- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Kızlar uyudunuz mu? Bu aralar izinde oldugum icin cok konu aciyorum :) Hoslandigim cocugun benden hoslanmadigini fark ettim. Konusurken dibime girmesi, yanimda oturmadigi zamanlarda bile uzerime egilerek konusmasi ve cok kisisel sorular sormasi ( arayan kim, nereye gidiyorsun, orada ne yapacaksin vb tuhaf diyecek kadar sorguluyor beni) onun da benden hoslandigini sanmama sebep olmustu, ben de son bulusmamizda bos olmadigimi belli edecek hareketler yaptim, anlamamasi icin mal olmasi lazim.
Neyse hoslanmadigini dusunmeme sebep olan olay ise su, biz bununla bugun bulusacaktik bulusmayi taaaa haftaya cumaya atti, isim var diyor ama kimin iki hafta ne isi olur :/ Belli ki he is not that into me. Esasinda bu belirsizligin kalkmasi bir bakima iyi oldu, ego tatmin ederek zamanimi kaybetmeme neden olmadi. Yine de uzuldum
Neyse hoslanmadigini dusunmeme sebep olan olay ise su, biz bununla bugun bulusacaktik bulusmayi taaaa haftaya cumaya atti, isim var diyor ama kimin iki hafta ne isi olur :/ Belli ki he is not that into me. Esasinda bu belirsizligin kalkmasi bir bakima iyi oldu, ego tatmin ederek zamanimi kaybetmeme neden olmadi. Yine de uzuldum