Bir tek ben miyim?

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
158

Son düzenleme:
İnşallah, teşekkür ederim temenniniz için.

Evlilik niyetinde olmadığınız için olmuyor. ve sizinle olacak kişinin de belli bir hedefi olmasi lazım yada düzgün bir işi olmasi lazim. Sizin istediğiniz sanırım kendine çok güvenen sosyal biri olsun istiyorsunuz :) aşık olduğunuz kişiyle evlenin yoksa evlilik çekilmeyebilir :))

Bence çok fazla düşünüyorsun... ilk okul eğitim ne planın var ise onu yap ozaman daha sonrada ister evlenir ister flört edersin

Erkekler düşündüğün kadar evlilik meraklısı değiller ki, şu an evlilik istemiyorum dersen işlerine bile gelir. Bu kadar ince düşünme. Ne güzel genç yaşta halletmişsin iş mevzunu, hoş vakit geçirdiğin biri olursa değerlendir derim.

Aynı ben ya. Ben de aşık olamıyorum sanırım yani erkek arkadaşım var seviyorum ama geleceğe dair hayallerm yok. Eski 3 yıllık erkek arkadaşımdan da beraber evlilik hayali kuramadğm icin ayrilmistim. Yani aynı evde ikimizi hayal edemiyordum. O kdr tertpli dzenli cliskandi ki bik gelmisti. Daha yasımız küçük belki bakış acimizi değiştirecek biri çıkar karsimiza. Ayrıca evlilik olmazsa olmaz değil kafamiz uyussun aynı seyleri yapmaktan zevk alalım yeter

Ben de sizin gibiydim 6yil oncesin de... Ve 1haftada evlendim... Hic hic belli olmaz bu isler...kismet...

Öyle ismarlama olmuyor bu isler iste, mesela düsünün bi kiyafet almak istiyorsunuz, cebinizde paraniz ve aklinizda nasil olmasi gerekir diye tam bi resim var ama ara ara bulamiyorsunuz, buda onun gibi bisey, sartlandirmayin kendinizi, yani ay artik olmasi lazim, zamani geldi, yasim falan diye, ki daha yasiniz genc...birakin kendinizi takmayin kafaniza, sagdan soldanda bulmalari icin isik vermeyin...ne güzel calisiyorsunuz, hayatinizi kurmussunuz, gezip egleniyorsunuzda, böyle devam o kisi zaten hic ummadiginiz, beklemediginiz anda cikar karsiniza...

şimdi köyün birinde çok güzel bir kız yaşarmış muhtarın oğlu bu kıza çok ama çook aşıkmış,kızın kapısında bir sürü insan yatar yatar kalkarmış..muhtarın oğluna bu kız hiç ama hiç pas vermemiş..
oğlan bu aşka dayanamayıp köyü terk etmiş,yıllar sonra sonra köyüne döndüğünde merakına yenik düşüp kızın akıbetini sormuş..
o mu ohooo evlendi çoluğa çocuğa karıştı ahanda evi na şurda diyede göstermişler bilgi vermişler muhtarın oğluna neyse muhtarın oğlu gitmiş merak etmiş acaba nasıl bir erkekle evlendiğini kızın,öyle ya kız hiç kimseyi kendine layık görüp beyenmezmiş..
neyse evi uzaktan izlerken kızın kocasını görmüş kel kısa boylu göbekli bir adam şaka sanmış ilk..
adam evden çıkınca kızın yanına gitmiş kendini tanıtmış ve bir soru sormak istediğini söylemiş..
sonrada sormuş bu adamda bende olmayan ne vardı da evlendin..yakışıklı değil boylu poslu değil zengin hiç değil bu sefaletinin bu adamın sebebi nedir diye..
kızda tamam ben sana cevap vereceğim benimle arka bahçeye gel demiş..şimdi sorunun cevabını vermeden önce bu bahçedeki en güzel gülü bana getimreni istiyorum demiş fakat geriye dönmek yok bir kere alabilirsin..
oğlan girmiş bahçeye tam bir gül koparacak aaa şu daha kırmızı aa bu daha gösterişli aaa bu daha parlak diye diye bahçenin sonuna kadar gitmiş
geride dönemiyor tek bi yaprakları dökük boynu bükük cılız kurumuş bir gül kalıyo el mecbur onu koparıp geliyor..
sonrada gülü getirdim şimdi bana cevabı ver dediğinde hanım kızımız cevabı veriyor..sorduğun sorunun cevabı elinde..
SAYGILAR
(ne demek istedi byull burda dersen hayatında birilerini istiyorsan armudun sapı üzümün çöpü demeyeceksin önce hayatına alacaksın sıkıntı varsa iş ciddiyete dökülemeden kestirip atacaksın..çat diye önüne 4*4 lük bir erkeğin çıkabileceğine inancım yok,günümüzde yok yani sana karşı değil)

