçekten hiçbir özür dileme yök dalgınlık olmuş olabilir demek yök kendisine neden yapmıyor peki bir hafta da o mağdur olsun? Bi de bana diyo ki sordum ben fark etmesem nasıl olacaktı 3 ay 5 ay sonra bi şekilde fark edilirdi. Bu daha da sinirimi bozdu mesela. 3 ay 5 aya bu para çöp olabilir ülkenin durumu ortada

Ödeme olayı şöyle
Her ayın 15 inde elime geçen tüm parayla borç ödüyorsam mesela? Örneğin elime 10 mu geçti 10 ödüyorsam 20 mi geçti 20 ödüyorsam? Toplam kaç geçtiyse o kadar ödemem var demek oluyor. Sonuçta total borcumdan düşüyor. Bu borç her ay faize biniyorsa? Vs vs. Oldukça büyük bir hak kaybım var. O zaman gelecek ay kendisine aynısını yapsın 1 hafta sonra yatırsın bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Gerçekten hiçbir özür dileme yök dalgınlık olmuş olabilir demek yök kendisine neden yapmıyor peki bir hafta da o mağdur olsun? Bi de bana diyo ki sordum ben fark etmesem nasıl olacaktı 3 ay 5 ay sonra bi şekilde fark edilirdi. Bu daha da sinirimi bozdu mesela. 3 ay 5 aya bu para çöp olabilir ülkenin durumu ortada
Ay bana fenalık geldi sizden.
Sürekli Kopyala+yapıştır yapınca aynı msjları haklı olmuyorsunuz
Allah çevrenizdekilere yardım etsin
İyiki sizinle mesai arkadaşı değiliz. Çok şükür bin şükür.

Ay bana fenalık geldi sizden.
Sürekli Kopyala+yapıştır yapınca aynı msjları haklı olmuyorsunuz
Allah çevrenizdekilere yardım etsin
İyiki sizinle mesai arkadaşı değiliz. Çok şükür bin şükür.
Sekreter aynısını size yapsa ve takındığı üslubu takınsa aynı sakinlikte kalabilecek miydiniz peki?
Anlayışsız ve duyarsızsınız empati yapamıyorsunuz…
Bana da sizden fenalık geldi sanki sekreter dizmişsiniz gibi yazıyorsunuz…

Sekreter aynısını size yapsa ve takındığı üslubu takınsa aynı sakinlikte kalabilecek miydiniz peki?
Anlayışsız ve duyarsızsınız empati yapamıyorsunuz…
Bana da sizden fenalık geldi sanki sekreter dizmişsiniz gibi yazıyorsunuz…
Sekreter ben olsam size çok daha farklı üslup ile yaklaşırdım, bir daha beni saat 6 da, yani mesai saatı dışında aramaya cesaretiniz olmazdı.

Sizin gibü insanları gerçekten anlayamıyorum. Ben de kamu kurumundayım bu gibi durumlar oluyor bünlerce ünsanın hesaplaması ödemeleri ekleri vs farklı illa ki hatalar oluyor sanırsınız bilerek yapılmıs. Rahatsızlık dile getrilir ama bu kadar şikayet edecegm va gerek yok. He sikayet ederseniz de aıralı edin de sonra siz sorusturma yemeyin

Sizin gibü insanları gerçekten anlayamıyorum. Ben de kamu kurumundayım bu gibi durumlar oluyor bünlerce ünsanın hesaplaması ödemeleri ekleri vs farklı illa ki hatalar oluyor sanırsınız bilerek yapılmıs. Rahatsızlık dile getrilir ama bu kadar şikayet edecegm va gerek yok. He sikayet ederseniz de aıralı edin de sonra siz sorusturma yemeyin
Bu olayı akşam 6 da fark ettik ve ben sekreteri aradım bana dedi ki öyle bir şey olmuş olamaz. Asla böyle bişey olamaz. Ben o akşam çok kötü hissettim. Dese ki böyle hatalar olabilir yarın bakarız yine de rahatlayabilirfim. Sonra ertesi gün baktı hata olmuş hiçbir özür dileme de yök.
He şikayet ederseniz de sıralı edin sonra siz soruşturma yemeyin derken anlamayasın tam ne demek istediniz?

E bordro yazın Google a her ay maaş bordronuzda kalem kalem yazar ödemeler.karşılaştırırsınız takip edersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X