bir tek banami atiyor ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
dert degilde kk dan bi uye dun 1 bugun 2 iyi misin? diye mesaj atti ozelde hadi ilki yanlislikla olsa ikincisi ne alaka,
baskalarinada atiyor mu yoksa benlemi dalga geciyor merak ettim kendisiyle bi muhabbetimde olmadi hic rahatsiz oldum:26:

bunlarda hep seni buluyor ya :4::27: miknatis gibi cekiyorsun :1:

bana kimse bise atmiyo :ssz:

ya ne biliyim dun cevap yazdim geri donus yapmadi bugunde yine ayni mesaj gelince sinir oldum neyse en azinda burayi okurda rahatsiz oldugumu anlar yani kotu birseyde yazmamis ama iyi misin nedir yani hic muhabbetin olmadigi bir insana :ssz:

daha önceleri geliyordu arada,iyiyim bacim se nörüyon diye cevaplardim:6:
bu günlerde geldimi diye sordun sandim :44:

basligim biraz sacma olmus :1::1:

Sonra diyorlar "LadyKaka, nasıl anlamazsın, açıkça anlatmışlar işte" diye. Geçen yorumları okumadan konuya cevap verdim, olmadı, şimdi içeriği okumadan sırf başlıkla dalsaydım içeri hiç hiç olmazdı herhalda:27:

Tam bu formatta değil ama yakın zamanda beni de özel mesajla rahatsız edenler vardı, sanırım baktılar ki kendileri daha çok rahatsız olmaya başladı, vazgeçtiler.:40:

bana da atan yok valla bana genelde herhangı bir konuda yorumumu gorunce o dertten muzdarıpse anca danısmak ıcın atıyorlar

Sonra diyorlar "LadyKaka, nasıl anlamazsın, açıkça anlatmışlar işte" diye. Geçen yorumları okumadan konuya cevap verdim, olmadı, şimdi içeriği okumadan sırf başlıkla dalsaydım içeri hiç hiç olmazdı herhalda:27:

Tam bu formatta değil ama yakın zamanda beni de özel mesajla rahatsız edenler vardı, sanırım baktılar ki kendileri daha çok rahatsız olmaya başladı, vazgeçtiler.:40:
baslik sacma kabul:27:
buda bu konudan sonra 3, atmaz herhalde:ssz:
iyi misin bari :))
iyiyimmm cok sukur acaba ordan bakinca kotumu gorunuyorum:1:
evet:1::1:
sacma degil komik olmus:))))

evet sanki birinin kalbi benden baskasinada atiyor gibi ask hikayesi:37:

Back
X