çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız işte insanın kımsesı olmayınca çaresiz kalıyor delirmemeye çalışıyorum normalde bende her işimi kendim yaparım ama işte kadınız sonuçta duygusalız ben mılletın her derdine koştum ama kimse benı arayıp nasılsın demedi
grip ve enfeksiyon öksürük canım bunun için ambulas çağrılmaz kiCok gecmis olsun ya. 112 yi arayamaz misin acaba bu kadar hastaysan?
Arkadasim uslup diye birsey var. Madem beklenti icerisinde olmak uzer niyetiyle soyledin, o zaman aynen bu sekilde yazsaydin ya. Ama siz, bende yalnizim ama, pışpıs beklemiyorum yazmissiniz. Burda bi kiyas var. Konu sahibiyle kendinizi kiyasliyorsunuz. O yuzden, niyetinizi dediginiz gibi masum bulmadim ben. Hem biz zaten aliskiniz, her konuda biri gelir, ahkam keser. Bazilari da egolarini boyle tatmin ediyor iste, naparsin.cemkirmek ?
siz niye cemkirdiniz onu anlamadim
beklentiler daha fazla üzer ondan demis olabilirmiyim
ayy nasıl bi üslup bu ya baydıysa yazmayınIçimi baydın
sen bi sussana ya, yazilarin da beni geriyor....Içimi baydın
bndan din kulturu ogretmeni mi olur... terbiyesiz anlayissizin teki.böyle zamanlarda insanların yanlarında birilerini araması gayet doğal bence zor bi süreç çünkü.
çok üzüldüm gerçekten. buradan yazın bari elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışırım
Arkadasim uslup diye birsey var. Madem beklenti icerisinde olmak uzer niyetiyle soyledin, o zaman aynen bu sekilde yazsaydin ya. Ama siz, bende yalnizim ama, pışpıs beklemiyorum yazmissiniz. Burda bi kiyas var. Konu sahibiyle kendinizi kiyasliyorsunuz. O yuzden, niyetinizi dediginiz gibi masum bulmadim ben. Hem biz zaten aliskiniz, her konuda biri gelir, ahkam keser. Bazilari da egolarini boyle tatmin ediyor iste, naparsin.
evet çunki çok hassaslaştım ya insan bir allahın kulunu bulamazmı ya bir çorba yapacak derdini paylaşacakBosanma arefesinde oldugu icin olabilir mi? Ayrica siz boylesiniz diye, herkesin sizin gibi olmasi mi gerekiyor? Insanlar farkli farkli. Hepimiz bir miyiz ya, yil olmus 2016, hala birileri, " a ben hic oyle degilim, sen neden oylesin" diye cemkirebiliyor.
grip ve enfeksiyon öksürük canım bunun için ambulas çağrılmaz ki
Içimi baydın
çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız işte insanın kımsesı olmayınca çaresiz kalıyor delirmemeye çalışıyorum normalde bende her işimi kendim yaparım ama işte kadınız sonuçta duygusalız ben mılletın her derdine koştum ama kimse benı arayıp nasılsın demedi
Çorba yapamayız ama derdini paylaşırızevet çunki çok hassaslaştım ya insan bir allahın kulunu bulamazmı ya bir çorba yapacak derdini paylaşacak
bndan din kulturu ogretmeni mi olur... terbiyesiz anlayissizin teki.
okuma kardeşim o zaman ne işin var bu topikteDertlerini bitmiyor ki
amin canım ya şu iş olsa başka beklentim yok ya olsunda tek nafaka bile istemiyorum o kadarHe oyle mi cok gecmis olsun limon varsa sık Bi limon suyunu ic bi bardak. Bak iyileseceksin insallah.
Diger olaylar icinde sabirli ol. Bol dua et. Rabbim gönlünü ferahlatsin.
Çok alıngansın ya benim dertlerim daha fazlaokuma kardeşim o zaman ne işin var bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?