Benim dertlerim daha fazlasen bi sussana ya, yazilarin da beni geriyor....
amin canım ya şu iş olsa başka beklentim yok ya olsunda tek nafaka bile istemiyorum o kadar
Dertlerini bitmiyor ki
Içimi baydın
ikile burdan daha fazla tepki çekmeden git valla kvdene hak verdim helal olsun az bile sanaÇok alıngansın ya benim dertlerim daha fazla
türkçeden okurum yani arapça okunuşundan canımAaa bak Kuran okumasini biliyosan sana bi sure onericem.
Bu üslüpla siz çok mu Terbiyeli olduğunuzu iddaa ediyorsunuzbndan din kulturu ogretmeni mi olur... terbiyesiz anlayissizin teki.
herkezin derdi kendine fazla.Benim dertlerim daha fazla
Benim dertlerim daha fazla
Duygu sömürüsü yapmaikile burdan daha fazla tepki çekmeden git valla kvdene hak verdim helal olsun az bile sana
O zaman gidin nerden ogrenecekseniz ogrenin uslubu. Boylelikle burdan da uslubunuz yuzunden elestri almazsiniz.sakamisiniz siz uslubu sizden ogrenecek degilim ben konu sahibine yazdim size ne oluyorda gocundunuz
senden daha terbiyeli oldugum kesin. kati kalpli degilim en azindan. uslubum hakedene kotu olsun da kalbim zora dusmuse haketmeyene kati olmasin. psikolojik sorunlarin var senin.Bu üslüpla siz çok mu Terbiyeli olduğunuzu iddaa ediyorsunuz
Banlanacaksin birazdansizin dertlerinizin daha fazla yada az olması başkalarının dertlerini küçümsemenizi gerektirmez.. herkesin derdi kendine tabi sidik yarıştırmaya gelmediyseniz..
canım ana baba değişik hiç arka çıkmadılar ben liseden beri hastayken hep tek başıma hallettim işlerimi ne hevesle kurduğum yuva başıma yıkıldı ya bugun markette adam kızına kızım ne istersin diye sordu yanımda ağlamamak için zor tuttum kendimi çunki artık yoruldumkadınız sonunda duygusalız deme Vega
kadın daha çok mantıksaldır esasen
bunu bize tüketim toplumu aşılıyor
geçmiş devirlerde kadın duygu ile değil mantıkla hareket etmiş, narin vs de aksine güçlü
her türlü zorluğu yener çocuğuna sahip çıkar
Canim sen milleti takma. Vakia suresini oku. Insallah Rabbim islerini hayirlisiyla rast getirsin. Gerci simdi dini yorum yaptigim icin kiblerler beni ama olsun. Bi faydam olursa ne guzel.türkçeden okurum yani arapça okunuşundan canım
Banlanacaksin birazdan
O zaman gidin nerden ogrenecekseniz ogrenin uslubu. Boylelikle burdan da uslubunuz yuzunden elestri almazsiniz.
Burda herkesin derdi var kendini acındırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?