bir ton sıkıntı ve yanlızlık

çok geçmiş olsun zaman herşeyin ilacı inşallah en kısa zamanda hayatın düzene girer sabret

Herkes aynı duyarlılıkta olamıyor
Bazı insanlar kendilerine direkt söylenmeyince anlayamıyor, farkedemiyor.
Siz arayın, yardıma ihtiyacım var deyin. Çekinmeyin.

cemkirmek ?
siz niye cemkirdiniz onu anlamadim
beklentiler daha fazla üzer ondan demis olabilirmiyim
Arkadasim uslup diye birsey var. Madem beklenti icerisinde olmak uzer niyetiyle soyledin, o zaman aynen bu sekilde yazsaydin ya. Ama siz, bende yalnizim ama, pışpıs beklemiyorum yazmissiniz. Burda bi kiyas var. Konu sahibiyle kendinizi kiyasliyorsunuz. O yuzden, niyetinizi dediginiz gibi masum bulmadim ben. Hem biz zaten aliskiniz, her konuda biri gelir, ahkam keser. Bazilari da egolarini boyle tatmin ediyor iste, naparsin.

geçmiş olsun da

eskilerin bir sözü vardır dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz diye

hayat felsefeniz bu olsun

her koyun kendi bacağından asılır da farklı bir versiyonu

hep kendinlesin kalabalık içinde de yalnızsın gerçekten yalnızken de yalnızsın

umarım iş olur

kenara kötü gün parası atsan güzel olur

bu devirde kimseye nazın geçmez parana gücün yeter

paran varsa aç kalmaz açıkta kalmazsın vs vs

duygusala bağlama, sen güçlüsün kimseye muhtaç değilsin hele hele pış pışa hiçççççççççççç ihtiyacın yok

bndan din kulturu ogretmeni mi olur... terbiyesiz anlayissizin teki.

sakamisiniz siz uslubu sizden ogrenecek degilim ben konu sahibine yazdim size ne oluyorda gocundunuz

evet çunki çok hassaslaştım ya insan bir allahın kulunu bulamazmı ya bir çorba yapacak derdini paylaşacak

kadınız sonunda duygusalız deme Vega

kadın daha çok mantıksaldır esasen

bunu bize tüketim toplumu aşılıyor

geçmiş devirlerde kadın duygu ile değil mantıkla hareket etmiş, narin vs de aksine güçlü

her türlü zorluğu yener çocuğuna sahip çıkar

bndan din kulturu ogretmeni mi olur... terbiyesiz anlayissizin teki.

insanlar sevgilisinden ayrılınca bile ne kafar üzülüyo ya böyle zamanlarda daha çok ilgiye ve anlayışa ihtiyaç duyar kaç yaşında olursa olsun ayy gerçekten şok oldum ya destek olmuyosunuz moral bari bozmayın arkadaşım her konuya yorum yapmanıza gerek yok.

buradan yaz destek oluruz yani kendi adıma konuşayım destek olurum.
kim ne der diye arkadaşına dostuna anlatamıyor insan. içine atma yaz rahatla

He oyle mi cok gecmis olsun limon varsa sık Bi limon suyunu ic bi bardak. Bak iyileseceksin insallah.
Diger olaylar icinde sabirli ol. Bol dua et. Rabbim gönlünü ferahlatsin.
amin canım ya şu iş olsa başka beklentim yok ya olsunda tek nafaka bile istemiyorum o kadar

vega4 bende seni takıp edıp henuz bırsey yazmayanlardandım.. yazamadım daha dogrusu..

yasadıkların zor seyler ve destek goremedıgınden pes eden kadınlardan olmadın ! Bu çok güzel.
Özel ve güçlü bir kadınsın..

bırılerıne ılgıye ıhtıyac duyman yasadıgın durumun getırdıgı gecıcı seyler bırılerını bulmaya calısma bence en fazla 1 2 ay ıcınde bu beklentın gececek.. ha olursa bırı havadan sudan gelıp gıtsın sana ama bırılerı degıl kendın saracaksın yaralarını diğerleri hep kafadagıtmaca olacak senın ıcın..

maddı sıkıntıları da cozdugunde yapacak bırsuru sey bulursun kendıne.. kendını kotu hıssedıyorsan bırılerını bekleme senı senden cok dusunen olmayacak bu evrede hemen bı hastaneye gıdıver gücünü toplayıp..

kk olarak bız senı çok seviyoruuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…