bir ton sıkıntı ve yanlızlık

anlattıgınız bı anımı hatırlattı.. 3-5 yıl once karadenızde bır otelde kalıyordum. bı kadın var otelde kalan karnı burnunda yanındada 3 yaslarında bır cocukla.. sonra gece yanıma geldı sancım başlıyor bu gece hastaneye gıdıcem cocugu uyutup bıraksam sende kalabılırmı yarın bı care bulurum dedi yüreğim parcalandı. uyutmana gerek yok bakarım ben uykusu gelıncede uyuturum merak etme burayı dedım. ama sasırdım kaldım sonra yanımda oturdu bıraz aılen yokmu dedım dogudan tarım işciliğine geldıgınde burdan bırıyle evlendırmısler. kaynanam deli cocugu bıle bırakamam buraya hıc gelmez.kocamda davarlara bakıyor gelemedı dedi :O daha da üzüldüm davarları bırılerıne emanet edememıs kadını tek basına köyden sehre gondermıs ustelık parada yok hastaneye gitmiş yardım ıstemıs kımsem yok dıye onlar beledıyeye ulasmısda beledıye otele yerlestırmış. neyse aldım cocugu bırkac esyasını kadını ambulansla gonderdık.. yavrum ne akıllı bı cocukmus ılk kez kaldıgı benle sorun etmedı akıllı akıllı durdu bıraz tv actım sonra uyudu bıberonuyla..

Sabaha karsı tlf caldı.hastahanedekı bashemsıre kadının cocugunu almaya gelmıs.Bashemsıre bakacakmıs gönüllü olmus. kadın otelı arayıp soylemıs. hazırlayıp gonderdım cocugu. 3 gün sonra bana tesekkur etmeye otele gelmıstı dayanamayıp aglamıstım sarılınca.. kımsesız caresız genc bı kadın dogumu gelmıs ama diğer cocugunu dusunuyor.. o 3 gün içindede otelde calısanlar kadının cocugu ıcın kendı cocuklarından cevreden bebek esyası toplamıs bır pakette bezle vermıslerdı..

aklıma geldi

çok doğurusun canım iş diye çırpınıyorum bakalım eğer istediğim yer olursa herhalde hastalığı bile atlatırım canım işte aslında bneım sıkıntım bu adama bu yuvaya çok bel bağlamam çok güvenmem ile oldu kendim yaptım hoş hangimiz boşanacağim diye evlenirki üzerine de sevdiğim insanlar dirsek gösterince daha çok canım yandı

Allah yardimciniz olsun yalnizlik zor zanaat her babayigidinde harci degil bu sogukta hasta olmak ve bir corba getiren birinin olmamasida cok kotu umarim is hayatiniz ve istediginiz hersey yolunda gider

Kırdıysam hakkını helal et ben hamileyken doğumuma az bir zaman kala anlamı kaybettim çok Genç bir yaşta kazada vefat etti travmalari atlattım o yüzden herkesin derdi bana ufak gelir ablam bebeğimi göremedi

Konu sahibi amacım seni kırmak değildi

Yaşadığın şey kader. Senin suçun yok. Olması , o evladın dünyaya gelmesi, bunları yaşamanız gerekiyormuş. Allah önce imtihan edep sonra mutlu eder. Güzel günler yakındır. :) içini ferah tut. Huzurlu ol. İyi ol. Kendine çok iyi bak ve toparlan olur mu? Bu günler çok çabuk geöecek emin ol. Bak bugün bitti bile. Yarın hastalığın hafiflemiş olacak biraz daha. Senin ailen sana olamamışsa sen evladına destek ol. Dağ gibi ol arkasında. Ayrılık kararı alabilen kadın çoook güçlüdür. Dua ediyorum sana.

Ben senin çektiğin dert birçok insanda var abartıyorsun demek istedim

Yazik ya okurken ben de cok etkilendim annelik boyle işte hep parcalara bölünür

Kırdıysam hakkını helal et ben hamileyken doğumuma az bir zaman kala anlamı kaybettim çok Genç bir yaşta kazada vefat etti travmalari atlattım o yüzden herkesin derdi bana ufak gelir ablam bebeğimi göremedi
Ablana Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm ölüm ayrı bi olay inanki bende yaşadım
Nasıl zordur o dönemler bilirim

çok saolun allah razı olsun

Unutma sen de bir insansın düşmez kalkmaz sadece Allah

Vegacım bilirsin seni severim.
Kaynanan yakında mı çocuğunu göndermesen iyiymiş aslında böyle bi anda tek başına zor olabilir.
İnşallah hakkında hayırlısı olur ve herşey hemen yoluna girer.
Maalesef herkes senin gibi düşünceli değil artık birbirini arayan soran çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…