Bir tek ben miyim?

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bende mükemmel diyebileceğim biriyle tanışırım :)

Karşıma çıkan her kim olursa olsun "bu o mu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum. Acelem yok ama hayatımda bir boşluk var. O boşluğun dolmasını istiyorum sadece
Bosluk dolsun diye asla evlenilmez. Cunku hata yapilabilir. Bence cok gencsin biraz daha buyu, sonra beklentilerini tekrar gozden gecir ve mantikli bir secim yap. Buarada her guzelin bireksigi vardir, ve erkekler genelde kadinlardan ev isi bekler malesef. Bunlarda siniri zaten sen ciziceksin. Armidun sapi uzumun copu derken de gide gide aslinda secimin olmicak biriyle evlenme sonunda.

Hem kalbinize hemde mantiginiza hitap edecek o "dogru" insan elbette karsiniza cikacakdir. Bazi seylerin yeri ve zamani vardir. Fazla takilmayin bu konuya, hayirlisini dileyin yeter :)

Ayrica 23 yasindasiniz ve memursunuz, egitiminizede devam ediyorsunuz ne güzel :) Hemen evlilik düsüncelerine kapilmayin önce hayallerinizin pesinden gidin egitiminizi tamamlayin..

Daha nasibinle karsilasmadigin icin nasibinle karsilasinca allah sanki insanin elini ayagini baglio

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bende mükemmel diyebileceğim biriyle tanışırım :)

Ben universitedeki sevgilimle evliyim. Okul bitince tuhaf bi donem gecirdik. Ailemin yuksek maddi beklentileri ve benim ustumde kurduklari psikolojik baskiya dayanamayip ayrildim. O ara baska insanlarla gorustum. 8 aylik bi donemdi. Hatta cok tatli bi 2 aylik iliskim de oldu :) esime hala deli gibi asik olmasaydim ve ayrildigim onu yari yolda biraktigim icin vicdan azabi duymasaydim ya da terk edilseydim bu iliskinin devam edecegine cok emindim. Sans isi biraz. Kendini sartlama boyle. Daha yasin cok genc. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…