bir ton sıkıntı ve yanlızlık

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkadaşlar
eski konularımı biliyorsunuz bir çoğunuz ama şimdi daha başka sorunlar var
şubatta iyi bir yerle iş görüşmem var orası olursa nafaka ile birlikte maddi sıkıntı çekmem dua edin de olsun ya
şimdi hastayım oğlum kvdemde hem ona geçmesin diye gönderdim hem ben kötüyüm hemde bu hafta hep bendeydi onlar da özlemişler .
yanlız kalamıyorum yani aslında kalıyorum ama hep birine ihtiyaç duyuyorum yanımda biri olsa keşke falan diye düşünüyorum bugun hastalıktan ölüyorum burası neredeyse -20 derece ve kimse aramadı hastaneye falan götürelim diyen yok çok yanlızım be kafayı yıyeceğim
hastayım ve pış pışlayan kimsem yok çok zoruma gidiyor boşanma arefesindeyim işsizim kimsem yok ve yanlızım sizler nasıl aştınız bu durumu ne yapmalıyım

Canim simdi nerdesin? Ailenin yaninda misin, diycem ama yalnizmissin.

Vega merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun

Konularını genel olarak biliyorum, hatta takip ediyordum, ama hiç yazmamıştım
Hani insan çok şey yazmak ister, ama kelimelere dökemez ya, o şekil

Sen çok güçlü bir kadınsın, daha da güçlü olmalısın

İnsanların gerçek yüzü maalesef kötü günde belli oluyor
Sabret, zamanla sende normal-mutlu günlere döneceksin

İnşallah iş görüşmen olumlu geçer, yeni insanlar ,yeni bir iş , yeni bir ortam herkese iyi gelir.. Yalnız hissetmeni de engeller.. Yakın olmasa da çevremizde insan olması gerçekten insanı iyi yönde etkiliyor..

Ayrıca sen yalnız da değilsin, evladın var yanında.. Herkes silinir, evlat silinmez. En güçlü dayanağın o olacak senin..

Cok gecmis olsun ya. 112 yi arayamaz misin acaba bu kadar hastaysan?

Ailen nerede canım ;( üzüldüm senin için,konularını biliyorum,bir arkadaşını arasan gelse yanına

niye bu kadar pispis bekliyorsunuzki
bende yalnızım kimse arasin diyede beklemiyorum
Bosanma arefesinde oldugu icin olabilir mi? Ayrica siz boylesiniz diye, herkesin sizin gibi olmasi mi gerekiyor? Insanlar farkli farkli. Hepimiz bir miyiz ya, yil olmus 2016, hala birileri, " a ben hic oyle degilim, sen neden oylesin" diye cemkirebiliyor.

Allah yardımcınız olsun önceki konularınızı biliyorum evli değilim ama bence kendinize bi uğraş bulun iş başvurusunda bulundunuz sanırım inşaAllah olur iyi geleceğine inanıyorum arkadaşınız yok mu yanınızda kalsa ya da siz orda kalsanız ya da bi akrabanız

Herkes biraz yalniz. Konularini bilmiyorum ancak sunu soyleyebilirim, evladin var ise ayakta durmalisin.

Kolay gelsin öncelikle
Bu bir geçiş süreci, zor geçmesi normal. Ama ümitsiz olmayın, çünkü geçiyor.
Ben de şu anda koca evde yalnızım. Kızlarım babalarında kalacak bu hafta, mahkeme kararı öyle. Ben de elimde ipad, karşımda tv, yanımda fıstık ve gofret, tadını çıkarıyorum.
Siz de yalnızken yapabileceğiniz şeylerin tadını çıakrmayı öğreneceksiniz, merak etmeyin. Kitap okumak hatta çocuklar ayağımın altında dolaşırken rahat rahat yapamadığım ev işlerini bile yapabilmek bana zevk veriyor yalnızken.

Acil durumlar için de birilerinden yardım istemekten kaçınmayın, utanmayın.
Benim de bu şehirde hiç akrabam yok. Şu anda evde birşey olsa kapıcıyı ararım, iş arkadaşlarımdan birini ararım.
Endoskopi yaptırmaya bile çocukları okula bıraktıktan sonra iş arkadaşımla gittim.

İnşallah siz de istediğiniz gibi bir işte çalışırsınız.

Dediğim gibi geçici bir dönem.
Alışıyorsunuz her şeye.
Telefonumda bir sürü tesisatçı, boyacı, usta numarası var. Evin herşeyi bana bakıyor. Bütün tesmi işlemler, vergi ödemeleri vs. Faturalar, alışveriş herşey. Çocukların okulla ilgili meseleleri, herşeye hakimim şu an. Siz de öyle olacaksınız, ümidinizi kaybetmeyin.
Yapabilen kadınların sizden hiç fazlası yok. Hepsinin iki kolu, iki bacağı var, çok farklı değiliz.

yok canım arkadaşlar evli düzenlerini bozmasınlar benım için akraba da yok

cemkirmek ?
siz niye cemkirdiniz onu anlamadim
beklentiler daha fazla üzer ondan demis olabilirmiyim

Dertlerini bitmiyor ki

Içimi baydın

yok canım arkadaşlar evli düzenlerini bozmasınlar benım için akraba da yok
böyle zamanlarda insanların yanlarında birilerini araması gayet doğal bence zor bi süreç çünkü.
çok üzüldüm gerçekten. buradan yazın bari elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışırım

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız işte insanın kımsesı olmayınca çaresiz kalıyor delirmemeye çalışıyorum normalde bende her işimi kendim yaparım ama işte kadınız sonuçta duygusalız ben mılletın her derdine koştum ama kimse benı arayıp nasılsın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…