• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir teselli

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar uyudunuz mu? Bu aralar izinde oldugum icin cok konu aciyorum :) Hoslandigim cocugun benden hoslanmadigini fark ettim. Konusurken dibime girmesi, yanimda oturmadigi zamanlarda bile uzerime egilerek konusmasi ve cok kisisel sorular sormasi ( arayan kim, nereye gidiyorsun, orada ne yapacaksin vb tuhaf diyecek kadar sorguluyor beni) onun da benden hoslandigini sanmama sebep olmustu, ben de son bulusmamizda bos olmadigimi belli edecek hareketler yaptim, anlamamasi icin mal olmasi lazim.

Neyse hoslanmadigini dusunmeme sebep olan olay ise su, biz bununla bugun bulusacaktik bulusmayi taaaa haftaya cumaya atti, isim var diyor ama kimin iki hafta ne isi olur :/ Belli ki he is not that into me. Esasinda bu belirsizligin kalkmasi bir bakima iyi oldu, ego tatmin ederek zamanimi kaybetmeme neden olmadi. Yine de uzuldum :(

Yol ver gitsin :D

Insanlik hali isi olabilir. Ama bunu sana anlatirken uzun uzun aciklama geregi duymuyorsa ve kendini kotu hissetmiyorsa ( ama yani gercekten kotu) ztn belli hoslanmadigi.
Tabi ilk/ ikinci bulusmadan bahsediyosan ve bu yasanmissa o zmn " insanlik hali isi olabilir" de bos laflar. Bulusmamak icin bahanedir tum bunlar.

Hoşlandığın cocuga boş olmadıgını belli eden hareketler yapmıssın..

Mal değilmiş ve anlamış olabilir..

Hoşlandığın cocuga boş olmadıgını belli eden hareketler yapmıssın..

Mal değilmiş ve anlamış olabilir..

Ama ben onun davranislarina istinaden yaptim, onemli degil normale donerse ben de donerim. Tanimak amacindaydim, daha tanimiyorum bile cunku

Onun adım atmasını beklemediğinden oluyor bunlar. Bırak bişey belli edilecekse erkek belli etsin .. yerinde olsam iki hafta sonra ben ekerdim onu :63:

Onun adım atmasını beklemediğinden oluyor bunlar. Bırak bişey belli edilecekse erkek belli etsin .. yerinde olsam iki hafta sonra ben ekerdim onu :63:

Ben ona acilmadim, sadece gulumsedim yanina suslu bir sekilde gittim, totalde bir defa yaptim bunu. Cunku o uzun suredir bana fiziksel olarak yakin durmaya calisiyor ve cok soru soruyordu, ben de soguk nevaleyimdir :) biraz yumusayim demistim. Onun davranislari ile benim davranislarimi disaridan bir goz izlese benim ondan degil, onun benden hoslandigini dusunur. Neyse bu bana ders oldu demek ki adamimiz sadece deneme amacli flortlesiyor

Ben ona acilmadim, sadece gulumsedim yanina suslu bir sekilde gittim, totalde bir defa yaptim bunu. Cunku o uzun suredir bana fiziksel olarak yakin durmaya calisiyor ve cok soru soruyordu, ben de soguk nevaleyimdir :) biraz yumusayim demistim. Onun davranislari ile benim davranislarimi disaridan bir goz izlese benim ondan degil, onun benden hoslandigini dusunur. Neyse bu bana ders oldu demek ki adamimiz sadece deneme amacli flortlesiyor
Bi arkadaşa sevdiği çocuk şu cümleyi kullanmıştı hiç ama hiç unutamıyorum ( ben Oltayı atarım, takılmayanın peşinden koşarım) aklında bulunsun. O bi gülücüğü haketmiyormuş demekki..

Back
X