Yasin daha genc sekerim, karsina asik olacagin biri cikarsa zaten kafanda acaba kalmiyor, kaptirip gidiyorsun :)
Aşık olabilir miyim bilmiyorum

Evet tamda öyle kendine güvenen, azcık romantik, düşünceli, biraz kıskanç, sosyal, gezentiii...

Bence çok fazla düşünüyorsun... ilk okul eğitim ne planın var ise onu yap ozaman daha sonrada ister evlenir ister flört edersin

Eğitimimi şu an gerçekleştiriyorum zaten. Ama evlenmeden bitirmiş olmak istiyorum. Hayırlısı bakalım..

Bana önerdikleri kişiler ununu elemiş eleğini asmış cinsinden olduğu için hemen evlenelim demeleri çok normal

Bende sevdim ama aşık olmadım. Mantığıma yatmayan bi şeyler varsa ilişkiye adapte olamıyorum ve bitiriyorum.. Zamanla neler olacak yaşayıp göreceğiz...

Önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmmm...

ben nişan attıktan ve hayatıma kimseye almayacağıma karar verdikten sonra eşimle tanıştım.
Üstelik o kadar hoş bulmadığım halde internet üzerinden bir tanışma oldu.
İstemem, bağlanmam, İstanbul'dan nefret ediyorum diyen ben uzun yıllar bu adamı bekledim. 5 yılın sonunda her şey yarım yamalakken evlendik.
Şu an kendime ait bir su bardağım bile yok evimde, kayınvalidemlerle kalıyoruz, eşim askere gidecek daha...
Yani evlilik istenince ve her şey tamken olmuyor. Bazen çok saçma zamanlarda artık "evlenmek gerektiğini" düşünebiliyorsun.

İş ortamında vardır illaki yaşına daha uygun sosyal insanlar. Yani ununu elemiş deyince 40 yaş üstü adamlar geliyor benim aklıma

Isi oluruna burak bence. Kismet bu isler gercekten de. Olucaksa ummadigin anda oluyor.
Karşıma çıkan her kim olursa olsun "bu o mu acaba?" diye düşünmeden edemiyorum. Acelem yok ama hayatımda bir boşluk var. O boşluğun dolmasını istiyorum sadece

İş ortamında vardır illaki yaşına daha uygun sosyal insanlar. Yani ununu elemiş deyince 40 yaş üstü adamlar geliyor benim aklıma
Hayır işyerimde bana uygun kimse yok. Ununu elemiş eleğini asmıştan kastım; okul, iş derdi olmayanlar.. Mesela 30 yaşında biriyle tanıştırdılar. Mevkii olarak gayet iyiydi 6 yılda yapmış hepsini fakat beğenmedim, konuşmasından hiç etkilenmedim ve eğitimimi bahane ederek bir daha görüşmedim. İşi gücü olan ve yalnız yaşayan erkekler evlenip evin temizliğinden, yemeğinden, ütüsünden kurtulmak istedikleri için hemen evlenmek istiyorlar. Sen bir nevi hizmetçi statüsünde oluyorsun yani Ya da 26 27 yaşlarında bile olsa işi varsa ailesi baskı kuruyor artık evlen diye.. O anlamda söyledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…